Şimdi Ara

Ati 9550 orb#1 world record :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bekliyoz ama
  • brandy tbr .yalnız asıl önemli olan 2003 testidir.
  • 2003 denedim biraz önce fazla kasmadan 4400 civarı aldı , tabi yeni patc cıkmıs haberimiz yoktu publish edemedim...
    Ayrıca önem olayı kişiden kişiye değişir , bence 2001 daha önemli , çünkü komple sistem istiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 17 Kasım 2004, 1:38:24 >
  • yaw sonuclar nerde bekliyoruz sabahtan beri
    hani coşacaktı buralar
  • Küçük bir teknik hatadan dolayı oluşan gecikme sebebiyle izleyicilerimizden özür dileriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: java

Küçük bir teknik hatadan dolayı oluşan gecikme sebebiyle izleyicilerimizden özür dileriz...

noldu yoksa bişeyleri mi yaktın
  • Win göçtü de....

Yarın okul var öğrencilerin karşısında uyumayalım diye uğraşacak vakit bulamadım ama saati gene 2 yaptık hadi hayırlsı.... Çocuklar çok gülecek yarın çok....
  • kart ne marka acep 2,5 ns forumda bir yerde bu kartın markasını söylemişlerdi ama unuttum.
  • palit diye geciyor ama uzerinde xpert vision yazıyor , ati'nin orjinal kartı sadece 2.5ns bellek koymuslar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 17 Kasım 2004, 10:12:18 >
  • abi ya bu skor alma işlerini nası yapıyosunuz biliyorsunuz ben yeni başladım ama sizleri ilgi ile izliyorum gerçekten bende isterdim kendi ismimi en üst yerde görmeyi gerçekten türkiyenin gururusunuz.birgün toplansanız da biryerlerde görüşmüş olsak forumdaki en iyi oc cularla hem türkiyede de ilkkez olur sizlerin tecrübesinden yararlanırdık yüzyüze hemde bi tanışma olur herkesiçinde iyi olur özellikle benim için
  • dostum helal olsun.
    skor ve başarılarının devamını diliyorum
  • tebrikler brandy

gelicem yakında kartı görmeye iyi bulmuşum ama 2.5ns'yi dimi

@mortalcombat123

herkes buluşup tanışmaya kalkarsa ortalık karışır. nerden baksan 100 kişi toplanır. düşün bir imza gününü, alabilen imzayı alıyor sonra yallah. ne konuşabilirsin bizlerle ne de başka birşey.

en iyisi sağlam o/c'çuların bir arada toplanıp birşeyler yaparak burada yayınlaması olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mortalcombat123
    birgün toplansanız da biryerlerde görüşmüş olsak forumdaki en iyi oc cularla hem türkiyede de ilkkez olur sizlerin tecrübesinden yararlanırdık yüzyüze hemde bi tanışma olur herkesiçinde iyi olur özellikle benim için

panel düzenleyelim, Brandy, Arbiter, Yazıcıoğlu, Korkutkaya, Java panelde konuşmacı olsunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

Orjinalden alıntı: mortalcombat123
    birgün toplansanız da biryerlerde görüşmüş olsak forumdaki en iyi oc cularla hem türkiyede de ilkkez olur sizlerin tecrübesinden yararlanırdık yüzyüze hemde bi tanışma olur herkesiçinde iyi olur özellikle benim için

panel düzenleyelim, Brandy, Arbiter, Yazıcıoğlu, Korkutkaya, Java panelde konuşmacı olsunlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

2003 denedim biraz önce fazla kasmadan 4400 civarı aldı , tabi yeni patc cıkmıs haberimiz yoktu publish edemedim...
    Ayrıca önem olayı kişiden kişiye değişir , bence 2001 daha önemli , çünkü komple sistem istiyor...

.iyi puan , birinci oldun mu?birde hangi directx sürümü yüklü sende?
  • manyak skor ya
  • 3dmark 2001 de 17k yı gectim kart 550/800 calısmaya basladı ... artık top java da.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 18 Kasım 2004, 1:16:39 >
  • javaya oynayacak top mu braktın da top javada diyorsun. yan bahçe kapıcısı gibi bahçeye düşen javanın topunu resmen bıçakla ikiye kestin gibi bişey oldu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.