Şimdi Ara

Atatürk'ün soyunu emekli imam bulmuş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

Bir kişinin ortaya koyduğu sonuçlar faydalı ise; ideolojisine,kişiliğine,dinine bakılmaz.Attığın videolar konusunda da, istisnalar olabilir ama genelleme yapamazsın.Ateist bilim adamlarının ürettikleri ilaçları,geliştirdikleri teknolojiyi kullananlar da bu derece önyargılı olabiliyor mu acaba?

Kuzey Kore lideri ateist kardeş maşallah çok faydalı evrene geleni geçeni kesiyor

Cok yerinde bir ornek vermissin.Musluman deyince de aklina Usame bin ladin,ebubekir el bagdadi,omer el besir filan degil;Kanuni SUltan suleyman,Fatih Sultan Mehmet geliyor degil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 29 Ekim 2014; 16:10:33 >
  • quote:

quote:

Bir kişinin ortaya koyduğu sonuçlar faydalı ise; ideolojisine,kişiliğine,dinine bakılmaz.Attığın videolar konusunda da, istisnalar olabilir ama genelleme yapamazsın.Ateist bilim adamlarının ürettikleri ilaçları,geliştirdikleri teknolojiyi kullananlar da bu derece önyargılı olabiliyor mu acaba?

Kuzey Kore lideri ateist kardeş maşallah çok faydalı evrene geleni geçeni kesiyor

Isid
    Hizbullah
    Usame bin Ladin
    Ebubekir el Bağdadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

quote:

Isid
    Hizbullah
    Usame bin Ladin
    Ebubekir el Bağdadi

Stalin
    Mao

• quote:

quote:

quote:

quote:

Isid
    Hizbullah
    Usame bin Ladin
    Ebubekir el Bağdadi

Stalin
    Mao

Ama o adamlar yaptıkları işi Ateizm adına yapmadılar ki.

Not: İkisini de sevmiyorum, müslümanım.

• Konuyla alakası yok ama hem Atatürkçüyüm(Kemalizm) hem de Müslümanım diyenler. Bu nasıl oluyor arkadaş ya. Bunlar bildiğin münafık, ki bu kişiler bilerek veya bilmeyerek münafık olmuşlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: titaniumfall

Konuyla alakası yok ama hem Atatürkçüyüm(Kemalizm) hem de Müslümanım diyenler. Bu nasıl oluyor arkadaş ya. Bunlar bildiğin münafık, ki bu kişiler bilerek veya bilmeyerek münafık olmuşlardır.

Niye, sen tanri misin ki onun yerine karar veriyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

quote:

Konuyla alakası yok ama hem Atatürkçüyüm(Kemalizm) hem de Müslümanım diyenler. Bu nasıl oluyor arkadaş ya. Bunlar bildiğin münafık, ki bu kişiler bilerek veya bilmeyerek münafık olmuşlardır.

Ne alaka ?
  • quote:

quote:

http://video.haber7.com/video-galeri/43955-ezan-sesi-duymak-istemiyoruz

• quote:

quote:

quote:

Dur, ben de kiz cocuklarina tecavuz eden teroristlerin haberlerini koyayim da, durumu esitleyelim; sana uyar sanirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dur, ben de kiz cocuklarina tecavuz eden teroristlerin haberlerini koyayim da, durumu esitleyelim; sana uyar sanirim.

Tamam koy ispatla! Ne kadar cevabın saçma ise.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Isid
    Hizbullah
    Usame bin Ladin
    Ebubekir el Bağdadi

Stalin
    Mao

Ya oğlum bilginiz yok fikriniz var.

Adam ben ateizm adına insan öldürüyorum diyor mu?
    Hayır.

Diğeri ben islamiyet adına adam öldürüyorum diyor mu?
    Evet.

Haydi git babandan masal dinlemeye devam et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Isid
    Hizbullah
    Usame bin Ladin
    Ebubekir el Bağdadi

Stalin
    Mao

Hayır.

Evet.

Komünizm deki amaçlardan biri de marksist toplum değil midir? Sonuçta ateizm için yapmış oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Isid
    Hizbullah
    Usame bin Ladin
    Ebubekir el Bağdadi

Stalin
    Mao

Hayır.

Evet.

Komünizm deki amaçlardan biri de marksist toplum değil midir? Sonuçta ateizm için yapmış oluyor.

Yapılan işler komünizm sosyalizm amaçlı ise ateizm ile alakası yoktur.

Kıvırmayın kardeşim şöyle bir laf söyleyip. Söylediğin şeyler tamamen saçma şeyler.

• insanlığın geldiği son nokta

size ne kardeşim Atatürk'ün soyundan ?

kendi soyunu bile bilmeyenler nedense böyle boş işlerden zevk alıyor
  • quote:

Atatürkçü olduğuma inanırım. CHP'ye oy vermem ve CHP'nin lağvedilmesi gerektiğini, Türkiye'de siyasetin yolunun ancak CHP'nin ortadan kalkması ile gerçekleşeceğini düşünürüm.

Emekli bir imam, ki kendisini "Mustafa Kemal'in askeri" olarak tanımlıyor, dinci geçinen Allahsızların iftiralarına daha fazla dayanamadığını, Atatürk'ü bırakıp annesi ve atalarına hakaret ederek onun eserlerini lekelemeye çalışmalarına engel olmak istediğini söyleyerek, ömrünün önemli bir kısmını bu işe adamış. Benim gözümde bu adam tüm Atatürkçü Düşünce Dernekleri'nden ya da Atatürk adını kullanan, bundan nemalanan kişi ve kuruluşlardan çok daha fazla saygıyı hak ediyor.

Ancak, bir Atatürkçü olarak Atatürk'ün annesi, babası, dedesi, ırkı, dini ya da kişisel hayatı beni hiç ama hiç ilgilendirmez. Özel hayatını merak edenler ya da sorgulayanlar, buradan yola çıkarak onu yüceltmek ya da küçük düşürmek için başka bir nokta yakalayamamış basit ve karaktersiz insanlardır. Soy merakı ise bundan daha vahim ve aşağılık bir basitliktir.

Benim Atatürkçülük anlayışımda Atatürk'ün dininin, ırkının, annesinin ya da geçmişinin hiçbir önemi yoktur. Benim için Atatürk'ün bu konuda söylemiş olduğu "Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir." cümlesi yeterli bir yol göstericidir.

Bunun dışındaki durumlardan çıkar sağlamaya çalışanlar, inandıklarını iddia ettikleri din dahil hiçbir ahlaki yapıyı önemsemeyen, basit ve karaktersiz insanlardır.

Hocam gerçekten helal olsun okadar güzel yazmışsınızki

• Gerçekten çok çok çok ama çok uğraşmıştır.
  • Video link varmi ?

• http://gazeteci.tv/ataturk-bir-kiziloguz-turkmeni-186597h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 9 Kasım 2014; 23:21:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IVBACK

quote:

Atatürkçü olduğuma inanırım. CHP'ye oy vermem ve CHP'nin lağvedilmesi gerektiğini, Türkiye'de siyasetin yolunun ancak CHP'nin ortadan kalkması ile gerçekleşeceğini düşünürüm.

Emekli bir imam, ki kendisini "Mustafa Kemal'in askeri" olarak tanımlıyor, dinci geçinen Allahsızların iftiralarına daha fazla dayanamadığını, Atatürk'ü bırakıp annesi ve atalarına hakaret ederek onun eserlerini lekelemeye çalışmalarına engel olmak istediğini söyleyerek, ömrünün önemli bir kısmını bu işe adamış. Benim gözümde bu adam tüm Atatürkçü Düşünce Dernekleri'nden ya da Atatürk adını kullanan, bundan nemalanan kişi ve kuruluşlardan çok daha fazla saygıyı hak ediyor.

Ancak, bir Atatürkçü olarak Atatürk'ün annesi, babası, dedesi, ırkı, dini ya da kişisel hayatı beni hiç ama hiç ilgilendirmez. Özel hayatını merak edenler ya da sorgulayanlar, buradan yola çıkarak onu yüceltmek ya da küçük düşürmek için başka bir nokta yakalayamamış basit ve karaktersiz insanlardır. Soy merakı ise bundan daha vahim ve aşağılık bir basitliktir.

Benim Atatürkçülük anlayışımda Atatürk'ün dininin, ırkının, annesinin ya da geçmişinin hiçbir önemi yoktur. Benim için Atatürk'ün bu konuda söylemiş olduğu "Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir." cümlesi yeterli bir yol göstericidir.

Bunun dışındaki durumlardan çıkar sağlamaya çalışanlar, inandıklarını iddia ettikleri din dahil hiçbir ahlaki yapıyı önemsemeyen, basit ve karaktersiz insanlardır.

Hocam gerçekten helal olsun okadar güzel yazmışsınızki

Bu gün dinci olanların, dini inançları bakın ne zaman ve kimle başlamış!

Yazıcıoğlu Ahmed BİCAN

ENVÂR-ÜL AŞIKÎN
    Tam metin
    Çile yayınları

İstanbul- 1977

TAKDİM ve TAKTİZ
    Yazan
    Mehmet Şevket EYGİ
    3. Paragraf
    ... Allah'a sonsuz hamd ü senalar olsun ki 30 - 35 seneden beri DİN hayatını yeniden CANLADIRMAK gayesiyle şâyân-ı tebcil bir eğitim ve NEŞRİYAT FAALİYETİ başlamış bulunuyor. Temennimiz odur ki, bugünkü HÜRRİYET ve SERBESTİ âzamî şekilde değerlendirilerek elinizde gördüğünüz gibi klasik DİN kitapları geniş halk kütlelerinin istifadelerine arz olunsun...

Kitabın basım yılı: 1977- 35= 1942!
    1942'de abd TBMM'ni basmıştır. Bunun üzerine TBMM. asker konmuştur.
    1977 - 30= 1947'de Demokrat Parti kurulmuştur. CHP'den ayrılanlar abd ile işbirliği yaparak!

Saklanmakta olan: İnönü zayıflatılıp söz geçirememiş olmuştur.
    1942- 1950 seneleri arasındaki olayları sağcılar hep İnönü'ye yüklüyorlar ama asıl sorumlusu kendileri. ABD'nin çıkarları doğrultusunda dini yayınlar başlatılmıştır!

ENVÂRÜ'L - ÂŞIKİN
    (Aşıkların Nurları)
    ".. O Allah ki, bütün GİZLİLİKLERİ ile BİLİNMESİNİ dilediği için mahlûkatı yarattı ve ONLARA EN GÜZEL TECELLİYÂT ile TECELLİ ederek kendisini bilip tanıma imkânlarını bahşetti..."

- Dinci! TECELLİYÂT ile TECELLİ ettikleri/yarattıkları dinciler mi olur, yoksa, yaratanın aksları/suretleri mi olur? Dünyadaki bütün dinciler yaratanın kendi suretini kendileri sanıyorlar ki, bu en büyük yanılgılarıdır!

-Sizler, 1942 - 1950 arasını bilmiyorsunuz ki, Atatürk'ü veya fikirlerini nereden bileceksiniz?
    -Hele hele Türklerin tarihini bilmenize imkân, ihtimal yok.
    -Türk'e karşı olan, kendine karşı olandır!

Avrupa kıtasındaki ırkçılara bakın. M. S. 476'dan önce bir tekinin adı-sanı geçiyor mu? Hepsini ırkçı ve dinci yapan Blâd ile Attila'dır. Roma ikiye bölünmedi! Batı Hun/Kan imparatorluğu, Romulus (Roma Ulusu) ve Rumulus (Rum Ulusu) olarak önce ikiye bölündü. Sonra da dinsel olarak: Katolik ve Ortodoks diye ikiye bölündü. sonra da: Ortodoks ve Sünniler olarak ikiye bölünmüştür.

• Kendi soyunu dünyada bilen kim var? Irk ve din diyenler, inkar edenlerdir.

Birgün yazacaklarımı anlayanlar çıkacak ve o gün <<Birtürk dünyaya bedel olacak!>>

Kalıtsal hastalıklar, ana-babadan geçtiğine göre: Bu hastalıklar genlerle geçiyor. Genler ise BİR/AHAD kan hücresi içindedir. O Alkan hücresi içinde: erkek "o+" bu şekilde, dişi de ">" bu şekilde var. Bir de DNA ve genler!

işte, yeryüzündeki insan türü bedenleri kopyalayan bunlardır. Bunlar bir görüşe göre 200 milyon yıllık, bir görüşe göre ise 43.000 nesilden beri geliyor. İlk Alkan hücresinin oluşumuna, zaman belirlemek söz konusu edilemez. Çünkü insandan önce, hayvan ve bitkiler var. Her üçünün de ortak olduğu nokta, Alkan hücresidir.

Kainattaki bütün bedenler hayaldir! Çünkü, bir bedendeki hücrenin ömrü 122 gündür. Bir yıl 365 gün olduğuna göre, ben dediğiniz bedendeki hücrelerin üç defa öldüğünün kanıtıdır. Ortalama bir insan bedeninde 100 trilyon hücre varmış. Her 5 sene sonunda, beş sene önceki hücrelerden bir tek dahi kalmamış bedene ben diyemezsiniz. Atıyorum mesela 50 yaşında bir insan 10 defa ölmüş ve dirilmiş oluyor.

Kalıtımı/kalıtsalları anlayanın ne din korkusu, ne ırk, ne de ben korkusu olamaz!

Bakara S. 33. ... O yaman aldatıcı, sizi Allah hakkında/Allah ile aldatmasın.
    Hadid S. 13. ... Allah'ın emri geldi. O sinsi aldatıcı, sizi Allah ile aldattı.

Bakara S., 123. ... şefaatin hiç KİMSEYE yarar sağlamayacağı ve onların hiçbir yardım görmeyecekleri o günden korkun (Ey Müslüman evlatları!).

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.