Şimdi Ara

Ataköy NEF22'den motorum çalındı, 34CEN486 Yamaha R25 Siyah (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
28.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
868 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu sahibi arkadaş sosyal medyanın gücünü sonuna kadar kullanın. Bu konuyu her yere açın.
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacrymatoire

Teşekkür ederim. Hayır polise ihbar etmemişler, ben il dışından döndüğümde farkettim, güvenlik şefi de duyunca durumu, aa demek hırsızlıkmış dediler.

bu güvenlikler gönüllü mü çalışıyor ? yada hırsızlara mı çalışıyor ? sitenin maaşlı elemanları olduğuna emin miyiz ?
    olayı engelleyemedin, öyle oldu böyle, oldu bi anda gelişti, kalabalık vs. oraya kadar ok. sonrasında ne yaptılar amaaan deyip kaldığı yerden uykusuna devam mı etti hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 17 Mayıs 2020; 7:46:27 >

• Öncelikle geçmiş olsun inşallah bir an önce bulursunuz. Her site aynı değildir ama örnek ve bilgilendirme olması açısından anlatacağım.Açık otoparklı içinde market lokanta ofis vb dükkanlar olan 10+ bloklu X bir siteye iş için ofiislerden birine girip çıkmam gerekti giriş çıkışta bariyerli güvenlik kulübesi var, yanında yaya yolu kartlı sistem giriş çıkış. Güvenlik hoş geldiniz kayıt açmam gerek kime gelmiştiniz dedi. isim, telefon, hangi blok ve noya geldiğimi sisteme kayıt etti. 30 sn sürdü beklemem. Bariyer açıldıktan sonra zirayetçi park süresi 2 saattir sonrasında kayıtlı site sakininden teyit alınır gibi bir yazı gördüm. Çıkarken bariyer kendiliğinden açıldı plakayı görünce.
    Ertesi gün tekrar gittiğimde başka bir güvenlik bariyere yanaşınca hoşgeldiniz
    Hüseyin bey değil mi kim için geldiniz dedi söyledim xx ile biten telefon kayıtlı dedi sonrasında bariyer açıldı. Bir hafta sonra aynı araç ile girerken yolcu idim plaka tanınıyor güvenlik yine hoş geldiniz şu bey mi dedi şoför arkadaş ismini teli söyledi girdik. Bir daha gitsek iki isim görünce isminiz diye karşılayacak. Site sakinleri zaten kayıtlı ve plakayı ve aracı tanıyan sistem otomatik bariyeri açıyor. İleri bir tarihte lokantaya gitmek başka araçla girmek istedim güvenlik lokanta ya ait bölüme park etmem gerektiğini söyleyerek kayıt açtı. Not. İki saati geçen araçları site sakini teyit etmez ve araç sahibine ulaşılmaz ise çekici ile çıkartılıyormuş . Ziyaretçi kabulune kapalı bir blok ve noya geldiğinizi söyler iseniz önce hangi kişiye zirayete geldiğinizi kaydedip o ev sahibinden teyit alıyorlar. Evler genelde böyle kayıtlı sisteme . Bu arada içeride de kameralar var bloklara girmek isterseniz şifreniz/ kartınız olması yada zile basıp içeriden açılması lazım. Site oturanları girip çıkarken sizi tanısa bile kendisi bloka girip çıkarken kapıyı açtığında girmenize izin vermez. Güvenlik var güvenlik var 30 yıl önce yapılan sitenin kendini güncel tutmasını takdir ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyncvr -- 17 Mayıs 2020; 8:52:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Tam Nasrettin hocaya dönmüş. Güvenliğin suçu yok diyorlar kimin suçu var adamın mı
    Güvenlik var diye ek para alıyorlar ama güvenliğin görevi hırsızlığa bakmak değil. Acaba güvenliğin görevi ne

Geçmiş olsun. Umarım bir an önce bulursun. Bende sırf güvenlik var kapalı otopark var diye böyle bir siteye mi geçsem diyordum vazgeçtim.

Motorda herhangi bir kilit vs var mıydı?

• geçmiş olsun.
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Hem evet hem hayır,

Parasini verirsen uygulanıyor, ama 40.000TL'lik motora 4.000TL-6000TL kasko ücreti çıkabiliyor.

Ama parasini verirsen kask mont ekipmanina kadar kasko yaptirabilirsin. (Her sigorta şirketi moto kasko hele ki sport bike kategorisinde kasko yapmaz)

• Hocam bir gelisme yok mu acaba ilk mesaj hic guncellenmemis merak ettik.

• Sitelerde bu tip durumlarla ilgili mahkeme kararı var.Tv lere de çıkmıştı.Site yönetimi ve güvenlik firması suçluydu.Zararı tanzim ettirmişlerdi.
    Avukatla iş çözülür ve değeri kadar ödeme alırsınız diye düşünüyorum.
    Mantıkende bu şekilde olması gerek.Yönetim ve güvenlik için ödeme yaptığınız ve onların sorumluluğunda olduğundan ödemekle yükümlüler bence de.
    Apartman olsa olmaz bu iş tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9F9095222

guvenlıkle ne alakası var bunu yapan ıcerden bırılerı muhtemelen komsularınız arasında nıtelıklı dolandırıcı ve hırsızlar mevcut

Alıntıları Göster
    nasıl yani? güvenlik ne iş yapar? cevaplarmısın???
  • mahkemeye başvurun, zararınız tazmin edilecektir. Zararı tazmin eden daha sonra ilgililere rücu etme hakkına sahiptir, orası da sizi ilgilendirmez, usuli olarak basit bir davadır sadece biraz zamana yayılır ama kazanırsınız, ayrıca motorun kullanımını gerektiren bir iş yapıyorsanız hırsızlıktan dolayı sadece motorun değerini değil işinizi yapamamış olduğunuzdan dolayı yoksun kaldığınız zararı da isteyebilirsiniz.
  • VeNoM kullanıcısına yanıt
    Hocam anladigim kadariyla baslik sahibi paradan ziyade motorun manevi degeri uzerinde duruyor. Yani zarari tazminden ziyade amaci motoru bulmak.

• R 25 ve mt 25 ler çok çalınıyor
    Mt 25 imi yurtdışına çıkmadan önce satmıştım evin bahçesine koymama rağmen
    Parçalarlar onu Geçmiş olsun

• Up

• up
  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Rahmetli Barkın reyiz AEA yani hep derdi güzel motorlara binmeyin çalıyorlar diye o yüzden eskiye falan bakın onları pek çalmıyorlar diyordu. Adam 3 tane 1000rr çaldırmıştı, wundervaffe vardı ona hiç it uğursuz ellemiyor diyordu. :D Gps takip sistemi bence olmazsa olmaz birşey, bunun yanı sıra disk kilidi ondan sonra komple tekeri bağlama vs. de olabilir. Gerçi Barkın reyiz anlatıyordu son çalınan motorunda jantı kesip almışlar. Disk kilidini kesen dahi varmış vs o da yeni motoruna gps li takip sistemini taktırtmıştı neydi o teknotakip mi ? öyle birşey. Bu gps sisteminin o ama bitmiş hali hattı herşeyi tek paket montajı falanda onlar yapıyormuş. Hani bu devirde malesef çok zor, yetmiyor üstüne af çıktı olanları gördük. Hırsız uğursuz ne kadar pislik varsa salındılar.
  • Geçmiş olsun. Güvenlik şirketini dava edin...

• fitamino kullanıcısına yanıt

Bir gelişme yok, sokağa çıkma yasağı artı tatil biraz aksattı süreci.

İyi dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem az.

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Babuş, her konuda senin mesajın oluyor fakat toplam 287 mesaj bu nasıl iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

nasıl yani? güvenlik ne iş yapar? cevaplarmısın???

Alıntıları Göster
    cevapladım hocam yukarda bı yerlerde
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.