|
İstanbul, Ataşehir, Atatürk Mahallesi, kiraların deli gibi yüksek olduğu, golf klübü barından bir semt, ama halen Gigafiber yok. Bazı sitelerde Gigafiber var ama nasıl bir hikmetse benim oturduğum sitede yok. Bana inat mı yapıldı bu acaba? Şaka mı bu? Resmen aynı bulvar üstündeki karşılıklı sitede Gigafiber var, ama bizde yok. Bu kadar uğraşıp buralara kadar gelip niye bize de uğranmadan çekip gidildi? Eskiden her sene sorduğumda "ilçeniz/mahalleniz altyapı planımızda yok, gerekli yetkililere ileteceğim" diye geçiştiriyordunuz. Şimdi sitemin önüne kadar gelip biz hariç herkese yapıp gitmişsiniz. İnanamıyorum... Türk Telekom altyapısı mı acaba? O yüzden mi böyle? Benim adresim Hipernet, onlar Fibernet çıkıyor. Siz onların altyapısını kullanıyorsunuz diye mi böyle bir durum oldu burada? Türk Telekom'a mı ulaşmam lazım? Ya lütfen gelin artık, her sene size söylüyorum, her sene oyalıyorsunuz... Anadolu yakasının en merkez ilçelerinden biri... SansürOnline'dan bıkmış yüzlerce belki binlerce potansiyel müşteriyi kaybediyorsunuz. TürkNet executive'leri üçüncü veya dördüncü motoryat'ını alamaz biz olmazsak... Yani artık neyse parası vereceğim yeterki gelin, lütfen. ![]() Ataşehir Atatürk Mahallesi adalarında oturanlar konuyu takip etsin. Kendi deneyimleri varsa paylaşsın lütfen. -----------2025-01-24 GÜNCELLEME----------- Site yönetimi ile görüşme sonrası o iki sitenin yaklaşık 2 yıl önce başvuru yaptığını öğrendim. O iki sitede toplam 600 üstü daire var. Bizde ise 150-200 arası. Sitelerden birindeki bilgi işlem müdürü çok çaba harcamış ve başarmış. Tabii bizim site yönetimi o sıralar bunu umursamamış ve başvurmamış. O yüzden bize gelmemişler. Atatürk Mahallesinde Gigafiber olan tek iki site. Ataşehir Bulvarı üstü ve altı, diğer hiçbir sitede yok. Kendi site yönetimimden yardımcı olan beyfendi ile diğer site yönetimleri ile toplu dilekçe vermeyi planlıyoruz. Hem Türk Telekom, hem SuperOnline (ne kadar nefret etsem de) hem de TürkNet için. Bütün mahalleye faydası olur umarım. Umarım görmezden gelmezler. Çok merkez bir ilçenin en merkez mahallesi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphonsus -- 24 Ocak 2025; 16:49:34 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt