Şimdi Ara

Ati 9550 orb#1 world record :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi ne yaptin ya tebrikler, cidden ucmussun ben 5900 Xt ile puana erismisin :)
    dur bakalim bende denemelere baslicam.

9550 yi ucurmussun ciddennn
  • karta waterbox bağlayınca 250/400 @ 567/800 bench almaya basladı.... waterboxun sıcaklığı 0 dereceydi...
    pysco , merak etme kartta waterblok var yanmaz , aksine dondu kart...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 20 Kasım 2004, 9:08:28 >
  • Brandy sen bu soğutma sistemini nerden alın ve fiyatı nedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: agoze

Brandy sen bu soğutma sistemini nerden alın ve fiyatı nedir.

waterbox hazır satılan bir sistem değil , arbiter arkadasımız kendi yapıyor sipariş üzerine , mantığı normal su soğutma ile aynı değil suyu gaz kompresörü ile soğutuyor...
  • maşallah brandybuck.. ama işlemcinin de bayağı bi etkisi var bu 17k küsürlük skorda...
  • hayyyydeeee
    baba ne yaptın ya
    bi 9550 alıp orb ye dalıcaktım şimdi tüm hevesim kursağımda kaldı valla
    insan biraz yavaş yavaş uçar abi
  • helalbe sanada bu yakışır darısı benim başıma
  • Saçma sapan testlerle kendinizimi avutuyorsunuz

eğer çok iddialıysanız sizi 3dmark 2003'e alalım orada gösterin hünerinizi.

Ben ömrümde böyle saçma bir zihniyet görmedim adam işlemcisine bandwidth'ine yüklendikçe yükleniyor işlemciyi OC ederek genel teste tesir ediyor sonrada dünya rekoru diye geziniyor ortalarda.

Çok babayiğitsen al o kartı voltmod çek birşey yap 3mark03'te uçurda seni ozaman görelim.

Artık kilişeleşti bu laf;

Donanimhaber dünya OC şampiyon yetiştirme yurdu oldu burası.

Hey maşallah heeyyy yesinler rekorunuzu sizin

• Eğer size saçma geliyorsa gidip nerede isterseniz orada yazı yazın ama burada yazı yazmayın...

Eğer arkadaşın yaptığını siz yapabilecekseniz yapın bakalım...

Eğer kolaysa... Ki zaten arkadaş o kartla 3D Mark 2003 te de 4500 ü geçti ki bir burada 82 usd lik karttan bahsediyoruz...

Lütfen yorum yaparken incitici olmayın... Yada yorum yapmayın....
  • Gerzek şaban arkadaşım sana gülüyorum

Madem cpu, bandwith vs. bu kadar gereksiz.

Sen al 1 tane 6800 sonra git p4 2.0'a tak kullan. Bakalım nasıl olacak performansı

Bu arada karta mod yapamaz çünkü kartı ben aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-GeN -- 20 Kasım 2004, 21:45:26 >

• ya ben alcaktim karti ya x-gen senm nie aliosun :D almadiysan ben talibim :D
  • aldım gitti, ama kart hala onda.

vazgeçemez de

üzgünüm
  • cpu bandwidth gereksiz değil.
    Ama ona güvenerek testi birinci getirmek adamı güldürüyor.
    Bundan 1-2 sene sonra çıkacak daha iyi işlemcilerle daha iyi skorlar elde edeceksin.Ne değişecek ekran kartınmı hızlandı yoo hayır sadece işlemcin değişti bununla mı avutuyorsun kendini 3dmark01 den 40bin puan çektim vaoouw mu diyeceksin.

Eğer 3dmark03 ten iyi puan aldı ve dünya çapında dereceye girdiyse onuda bi zahmet ilk mesaja editleyip koysaydı iyi olurdu tonla mesajın arasında onu görmek zor oluyor.

Kimseyi incitmek gayretinde değilim ama gerçekler incitici olabiliyor bazen.

Aşın bu sevdaları diyorum sadece.

• Hala gülüyorum.

Sen bizi takip etmeye devam et O zaman görürsün gelişen teknolojiye nasıl hangi bench programlarıyla ayak uydurduğumuzu
  • eğer o kartta varsa bir keramet P3 bilgisayara takınca yine 16000 puan aldıracaksa 82$ değil 164$ vereyim bana satsın.

Hoca efendi demiş birgün
    Keramet kavuktaysa alın sizin olsun.
    Ona benzedi
  • p3 bilgisayara değil 9550, GF FX 7800 ultra hiper mega bile taksan hiç bir şey olmaz...
  • Yauv şaban arkadaşım hakketen adına yakışır yorumlar yapıyosun....Seni 1-2 aydır bu forumda takip ediyorum her topicte bişeyler bulup insanlara sataşıyosun ve hor görüyosun..Amacını anlamış deilimmm...

Öncelikle iyi bir o/c ci tek bir parçaya o/c yapmaz,Bütün parçalarda dener ve uygulanan o/c yi en iyi test etmeye yarayan uygulama 3dmark 2001 dir...

Sadece vga etkenli testten nekadar iyi o/c ci olduğuna karar verebiliyosan bi insanın ozaman alırsın bitane x800xt yaparsın bide 03 testi al sana güzel skor, 5600lere iki bastım hatta 9800lere fark attım diye övün dur ondan sora..Noldu en baba o/c ci sen oldun öölemi??? Oooooooooooh ne ala....

İnsanların gayretlerine laf atmak kolaydır...Önemli olan yapıcı eleştiri yapabilmek

• quote:

Orjinalden alıntı: operaciumut

Yauv şaban arkadaşım hakketen adına yakışır yorumlar yapıyosun....Seni 1-2 aydır bu forumda takip ediyorum her topicte bişeyler bulup insanlara sataşıyosun ve hor görüyosun..Amacını anlamış deilimmm...

Öncelikle iyi bir o/c ci tek bir parçaya o/c yapmaz,Bütün parçalarda dener ve uygulanan o/c yi en iyi test etmeye yarayan uygulama 3dmark 2001 dir...

Sadece vga etkenli testten nekadar iyi o/c ci olduğuna karar verebiliyosan bi insanın ozaman alırsın bitane x800xt yaparsın bide 03 testi al sana güzel skor, 5600lere iki bastım hatta 9800lere fark attım diye övün dur ondan sora..Noldu en baba o/c ci sen oldun öölemi??? Oooooooooooh ne ala....

İnsanların gayretlerine laf atmak kolaydır...Önemli olan yapıcı eleştiri yapabilmek

parayla oc olmaz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.