Şimdi Ara

Atatürk'ün soyunu emekli imam bulmuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

quote:

Orijinalden alıntı: Tek Göz

quote:

Program kapanırken Celal Şengör'ün oğlundan mı bahsediyorlardı acaba?Ötügen muhabbeti vardı onların.Haftaya değil öbür haftayaymış.Eğer öyleyse o program da kaçmaz.

Ahmet Taşağıl bence.

Murat Bardakçı ''kendisi de babası gibi deli'' tarzında bir söz söyledi.Taşağıl olsaydı direk söylerdi.

Taşağıl olsa söylerdi direk zira babasıyla ilgili bir durumu yok onun. Celal Şengör'ün oğlu da olabilir çünkü onun özellikle o tarafla ilgili olduğunu Şengör'ün önceki söylemlerinden biliyoruz. Gerçi Taşağıl gelse gayet iyi olur. Geçen sene orta iç asya taraflarına tekrar gidip özellikle Moğollar hakkında araştırma yaptığını söylemişti. Güzel bir program çıkardı oradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canis Majoris

quote:

quote:

quote:

Program kapanırken Celal Şengör'ün oğlundan mı bahsediyorlardı acaba?Ötügen muhabbeti vardı onların.Haftaya değil öbür haftayaymış.Eğer öyleyse o program da kaçmaz.

Ahmet Taşağıl bence.

Murat Bardakçı ''kendisi de babası gibi deli'' tarzında bir söz söyledi.Taşağıl olsaydı direk söylerdi.

Celal Şengör'ün oğlu Biyoloji mezunu tarihle pek alakası olduğunu sanmıyorum.

Ben internette 1-2 yerde okudum.Orhun Anıtları üzerindeki Türk yazısını falan okuyormuş sanırım.Tam hatırlayamadım şimdi ama eski Türk tarihine meraklı olduğunu biliyorum.Bir de Celal Şengör'ün katılıdğı Teke Tek ve Tarihin Arka Odası programlarında konuşulmuştu.Aklıma direk oğlu geldi,benden başka böyle düşünen var mı diye merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

quote:

quote:

Ahmet Taşağıl bence.

Taşağıl olsa söylerdi direk zira babasıyla ilgili bir durumu yok onun. Celal Şengör'ün oğlu da olabilir çünkü onun özellikle o tarafla ilgili olduğunu Şengör'ün önceki söylemlerinden biliyoruz. Gerçi Taşağıl gelse gayet iyi olur. Geçen sene orta iç asya taraflarına tekrar gidip özellikle Moğollar hakkında araştırma yaptığını söylemişti. Güzel bir program çıkardı oradan.

Aslında Taşağıl'ı sonradan getireceksin.Çünkü tartışmaya açık bir konu bırakmıyor,tak tak cevaplıyor hepsini.Hem de fazla yorum katmadan direk bilgi veriyor.Ben olsam senede 1-2 defa Taşağıl'ı çıkartırım.

• Helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

Helal olsun

oo knk rutbe atlamisiz

adam cok nazik yillarini vermis helal olsun. medeni cagdas kemalistler neredeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7E0863E7 -- 16 Eylül 2014; 19:15:55 >
  • Tv de haberi vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

Helal olsun

oo knk rutbe atlamisiz

adam cok nazik yillarini vermis helal olsun. medeni cagdas kemalistler neredeydi

he valla dostum atladım.

çağdaş kemalistler nerede bende bilmiyorum
  • Daha bakalım nerden ve kimler soy üretecekler adama
    Ne yapsalar olmuyor
    Ne bulsalar tutmuyor
  • Burada var
    http://www.youtube.com/watch?v=gdMoaKPG6zo

Olum hani yahudiydi,Selanik dönmesi felandı...

Biraz daha araştırılsa daha fazla belge bulunur...

belki merak eden vardır buda Selanik ve diğer bölgelerin Müslüman nüfusları
     Atatürk'ün soyunu emekli imam bulmuş

Atatürk'ün soyunu emekli imam bulmuş

kaynak
    http://www.inalcik.com/images/pdfs/15810373TURKLERVEBALKANLAR.pdf

Burda da ayrı bir konu açmıştım
    http://forum.donanimhaber.com/m_82734265/f_//tm.htm#82734265

• O adamın ellerinden öpüyorum. Maddi olarak bir destek aldınız mı diye soru sordular. Adamcağız simit yedim, otobüsle gittim, öyle araştırmaya devam ettim, ama tek kuruş yardım almadım dedi ya içime oturdu

• Hala youtube facebook sayfalarında bir sürü gereksiz hala yahudi olduğunu iddaa ediyor...
    Ben böyle gerizekalılık görmedim,internet boş gereksiz insanların yeri olmuş...
  • tutki MK veledi zina...
    Onun yaptıklarının değerinimi düşürür?
    veya yaptıklarına ayrıca değermi katar?
    sözün sonunda gelecek olan mantığı birde buna göre düşün.
  • " İmam bulmuş, Atatürkçü geçinenler neden bulmamış, neden araştırma gereği duymamışmış"

Bakıyorumda Atatürk ün soyundan çok, onu kimin bulduğu ile alakalı bi yorum yapmışsın.
  • Mustafa Kemal'in ailesi osmanlıya mensup olduğu için aileside dahil, osmanlıya özendirebilecek her türlü zerresi ortalıktan kaldırılmıştır.

Kemalizm ideolojisini oluşturup bunu dinin yerine yerleştirmeye çalışan misyonerler Mustafa Kemal'in kendisine bile vicdansızlık ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

" İmam bulmuş, Atatürkçü geçinenler neden bulmamış, neden araştırma gereği duymamışmış"

Bakıyorumda Atatürk ün soyundan çok, onu kimin bulduğu ile alakalı bi yorum yapmışsın.

Yaparım tabi. O kadar Atatürk Derneği var nerde bunlar? Anca chpye oy toplamaya çalışırlar ya da gidip saçma sapan ikna odaları yaparlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürkçü olduğuma inanırım. CHP'ye oy vermem ve CHP'nin lağvedilmesi gerektiğini, Türkiye'de siyasetin yolunun ancak CHP'nin ortadan kalkması ile gerçekleşeceğini düşünürüm.

Emekli bir imam, ki kendisini "Mustafa Kemal'in askeri" olarak tanımlıyor, dinci geçinen Allahsızların iftiralarına daha fazla dayanamadığını, Atatürk'ü bırakıp annesi ve atalarına hakaret ederek onun eserlerini lekelemeye çalışmalarına engel olmak istediğini söyleyerek, ömrünün önemli bir kısmını bu işe adamış. Benim gözümde bu adam tüm Atatürkçü Düşünce Dernekleri'nden ya da Atatürk adını kullanan, bundan nemalanan kişi ve kuruluşlardan çok daha fazla saygıyı hak ediyor.

Ancak, bir Atatürkçü olarak Atatürk'ün annesi, babası, dedesi, ırkı, dini ya da kişisel hayatı beni hiç ama hiç ilgilendirmez. Özel hayatını merak edenler ya da sorgulayanlar, buradan yola çıkarak onu yüceltmek ya da küçük düşürmek için başka bir nokta yakalayamamış basit ve karaktersiz insanlardır. Soy merakı ise bundan daha vahim ve aşağılık bir basitliktir.

Benim Atatürkçülük anlayışımda Atatürk'ün dininin, ırkının, annesinin ya da geçmişinin hiçbir önemi yoktur. Benim için Atatürk'ün bu konuda söylemiş olduğu "Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir." cümlesi yeterli bir yol göstericidir.

Bunun dışındaki durumlardan çıkar sağlamaya çalışanlar, inandıklarını iddia ettikleri din dahil hiçbir ahlaki yapıyı önemsemeyen, basit ve karaktersiz insanlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: birturk

Bu halkın gittiği yol Türk düşmanlığından başka bir yolda gitmiyor.

Tarihçi derseniz yok. Atatürk'ü büyük lider olarak dünya kabul etti ama, Anadolu halkı kabul etmedi.

1942'de ABD, TBMM bastığını yazan bir tarihçi var mı? 1946'dan sonra ABD ülkemizi yönetiyor. Her darbenin arkasında da hep onlar var.

Tarihçilerimiz arşiv yok, belge yok diyorlar!

Jean-Paul Roux, Türklerin Tarihi, Pasifik'ten Akdeniz'e 2000 Yıl adlı kitabı, sayfa: 42

Türk Arşivleri

"Kırtasiyeci batı uygarlığında, Türk arşivlerinin gerçekten ŞAŞKINLIK verici nitelik ve niceliklerini kavramak güçtür. Bunları HERYERDE, İŞGAL ettikleri tüm büyük şehirlerde rastlanır, çünkü TÜRKLER HERŞEYİ KAYDETMİŞ ve MUHAFAZA ALTINA ALMIŞDIR. Bu konuda bir tek örnek vermek yeter. Türkiye Cumhuriyetinin büyük ölçüde Osmanlı imparatorluğu vezirlerinin arşivlerinden oluşmuştur. Başbakanlık Arşivler Genel Müdürlüğü arşivlerinde YÜZ MİLYONDAN fazla belge bulunduğu ve bu belgelerden bazılarının YÜZLERCE SAYFALIK bir kütük de olduğu BİLİNMEKTEDİR..."

Türk arşivlerinden dünya tarihi çıkar ama, bizde olmayan şey tarihçi.

Kitap okuyanlar da, okuduğu kitabı hiç düşünmüyor.

Şöyle bir düşünün veya araştırın bakalım; İngiliz, Fransız, İtalyan, İspanyol, Alman, Rus ismi tarih sahnesine ne zaman çıktılar? Roma dedikleri devletin asıl adı, batı Hun (Kan) imparatorluğudur. Roma ise başkentti. Belad (Buda) imparatorluğun başına (imparator olarak) getirilince, kardeşi Attila, başkentin üzerine yürümüş. Amcası papa olarak Attila'nın karşısına çıkmış. Batı Hun imparatorluğu, Roma ve Bizans olarak iki kardeş arasında bölünmüştür. Attila M. S. 463 yılında ölmemiştir. Attila 453 de büyük LEON adını alarak, ilk Bizans imparatoru olmuştur. Patriğin elinden ilk taç giyen imparatordur!

Roma'nın kurucuları olarak kitaplarda geçen dişi kurttan süt emen veya dişi kurdun büyüttüğü iki çocuk aslında Belad ile Attila'dır. Babaları öldüğü için imparatorluğun başında amcaları vardı. Öksüz iki çocuğu büyüten anne de dişi kurttur. Paris'te yaşamıştır. Kitaptaki adı da Nanterreli'dir. Paris'in koruyucusudur.

Kafam karıştı simdi.şimdi sen papa dahil romanın türk olduğunu mu idea ediyorsun ?

• Roma şehrinin kurucusu Romus tur.
    Roma ülkesinin kurucusu Augustus Sezardır.

Kıçımızdan element uydurmuyoruz.Araştırıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5993D5750 -- 17 Ekim 2014; 17:08:27 >
  • Zamanında Murat Bardakçı akrabalarını çıkartmıştı yayına,daha doğrusu iki kişi bayan olan sonradan katılıyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=XU-tgGb__Wk

Bölüm bölüm yüklemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 20 Ekim 2014; 13:27:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

Tanzimat zamparası ve çakma Armağandan atak bekliyoruz.Tarih belgeyle yapılır.Bu sözde neoosmanlıcılar Zübeyde Hanım için genelevde çalışıyordu iftirasını atabilecek kadar adileştiler.Bunada o sözde islamcılar destek verdiler.Yazık sizlere.Bide şu osmanlıca günümüzle ne alaka.Bunu bilmek zorunda olanlar araştırmacı-yazarlardır.Duyanda geçmişte farklı dil konuşuyorduk sanacak.Türkçeye verilen önemle dilimizde erezyona neden olan arapça-farsça kelimeler azalmıştır.Osmanlıca kendine has ayrı bir dilde biz mi bilmiyoruz.Hadi gönlünüz olsun.Vahdettin,Damat Ferit milli mücadele kahramanlarıdır..
    İmam diyerek laf çakmaya çalışanlara şunuda söylemek gerekir.Adam imam ama aydın bir imam.Söylemleri Kemalist çizgide.Bu nedenle zaten Atatürk düşümanı din adamlarınca şuanda imamlığı sorgulanıyor olsa gerek...

Youtube yorumlarında o imama söven saydıran kafalar var...İçierisinde beyin olmayan kafalar ama...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.