İkisi de güzel kart, iyi markalar.Ama ben asusu tercih ederdim. bugüne kadar hiç üzmedi beni.
AMD platformu asus anakartlarda durum nasıl bilmiyorum ama intel asus anakartların bazılarında kullanışlılık kötü diyebilirim. Özellikle bizzat benimde yakın zamanda yaşadığım overclock durumları canımı sıkmaya başladı. Direk bios resetleme yoluna gidilmesi çok kötü.
Şahsen gigabyte tercih ederim. Sizede onu öneririm.
tabikide gigabyte..ud3 var ayrıca bileşenler çok kaliteli duruyor..
Farklı markaların Aynı seviyede ki ürünleri, bu biraz senin hangi markayı tercih edecegine baglı ben olsam asus alırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: PC_TeKNiSYeN
Her zaman her yerde ASUS
Her zaman her yerde GİGABYTE
Asus m4a785td-v evo kullanıcısıyım, eski anakartım da gigabyte m4a790xt ud4p, kabul ediyorum 785 daha düşük seviye ve ucuz bir anakart ama beraberinde gelen via ses çipinin ses netliği gigabyte'daki realtek 889'nin varlığını aratıyor. Gerçi farklı hoparlörler var iki bilgisayarda gigabyte 4 kanal stereo+subwoofer a bağlı, asus 2 kocaman stereoya bağlı ama...
Asus'un giriş seviye kartları amd ile iyi iş yapmadı bunu kabul etmek lazım, daha geçenlerde asus'tan gigabyte'a geçmiş biri olarak şunu diyebilirim. asus kartlar o.c konusunda çok başarılı değil ama çok daha stabil ve program/sürücü desteği üst seviye. Sorulan sorulara cevap veriyorlar. Müşteri memnuniyeti var. Gigabyte bu konuda daha düzensiz ve dağınık. Mesela anakartla gelen cd'nin içinde virus çıktı. programların yarısı kurulmadı
Bir de gigabyte Ultra Durable özelliğini ön plana çıkartıyor. ben Asus'la aralarında abartı bi kalite farkı olduğunu sanmıyorum
Emin misin? Çok büyük bir itham bu kusura bakma, bilgisayara format atıp da denenecek cinsten. Nereden bilelim biz bilgisayarında bulunan bir gizli virüsün aktifleşmediğini?
Gigabytetaki ultra durable olayı soğutma boru sistemi kullanmalarından, 2oz bakır pcb olayı asusta da var zaten.
Evet eminim. Kaynağı anakartla gelen cd. Ve yazma korumalı disklere bilgisayardan virus bulaşma ihtimali yok, çoçuklar bile bilir.
Vista'da normalde açık olmayan Simple Network Management Protocol'u, yani SNMP'yi uzaktan takip programını kurmak için açtığınızda kendini belli eden bir virus var. Avira'dan gelen ilk uyarıyı yalnış alarm diye ignore ettim, dosya ya izin de verdim yalnız bundan sonra hem vista, hem avira çıldırdı. tarattğımda da virus çıktı
normal aramada bulamıyor, snmp'yi açık programı çalıştırdığınızda meydana çıkıyor
Eğer böyle bişeyden şüpheleniyorsan bence format atıp denemelisin. Virüslerin normal dosya sistemi kurallarına uymadığını biliyorum, yazma korumayı geçtim direk master boot record üzerine yazıyorlar kendi kopyalarını. Yazma koruma ise registry ayarı kadar bişey bence. Yanlışsa söyleyin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme