|
Ataköy NEF22'den motorum çalındı, 34CEN486 Yamaha R25 Siyah (10. sayfa)
-
-
Hocam bu iş sadede burdan konu açarak çözülcek gibi değil, twitter hesabınız varsa özet şekilde tweet atın.Tweet linkini de buraya atın biz de dağıtalım.
Bir taraftar grubunun 250.000 takipçili hesabı var bende, belki ordan rt atmak uygun olmaz ama o tiviti tüm gruplara dağıtırım :)
Twitterdan tanıdığım 20-25 bin takipçili hesaplar da var, onlara da tiviti paslarım iyi etkileşim alırız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 17 Mayıs 2020; 14:3:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun umarım kısa süre içerisinde bulunur -
karantina da insanlar çıkmayınca görülmesi bulunması daha zor oluyor, artık şanssızlık mıdır yoksa bunu düşünerek mi yapmışlar bilemiyorum, umarım bulursunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katiliyorum, umarim arkadas motorunu bir an once bulur.
Rezidansta oturan biri olarak yazdiklarinizi onaylayabilirim. Site sakinlerini tanisalar bile sadece elde yuk varsa yardimci olmak adina kapiyi acarlar (zorunda degiller). Aksi halde kartla acilmasi etik olani.
Otopark konusu biraz karisik. Benim yillardir fark ettigim bircok konu var. Ama cogu da oturanlara kolaylik olsun diye yapilmis. Bozmak istemedigim icin sikayet etmiyorum. Acik acikta yazmayayim. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende nefte oturuyorum ve yanlış bilmiyorsam otoparka giriş çıkış izni aldığınız kart veya stickerınız olan plakalarınız yönetim tarafından sigortalanmış oluyor aynı zamanda.
Yani yönetim ile çözmeniz gerekecek bu durumda probleminizi esasen. Avukatınız var ise konuyu kendisi ilede paylaşın daha iyi olacaktır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur.
Site güvenliğinden zaman geçmeden şikayetçi olun ve tüm kamera görüntülerini detaylıca inceleyin belki işinize yarayacak bir görüntü yakalarsınız.
illaki yazan olmuştur da sürekli letgo yu sahibinden i takip edin. -
bu gibi durumlarda, hırsızların her hafta gelip park ücreti istediğini, tehdit ettiğini falan söyleyin. Seneler önce marketimizde hırsızları yakaladık amcam iki tokat çaktı diye bizim şikayetçi olmadığım hırsız bizden şikayetçi olmuştu. Tanıdık polis görüp dedi haraç istediklerini söyle diye. Haraç vs organize suça giriyo hapsi çok büyük. Anında r yapıyo hırsızlar bunu duyunca. Hepsi biliyor çünkü içerde çok yatmayacağını.quote:
Orijinalden alıntı: atakan.akbaba
Geçen yıl haziran ayında benim de r25'im çalındı, ne yazık ki giden gitti.
CBR250 Çalarken Hırsızları bizzat suç üstü yakaladım.
Özet; Adamlar darptan dava açtı, motor ortalıkta yok, pert bir araba ve calınan motor kaldı.
he adamlar 1 ay yattı, sonra denetimli serbestlik tabi cıktıktan sonra devamke..
bunların mesaisi mayısta/haziran artıyor gecede 9-10 motor
geçmiş olsun..
-
Hocam geçmiş olsun öncelikle, bende şuan istanbul'da NEF in bir projesinde oturuyorum, bundan öncede oturmuştum yine, büyük bir site kimin ne yaptığı belli değil, güvenlik ancak burda yaşayanlara zorluk çıkarmakla görevli birşeyi korudukları yok, sizin yerinize olsam ben olsam yani site yönetimi ile işimi çözerdim, bende aracımı kapalı otoparka koyuyorum ama aracım güya korunaklı güvenlikli siteden çalınıyorsa sorun site yönetimi ve güvenliklerindedir. -
Geçmiş olsunhttp://www.motosiklet.net/forum/ konu açmışsın hevesini kırmak istemem ama ilk gün bulunduysa bulundu yoksa gitti,quote:
Orijinalden alıntı: LacrymatoireArkadaşlar, hepinize teşekkür ederim.
*Görüntüler elimde var, iki kişi bir scooter ile sitenin ana otoparkından giriyor, güvenlik durduruyor ama içeri giriyorlar, direk benim motorumun bulunduğu bölgeye geçiyorlar, ardından motoru çalıştırıp basıp gidiyorlar, güvenlik şüpheli şahıs diye anons geçiyor ama çoktan çalıp gidiyor kişiler.
*Yetkili servis dışında bir yere gitmedi motor, ki oradaki adresim de güncel değil.
*Yönetimle görüştüm, şahısları tespit ettiklerini fakat geç kaldıklarını söylediler.
*Motorumu hep güvenlik kamerasının önüne park ederim, ama ilginçtir, o kamera başka yöne bakıyormuş...
*Yine aynı sitede NEF 22'de motorumu bir kere devirmişlerdi, yine bulamamıştı güvenlik...
*Polisler, ancak asayiş kontrol veya benzinliğe gelirse motor bulunma şansı var dedi. Şahıslar motorumla E5 e bağlanıp kaçmışlar, o bölgedeki kayıtları sordum, mümkün değil göstermek dediler...
Avukatım ilgilenecek konu ile, NEF22 ve Tepe Güvenlikle görüşecek, bakalım neler olacak.
Artık evlerinizin kapalı garajlarına da güvenmeyin motor sahibi arkadaşlar, -4 bodrum katından motor çalınabiliyor, kilitleyin, disk kilidi takın, zincirleyin, aklınıza ne geliyorsa ekstra, yapın.
-
Bu kansızlarda heryerdeler ,bende motoru gemi zinciriyle bağlıyordum buyuk garaj demirlerine ,disk kilidi vs de hersey olmasına rağmen 2kez yoklamışlardı mahallede.
Geçmiş olsun hocam.
Site yönetimi ve güvenlikçi hakkında suç duyurusunda bulunun. Ben olsam motoru aramaya devam eder ama motorun bedelini yönetimden talep ederdim. -
Benimde scooterim vardı xmax 250 evimin önünden çalındı tabi benim suçum kilit vs koymamam. Ama sizin durumda güvenlikli bir siteden alıp götürüyorlar, site ve-veya güvenlik şirketi tarafından size ödemesi yapılır diye düşünüyorum. Arkasında durun, gelen parayla alırsınız yenisini, manevi kısmını bilemicem de ne maneviyatı olabilir motorun anlamış değilim. geçmiş olsun -
İşte bu yüzden diyoruz hep kapalı otopark diye... -
çalınan bir motorun bulunması çok düşük bir ihtimal çalanlar hemen parçalıyorlar. -
Umarım bulunur. -
Nasıl çaldıklarını da söyleseydiniz yararlı bir konu olurdu. En azından güvenlik kameralarından görmüşsünüzdür...
Herkese tesekkur ettigin mesaji okudum bunu baz alarak soruyorum bu sitenin girisinde turnike bariyer vs yokmu nasil dalmis bunlar iceri ve 4 kat inip motoru calip tekrar nasil cikmislar ? Bariyer mutlaka vardir kapali olsa aracla kirmadan cikamazlarda
motorsikletlere gps takip cihazı takmak şart olmuş resmen, kapalı otoparkdan bile çalınıyorsa...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X