Şimdi Ara

Atatürk'ün soyunu emekli imam bulmuş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

" İmam bulmuş, Atatürkçü geçinenler neden bulmamış, neden araştırma gereği duymamışmış"

Bakıyorumda Atatürk ün soyundan çok, onu kimin bulduğu ile alakalı bi yorum yapmışsın.

Yaparım tabi. O kadar Atatürk Derneği var nerde bunlar? Anca chpye oy toplamaya çalışırlar ya da gidip saçma sapan ikna odaları yaparlar...

akl-ı evvelin beyhude çabaları işte, ne yaparsın

bunlar iş icraata gelince de dostlar alışverişte görsün Maşallah
  • ø kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var? Kendinizle çelişiyorsunuz ortadan kaldırılan şeyi bir imam yıllarca uğraşarak bulabiliyorsa nasıl ortadan kaldırma bu? Ayrıca Örtülü annesi ve Fesli babası Osmanlı'ya özendirmiyordu heralde onları kaldırmamışlar ortadan.
  • Bir kez daha utandim bu hakaret niyeti guden arkadaslar profillerine bin ladin fotosu koysunlar nediyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda verdiğim videoda başka akrabalarından biri mail attı,
    Kuman Türk'ü olduklarını söyledi maili atan kişi...
  • Bu ulkede ilk bira fabrikasi saltanat zamaninda kuruldu.Bomonti bira fabrikasi diye arat.Kendi padisahina mi dedesi belli degil diyorsun sen ? seni gidi osmanli dusmani seniii

• hakkani81 H kullanıcısına yanıt
     Atatürk'ün soyunu emekli imam bulmuş Atatürk'ün soyunu emekli imam bulmuş

• Her yer iftira ile dolu bu kadar yalanla Atatürk'ü yok edeceğini sananlar tersine çalışıyorlar haberleri yok...
    Ya göz göre göre yalan söylüyorsunuz sizde hiç ---(sildim yeni banım kalktı senin için tekrar 4 güne değmez) falan yok mu? Bu kadar kolay mı yalan söylemek , ülkenin kurucularından en önemlisine saçma sapan iftiralar atmak?

""Osmanlı'da bira üretimi 1896 yılında 12.000 hl idi (1,2 milyon litre). Bu oran hızla artmıştır ve 1913-1914 yılları arası 9,9 milyon litreye ulaşmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'nde bu rakama ancak 1940'lı yıllarda ulaşılmıştır.[1]""

Belki utanırsın.

EDİT : ARKADAŞ TUTUŞUP MESAJINI SİLMİŞ SANIRIM YA DA YÖNETİCİLER SİLMİŞTİR ONDA BU KADAR YÜZ YOKTUR.2.ABDÜLHAMİT'E AĞIR HAKARET ETMİŞTİ ÇÜNKÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angamaite -- 28 Ekim 2014; 16:33:07 >
    Kıvırma hiç ilk bira fabrikasını kurduranlar dedin sen.Şu bayıldığın padişahın neden izin vermiş buna? Müslüman ülkede bira fabrikasının işi ne dimi? Yasakmış bak sen padişaha yasak değildi heralde şaraplar Ya da halkın içtikleri falan bilmesek bunları sana inanıcam Ya siz çocuk falan mı kandırıyorsunuz merak ediyorum bunlara çocuklar bile inanmıyor artık çünkü İNTERNET diye bir şey var sizin yalanlarınızı çürütmek 2 dakika sürüyor.

İleride inşallah çocuğum olur ve gerekli yaşa geldiğinde karşılıklı oturup içeriz , dertleşiriz.Benim için hiç bir sorun yok bunda.Sizin tayfanın alışık olduğu gibi gizli gizli yapmasından iyidir.

Geç o laik yönetici olayını açık açık YALAN VE İFTİRA vardı mesajında.İyi oldu.Senin gibi zihniyetlerinde silinmesi lazım ülkeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angamaite -- 28 Ekim 2014; 16:41:00 >

• Atatürk'ün hayatını bir imamın bulması, neden bu kadar problem olmuş ki?
  • İmam bulsa ne, bulmasa ne? Önemli olan bulmak. İmamı, doktoru, polisi fark etmez.

Tarih senin umurunda değil, sen ideolojinle ilgileniyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Psikopat -- 29 Ekim 2014; 13:52:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Atatürk'ün hayatını bir imamın bulması, neden bu kadar problem olmuş ki?

Ataturke, ilkelerine hayran kesim genellikle imam, hoca vsleri kucuk gordukleri icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

quote:

Ataturke, ilkelerine hayran kesim genellikle imam, hoca vsleri kucuk gordukleri icin.

Forumlarda, sözlüklerde ya da mitinglerde Kemalist zihniyet diye bas bas bağıranlar sizlersiniz. Yüzde 50 hariç herkesi hor görenler de.

Hiç üniversite ortamı görmedin galiba. Artık hoca alımları sırasında akpli olmak şartı da var gayri resmi olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

quote:

Forumlarda, sözlüklerde ya da mitinglerde Kemalist zihniyet diye bas bas bağıranlar sizlersiniz. Yüzde 50 hariç herkesi hor görenler de.

Hiç üniversite ortamı görmedin galiba. Artık hoca alımları sırasında akpli olmak şartı da var gayri resmi olarak.

dedigimle ne alakasi var, dedigin zihniyet yanlis bir sey yaptiysa bagirilir. iki tarafta yanlis bir sey yapabilir ama bugun dedigin gibi bu forumda bile goruyorsun ilkokullu veletlerin hakaretlerini.

http://www.youtube.com/watch?v=_4Od3mYepco
    http://www.youtube.com/watch?v=P-RA7ZFslm8

bu insanlar ataturkun soyunu bir imam buldugu icin kendilerine yediremiyorlar mesele bu. sordun al cevap, baska yerlere cekme konuyu.

• Konu tam da bahsettiğim şey. Sizin amacınız nasıl pislik atarım meselesi. Çamur at izi kalsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konu tam da bahsettiğim şey. Sizin amacınız nasıl pislik atarım meselesi. Çamur at izi kalsın.

Yolumdaki gafile nasihat etmek nafile
    Sarfiyatlarım boş yere, laf anlatamam cahile

bir sey yaziyorum alakasiz alakasiz cevaplar, sen hep boylesin dostum kabul et. sikisinca baska konulara atliyorsun illa ustte kalican. ben sana hic bir sey suclama, hakaret etmedim, soru sordun bende cevabini yazdim. cevabin oyle oldugunu sende biliyorsun. basladin hocalar akpli olmak zorunda falan filan bilmem ne.
  • Bir kişinin ortaya koyduğu sonuçlar faydalı ise; ideolojisine,kişiliğine,dinine bakılmaz.Attığın videolar konusunda da, istisnalar olabilir ama genelleme yapamazsın.Ateist bilim adamlarının ürettikleri ilaçları,geliştirdikleri teknolojiyi kullananlar da bu derece önyargılı olabiliyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameSplasher -- 29 Ekim 2014; 15:34:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

Bir kişinin ortaya koyduğu sonuçlar faydalı ise; ideolojisine,kişiliğine,dinine bakılmaz.Attığın videolar konusunda da, istisnalar olabilir ama genelleme yapamazsın.Ateist bilim adamlarının ürettikleri ilaçları,geliştirdikleri teknolojiyi kullananlar da bu derece önyargılı olabiliyor mu acaba?

Kuzey Kore lideri ateist kardeş maşallah çok faydalı evrene geleni geçeni kesiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

Bir kişinin ortaya koyduğu sonuçlar faydalı ise; ideolojisine,kişiliğine,dinine bakılmaz.Attığın videolar konusunda da, istisnalar olabilir ama genelleme yapamazsın.Ateist bilim adamlarının ürettikleri ilaçları,geliştirdikleri teknolojiyi kullananlar da bu derece önyargılı olabiliyor mu acaba?

Kuzey Kore lideri ateist kardeş maşallah çok faydalı evrene geleni geçeni kesiyor

Tamam genelleme yap o zaman.Mesela;İsveç,Norveç ve Japonya'daki ateist oranından haberin var mı?

Ben de müslümanların faydasından bahsedeyim sana.Bir tarafta Irak ordusu,bir tarafta Işid,diğer tarafta Öso,El-Nusra,...Birbirini kesiyorlar.Daha kendilerine faydaları yok.Ben bunu senden daha fazla genelleyebilirim.İslam'ın olduğu hemen hemen her yerde vahşet vardır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.