Şimdi Ara

Atatürk Havaalanından Şişli ye nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
35.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atatürk Havaalanın dan Şişli'ye nasıl gidebilirim? İstanbul'u hiç bilmiyorum, hangi taşıma araçlarını kullanmam gerek?

• Havalimanından metroya bin. 3 durak sonra "Ataköy"de in. Oradan çıktıktan sonra metrobüs nerede diye sor, zaten yanyanalar orada görürsün. Metrobüse bin ve Mecidiyeköy durağında in. En kısa yol bu.

Edit: Metrobüse binmeden önce Mecidiyeköy yönü ne taraf diye sor. Yoksa avcılara gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Registry -- 22 Şubat 2011; 13:06:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Registry

Havalimanından metroya bin. 3 durak sonra "Ataköy"de in. Oradan çıktıktan sonra metrobüs nerede diye sor, zaten yanyanalar orada görürsün. Metrobüse bin ve Mecidiyeköy durağında in. En kısa yol bu.

Edit: Metrobüse binmeden önce Mecidiyeköy yönü ne taraf diye sor. Yoksa avcılara gidersin

Hocam taksiyle gidilmeyecek kadar uzak mı? Ben hiç metrobüs e vb binmedim. Para mı ödeniyor kart mı basılıyor onu bile bilmiyorum çok yabancıyım İstanbul'a.

Ayrıca Şişli'de yıldızı az olan hotel bulabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 22 Şubat 2011; 16:31:32 >

• ne zaman geliyorsun, ne kadar kalacaksın?
    otel bulmanda, ulaşımında yardımcı olabilirim
    az kalacaksan misafir de edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Havalimanından metroya bin. 3 durak sonra "Ataköy"de in. Oradan çıktıktan sonra metrobüs nerede diye sor, zaten yanyanalar orada görürsün. Metrobüse bin ve Mecidiyeköy durağında in. En kısa yol bu.

Hocam taksiyle gidilmeyecek kadar uzak mı? Ben hiç metrobüs e vb binmedim. Para mı ödeniyor kart mı basılıyor onu bile bilmiyorum çok yabancıyım İstanbul'a.

olurda avcılar tarafına gelirsen bana bi pm atarsın

• Eğer alternatif arıyorsan havaşın otobüslerine bin Taksim'de in metroya bin Şişli'de in. Taksiye binersen 40 TL'den aşağıya yazmaz söyleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Eğer alternatif arıyorsan havaşın otobüslerine bin Taksim'de in metroya bin Şişli'de in. Taksiye binersen 40 TL'den aşağıya yazmaz söyleyim.

40 TL yazsa yine iyi.
    Aynen Havaş'a binip Taksim meydanında inersin zaten 50 mt. yanında metro durağı var ordan bin 2 durak sonra Şişli/Mecidiyeköy.

Not : Metroya inince yerdeki ve yukardaki yazıları/okları takip et yoksa Şişhaneye gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 22 Şubat 2011; 16:43:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Taksi çok fazla girer :D

Arkdaşın söylediği mantıklı, metrobüse binerek mecidiyeköye geç. Para geçiyor, 3-6 tl arası bozuk bulundur yeter :D

• quote:

En iyi yol budur.

Metro için jeton alıyorsun. Jeton makinasından.

Metrobüs için "birGeç" kartları var. Metrobüs girişlerinin hemen yanında satıyorlar. Onlardan alman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Eğer alternatif arıyorsan havaşın otobüslerine bin Taksim'de in metroya bin Şişli'de in. Taksiye binersen 40 TL'den aşağıya yazmaz söyleyim.

40'tan fazla yazar yeşilköy-şişli..
  • zenginim diye geçinmion mu sen paso ver 100 tl taksiye nolcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 22 Şubat 2011; 18:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

zenginim diye geçion mu sen paso ver 100 tl taksiye nolcak

• Arkadasler peki sabiha gokcen den nasil gidebilirim? Suan havalimanina gidiyorum :)
  • havaş a bin taksimde in

gene ordan taksim metrosuyla şişli durağında in

metronun içinde jeton alabilirsin

sormaktan çekinme,utanma.
  • point hotel şişlide gözüküyor ama zincirlikuyu'dan metrobüs ile gitmek daha kolay

mecidiyeköyde ali samiyen var otel 3.2km uzakmış oraya,

mecidiyeköyde metrodan inince metrobüse binersin bir durak onra zincirlikuyu var, telefonunda harita varsa bakıp bulabilirsin,

şahsen ben zincirlikuyudan gitmeyi düşünüyorum

• quote:

Arkadasler peki sabiha gokcen den nasil gidebilirim? Suan havalimanina gidiyorum :)

Sabiha gökçenden E-9 Sabiha Gökçen - Bostancı otobüslerine bin sahilden gidiyor. Kartalda in ordan da 252 Kartal - Mecidiyeköy otobüslerine bin son durakta in.

Not : 252 Kartal - Mecidiyeköy otobüsleri sahilden geçmez. Anayola çıkman gerekebilir. En fazla 5-10 yürümen gerekir. Mesafe uzun değil.

Bir diğer yol ; E-9 Sabiha Gökçen - Bostancı otobüsüne bin. Son durakta in. 112 Bostancı - Taksim otobüsüne bin Ali Sami Yen stadında in Mecidiyeköydesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 23 Şubat 2011; 14:02:28 >
  • buda canlı resim

• metro, zeytinburnunda in. metrobuse bin mecidiyeköyde in
  • Tarih 04.02.2013 Atatürk hava limanindan şişli fulya terrace center a taksi 43 TL yazdı bilgilerinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni konu açmadan bir de ben sorayım. Bu ataköy + metrobüs kombini toplamda kaç dakka sürer?

Metroyla yeni kapıda inip diğer metroyla şişliye gitsem kaç dakkamı alır saçma bir yol mu olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPırasa -- 17 Nisan 2015; 2:09:09 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.