Şimdi Ara

Atatürk'ün soyunu emekli imam bulmuş (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D635A651E -- 21 Haziran 2016; 17:50:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birturk

Kendi soyunu dünyada bilen kim var? Irk ve din diyenler, inkar edenlerdir.

Birgün yazacaklarımı anlayanlar çıkacak ve o gün <<Birtürk dünyaya bedel olacak!>>

Kalıtsal hastalıklar, ana-babadan geçtiğine göre: Bu hastalıklar genlerle geçiyor. Genler ise BİR/AHAD kan hücresi içindedir. O Alkan hücresi içinde: erkek "o+" bu şekilde, dişi de ">" bu şekilde var. Bir de DNA ve genler!

işte, yeryüzündeki insan türü bedenleri kopyalayan bunlardır. Bunlar bir görüşe göre 200 milyon yıllık, bir görüşe göre ise 43.000 nesilden beri geliyor. İlk Alkan hücresinin oluşumuna, zaman belirlemek söz konusu edilemez. Çünkü insandan önce, hayvan ve bitkiler var. Her üçünün de ortak olduğu nokta, Alkan hücresidir.

Kainattaki bütün bedenler hayaldir! Çünkü, bir bedendeki hücrenin ömrü 122 gündür. Bir yıl 365 gün olduğuna göre, ben dediğiniz bedendeki hücrelerin üç defa öldüğünün kanıtıdır. Ortalama bir insan bedeninde 100 trilyon hücre varmış. Her 5 sene sonunda, beş sene önceki hücrelerden bir tek dahi kalmamış bedene ben diyemezsiniz. Atıyorum mesela 50 yaşında bir insan 10 defa ölmüş ve dirilmiş oluyor.

Kalıtımı/kalıtsalları anlayanın ne din korkusu, ne ırk, ne de ben korkusu olamaz!

Bakara S. 33. ... O yaman aldatıcı, sizi Allah hakkında/Allah ile aldatmasın.
    Hadid S. 13. ... Allah'ın emri geldi. O sinsi aldatıcı, sizi Allah ile aldattı.

Bakara S., 123. ... şefaatin hiç KİMSEYE yarar sağlamayacağı ve onların hiçbir yardım görmeyecekleri o günden korkun (Ey Müslüman evlatları!).

Sinir hucreleri, neronlar kendini yenilemiyor ama. O yuzden bir kisinin 21 yasinda da 50 yasinda da sinir hucreleri aynidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

Bir kişinin ortaya koyduğu sonuçlar faydalı ise; ideolojisine,kişiliğine,dinine bakılmaz.Attığın videolar konusunda da, istisnalar olabilir ama genelleme yapamazsın.Ateist bilim adamlarının ürettikleri ilaçları,geliştirdikleri teknolojiyi kullananlar da bu derece önyargılı olabiliyor mu acaba?

Kuzey Kore lideri ateist kardeş maşallah çok faydalı evrene geleni geçeni kesiyor

Isid
    Hizbullah
    Usame bin Ladin
    Ebubekir el Bağdadi

Stalin
    Mao

Ama o adamlar yaptıkları işi Ateizm adına yapmadılar ki.

Not: İkisini de sevmiyorum, müslümanım.

Işid vs de islam adina yapmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.