Bildirim
Atatürk Havaalanından Şişli ye nasıl giderim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Havalimanından metroya bin. 3 durak sonra "Ataköy"de in. Oradan çıktıktan sonra metrobüs nerede diye sor, zaten yanyanalar orada görürsün. Metrobüse bin ve Mecidiyeköy durağında in. En kısa yol bu.
Edit: Metrobüse binmeden önce Mecidiyeköy yönü ne taraf diye sor. Yoksa avcılara gidersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Registry -- 22 Şubat 2011; 13:06:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Registry
Havalimanından metroya bin. 3 durak sonra "Ataköy"de in. Oradan çıktıktan sonra metrobüs nerede diye sor, zaten yanyanalar orada görürsün. Metrobüse bin ve Mecidiyeköy durağında in. En kısa yol bu.
Edit: Metrobüse binmeden önce Mecidiyeköy yönü ne taraf diye sor. Yoksa avcılara gidersin
Hocam taksiyle gidilmeyecek kadar uzak mı? Ben hiç metrobüs e vb binmedim. Para mı ödeniyor kart mı basılıyor onu bile bilmiyorum çok yabancıyım İstanbul'a.
Ayrıca Şişli'de yıldızı az olan hotel bulabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 22 Şubat 2011; 16:31:32 >
-
ne zaman geliyorsun, ne kadar kalacaksın?
otel bulmanda, ulaşımında yardımcı olabilirim
az kalacaksan misafir de edebilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Hocam taksiyle gidilmeyecek kadar uzak mı? Ben hiç metrobüs e vb binmedim. Para mı ödeniyor kart mı basılıyor onu bile bilmiyorum çok yabancıyım İstanbul'a.
olurda avcılar tarafına gelirsen bana bi pm atarsın
-
Eğer alternatif arıyorsan havaşın otobüslerine bin Taksim'de in metroya bin Şişli'de in. Taksiye binersen 40 TL'den aşağıya yazmaz söyleyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: spyofthegod
Eğer alternatif arıyorsan havaşın otobüslerine bin Taksim'de in metroya bin Şişli'de in. Taksiye binersen 40 TL'den aşağıya yazmaz söyleyim.
40 TL yazsa yine iyi.
Aynen Havaş'a binip Taksim meydanında inersin zaten 50 mt. yanında metro durağı var ordan bin 2 durak sonra Şişli/Mecidiyeköy.
Not : Metroya inince yerdeki ve yukardaki yazıları/okları takip et yoksa Şişhaneye gidersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 22 Şubat 2011; 16:43:47 > -
quote:
quote:
Taksi çok fazla girer :D
Arkdaşın söylediği mantıklı, metrobüse binerek mecidiyeköye geç. Para geçiyor, 3-6 tl arası bozuk bulundur yeter :D
-
quote:
En iyi yol budur.
Metro için jeton alıyorsun. Jeton makinasından.
Metrobüs için "birGeç" kartları var. Metrobüs girişlerinin hemen yanında satıyorlar. Onlardan alman gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: spyofthegod
Eğer alternatif arıyorsan havaşın otobüslerine bin Taksim'de in metroya bin Şişli'de in. Taksiye binersen 40 TL'den aşağıya yazmaz söyleyim.
40'tan fazla yazar yeşilköy-şişli.. -
zenginim diye geçinmion mu sen paso ver 100 tl taksiye nolcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 22 Şubat 2011; 18:19:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
zenginim diye geçion mu sen paso ver 100 tl taksiye nolcak
-
Arkadasler peki sabiha gokcen den nasil gidebilirim? Suan havalimanina gidiyorum :) -
havaş a bin taksimde in
gene ordan taksim metrosuyla şişli durağında in
metronun içinde jeton alabilirsin
sormaktan çekinme,utanma. -
-
quote:
Arkadasler peki sabiha gokcen den nasil gidebilirim? Suan havalimanina gidiyorum :)
Sabiha gökçenden E-9 Sabiha Gökçen - Bostancı otobüslerine bin sahilden gidiyor. Kartalda in ordan da 252 Kartal - Mecidiyeköy otobüslerine bin son durakta in.
Not : 252 Kartal - Mecidiyeköy otobüsleri sahilden geçmez. Anayola çıkman gerekebilir. En fazla 5-10 yürümen gerekir. Mesafe uzun değil.
Bir diğer yol ; E-9 Sabiha Gökçen - Bostancı otobüsüne bin. Son durakta in. 112 Bostancı - Taksim otobüsüne bin Ali Sami Yen stadında in Mecidiyeköydesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 23 Şubat 2011; 14:02:28 > -
-
metro, zeytinburnunda in. metrobuse bin mecidiyeköyde in -
Tarih 04.02.2013 Atatürk hava limanindan şişli fulya terrace center a taksi 43 TL yazdı bilgilerinize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni konu açmadan bir de ben sorayım. Bu ataköy + metrobüs kombini toplamda kaç dakka sürer?
Metroyla yeni kapıda inip diğer metroyla şişliye gitsem kaç dakkamı alır saçma bir yol mu olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPırasa -- 17 Nisan 2015; 2:09:09 >
Benzer içerikler
- bilerek hikayeye bakmamak
- bankadan başkasının hesabına para yatırma
- dolorex içtikten kaç saat sonra alkol alınır
- astral seyahat yapanlar
- kendimi suya bırakamıyorum
- dünyanın en büyük vinci
- black friday 2025
- prompt mühendisliği
- penis nakli
- discord açıldı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X