![]() “🔴 Samsun’da Atatürk anıtına yapılan saldırının ardından, Samsun halkı Atatürk anıtı çevresinde zincir oluşturdu: “Mustafa Kemal'in askerleriyiz” https://t.co/BlScWLD45b” https://twitter.com/ConflictTR/status/1489221862601236480< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 3 Şubat 2022; 21:59:27 > |
Atatürk anıtı çevresinde zincir oluşturuldu

-
-
Kısaca Bu ülke sahipsiz değildir Türk milletinindir demişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şirke koşmuşlar resmen?
Bu ülkeyi kurtaran birinin heykelini korumak,şirke koşmak mı oldu?
-
La tavaf öyle bir şey değil.
Halay çekseler tavaf diyeceksiniz artık. Oehh ya.
Siz tavafın ne olduğunu bildiğine emin misiniz?, Kadın erkek kolkola girilip yapılan bir şey değil haberiniz yoksa.
"Biz Atatürk'ün askerleriyiz" diyerek tavaf ediliyor.
Atatürk düşmanı biri bir taş atıyor,bazı iyi niyetli arkadaşlar bile buna inanabiliyor.Hayret doğrusu..
-
Sevgili 9600_G_T,
Ülkenin kurucusunun heykelini korumak isteyenlere "şirk koşuyorlar" demek, yunan mezaliminin aktörü olan yunan ordusunu halifelik ordusu olarak ilan etmekten farksızdır ve bölücülüğe (halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek suçuna) girer. Acilen tavırlarınızı düzeltmenizi rica eder ve içerisinde bulunduğunuz hıyanetten kurtulmanızı dilerim.
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 3 Şubat 2022; 19:40:43 >
Dünyadaki en büyük putperestler sizden olduğu için herkesi putperest görüyorsunuz.
Görüntü de gerçekten çok komik olmuş.
-
orada maksat tavaf değil tapınma değil. bu gayet açıkken böyle düşünmek de ne bileyim...ejderya suyu mu içtin naptın
o kadar dedik şu papua yeni gine'de tanıdıkları olan ejderya suyu bağımlısından uzak durun elinden bir şey içmeyin diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 3 Şubat 2022; 20:27:18 > -
Bu mevzuyu tavaf diye tasvir eden olayı Kabe ile kıyaslayan kişinin derdi başkadır. Gündem olsun istiyordur, yeni yeni mağduriyetler peşindedir. Ekonomik gündemi değiştirmeye çalışıyordur.
Burada mevzu iki parazitin provokasyonu, bu olaya vatandaşın tepkisi. Başka bir şey yok başka bir amaç yok.
-
Kitabın ilk emri oku. Atatürk'ün de dediği en hakiki mürşit ilimdir. Niyeyse hala egitime yüklenen 1 tane islami ülke yok. Madem dine o kadar bağlısınız, niye ilk emri es geçiyonuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 3 Şubat 2022; 22:9:53 >
Siyasal islamcıların ve cemaat artıklarının aklına hemen "tavaf" geliyor. Bakmayın bunların muhalif olduklarına iktidarda olsa bunlar anıtı yıkar.
-
Yobaz ruh hastası hainlere geçit yok demişler.
-
tapınma diyenler, bu zaten Atatürk'ün isteyeceği bir şey değildir diye düşünüyorum. illa tapacaksan da bana ne aga başkalarının haklarını gasp etmediğin sürece istersen mercimeğe tap
-
Galiba İnanması zevkli uygulaması değil
Dinci islamcıların her şeyi dine bağlamaya çalışmaları normal.Zira hayatları bunun üzerine kurulu...Laf anlatmaya çalıştığımız zihniyet ayıptır söylemesi tuvalete girerken bile sağ ayakla mı yoksa sol ayakla mı girilmeli diye düşünen bunun üzerine tartışan bir zihniyet...Yani her şeye kendi inançları doğrultusunda baktıkları için Atatürk anıtı çevresinde daire oluşturan insanları Kabede tavaf eden dindaşlarına benzetmeleri anormal değil.Adamların hayata bakışları bu...
Hayır yani ben müslüman olsam heykel ile kabeyi bir tutmaya çalışanlara karşı çıkardım.Zira Atatürk anıtı çevresinde daire oluşturanlar bu heykele 'kabemiz' dememiş,ibadet etmemiş vs.Neye dayanarak heykeli 'kabe' ile bir tutuyorsun değil mi?Bir müslümanın bunu sorgulaması gerekirdi ancak dediğim gibi bunlar kendilerini İbrahim peygamber döneminde yaşadıklarını düşündükleri için her heykele ve resime 'put' gözüyle bakıyorlar...Daha doğrusu sadece Atatürk heykellerine ve resimlerine bu gözle bakıyorlar.Yoksa Fatihin,Kanuninin,Barbaros Hayrettin Paşa'nın,Mimar Sinanın heykellerine saldırdıklarını göremezsiniz.
Neyse her halde Atatürk anıtı çevresinde toplanan insanları şunlara benzettiler;
Yenilink ytyoutube
Ara sıra kopmak lazım bu dedeler nasıl eğlenileceğini de nasıl dans edileceğinide çok iyi biliyor.https://www.youtube.com/watch?v=AicwlMdOjyw&ab_channel=Yenilinkyt
-
Abi ne tavafı ya. Madem iş tavada gelecek milyon tane tip toplanıp bir küpün etrafında dönüyor. Bir tane delik taş bulup içinden geçiyorlar. Bu dinci dediklerimiz bu akıldışı hareketleri en iptidai düşünceler ile yapıyorlar.
Eleştireceksek en başta buradan başlayalım. Bu ülkede artık Atatürk'e karşı yapılan haksız ithamlar kabak tadı verdi. İnsanlar yapılan çirkin provokasyona karşı kendi çapında ufak bir eylem düzenlemişler bu şekilde tavaf ediyorlar vb karalamak hoş değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 4 Şubat 2022; 6:58:27 >
Ya amaçları gündem değiştirmek ama başaramazlar.
Daha dün 1000 TL aidat ödedim.
Bakın kira falan demiyorum 1000 TL aidat diyorum.Doğal gaz,elektrik,internet faturalarından,market alışverişlerinden bahsetmiyorum bile...
İnsanların tepkisine 'tavaf' diyen kitlenin geçim derdi olmadığı için böyle konuşuyorlar.Ne de olsa yamalandıkları cemaatlere,tarikatlara ve vakıflara bol bol paralar yağıyor.Onlarda onlardan nemalanıyor.Geçim dertleri olmadığı içinde böyle saçmalıyorlar.
Ama geçim derdinde olan bir insan için bu tür söylemler artık etkili olmuyor.Sırf oy getirsin diye Ayasofyayı açtılar,yıllarca milletin beynini yediler ne oldu?Unutuldu gitti...Üstelik yoğun turist girdisi olduğu için camide namaz kılmakta kolay değil.Ancak vakit namazlarında ve bayramlarda/kandillerde rahat rahat namaz kılınabiliyor.Gün içinde ise gidip namaz kılmak,kuran okumak vs zor.
Velhasıl konuya dönecek olursam ne yaparlarsa yapsınlar ekonomik krizi öteleyemezler.Milletin bugünden itibaren yine gündemi ekonomi olacaktır.
Kısaca Bu ülke sahipsiz değildir Türk milletinindir demişler.
|
şirke koşmuşlar resmen? Bu ülkeyi kurtaran birinin heykelini korumak,şirke koşmak mı oldu? |
Sevgili 9600_G_T,
Ülkenin kurucusunun heykelini korumak isteyenlere "şirk koşuyorlar" demek, yunan mezaliminin aktörü olan yunan ordusunu halifelik ordusu olarak ilan etmekten farksızdır ve bölücülüğe (halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek suçuna) girer. Acilen tavırlarınızı düzeltmenizi rica eder ve içerisinde bulunduğunuz hıyanetten kurtulmanızı dilerim. Saygılarımla. |
orada maksat tavaf değil tapınma değil. bu gayet açıkken böyle düşünmek de ne bileyim...ejderya suyu mu içtin naptın o kadar dedik şu papua yeni gine'de tanıdıkları olan ejderya suyu bağımlısından uzak durun elinden bir şey içmeyin diye |
Bu mevzuyu tavaf diye tasvir eden olayı Kabe ile kıyaslayan kişinin derdi başkadır. Gündem olsun istiyordur, yeni yeni mağduriyetler peşindedir. Ekonomik gündemi değiştirmeye çalışıyordur. Burada mevzu iki parazitin provokasyonu, bu olaya vatandaşın tepkisi. Başka bir şey yok başka bir amaç yok. |
La tavaf öyle bir şey değil.
Halay çekseler tavaf diyeceksiniz artık. Oehh ya. |
Yok abi yani ne yapmışlar. Polise taş mı atmışlar ? Cam çerçeve mi indirmişler ? İnsanlara mı zarar vermişler ? Hiçbir şey yapmamışlar. Gayet uygar bir biçimde bir protesto gösterisi düzenlenmiş, hiçkimseye bir zararı olmayan. Neden bu kadar haksız biçimde tepki gösteriliyor. Nedeni basit ülkede Atatürk'e karşı kaşıntısı olan tipler kriz geçiriyor iktidar avuçlarının içinden kayacak diye. Ankara ve İstanbul'da akıtılan kaynaklar, hortumlanan paralar kesilince krize girdiler. Dediğim çevreye ve insana zararı olmaya gayet uygarca bir protesto gösterisi düzenlenmiş. Bunu yermekte ben art niyet ararım artık. |
Ya amaçları gündem değiştirmek ama başaramazlar. Daha dün 1000 TL aidat ödedim. Bakın kira falan demiyorum 1000 TL aidat diyorum.Doğal gaz,elektrik,internet faturalarından,market alışverişlerinden bahsetmiyorum bile... İnsanların tepkisine 'tavaf' diyen kitlenin geçim derdi olmadığı için böyle konuşuyorlar.Ne de olsa yamalandıkları cemaatlere,tarikatlara ve vakıflara bol bol paralar yağıyor.Onlarda onlardan nemalanıyor.Geçim dertleri olmadığı içinde böyle saçmalıyorlar. Ama geçim derdinde olan bir insan için bu tür söylemler artık etkili olmuyor.Sırf oy getirsin diye Ayasofyayı açtılar,yıllarca milletin beynini yediler ne oldu?Unutuldu gitti...Üstelik yoğun turist girdisi olduğu için camide namaz kılmakta kolay değil.Ancak vakit namazlarında ve bayramlarda/kandillerde rahat rahat namaz kılınabiliyor.Gün içinde ise gidip namaz kılmak,kuran okumak vs zor. Velhasıl konuya dönecek olursam ne yaparlarsa yapsınlar ekonomik krizi öteleyemezler.Milletin bugünden itibaren yine gündemi ekonomi olacaktır. |
Size ne oğlum? İstediğim şeyin etrafında dönerim. İstersem taparım size ne?! Sizin kara put etrafında dört dönmenizle bizim ATAMIZIN ANITI etrafında dönmemiz bir mi? Önce gidin gerçek kabeniz nerede onu öğrenin. |
Benzer içerikler
- ayse tekin
- türev integral kalktı mı
- nur tuğba aktay boşandı
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- muhalif kanallar hangileri
- iphone fiyatları artar mı
- elektrikli araçlarda ısı pompası ne işe yarar
- drone uçurmak yasak mı
- kaliforniyum nedir
- atatürk filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X