< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ASUS Zenfone Max Pro M1(ZB602KL) ►ANA KONU◄ Kullanıcı İncelemesi ve Rehberler Eklendi! (96. sayfa)

-
-
Çok teşekkür ederim degerlendirecegim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam anakartı nasıl temin ettiniz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekranı kırılmış hurda telefondan. Sahibinden buldum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah bende arıyorum öyle bi tel
Temmuzda 3 yıl olacak ama hala 1 numara.Batarya harika
-
Benimde 3 yıl doldu çok memnunum telefondan iyi ki almışım. 4.5 yılın sonunda yeni bir telefona geçerim.
Arkadaşlar telefonu formatlayacağım.Formatlamışken android 10 beta sürümüne geçeyim mi diye düşünoyorum resmi olan.Gayriresmi olarak android 11 bile mevcut ancak onları yüklemek istemiyorum.
9'dan 10 a geçmeye değer mi sizce?Stabil mi kullanan varsa eğer.
-
Ben de merak ediyorum aslında, android 10 betada ne gibi buglar vardı unutmuşum.
-
Bir sorun yok ben ilk günden beri kullanıyorum
Gcam kurabildiniz mi peki ?
-
Ön kamera bozuldu açılmıyor parçayı nerde bulabilirim ? Bilgisi olan var mı acaba
3 küsür senelik kullanım ardından ekranda ufak sarı lekeler belirmeye başladı... Allah kimseyi bu ekonomik koşullarda telefon değiştirmeye mecbur bırakmasın amin
-
-
Arkadaşlar merhaba. Telefon nedense çekmiyor sürekli hat düşüyor. Nedeni ne olabilir? Sonradan sonraya oluştu bu durum. Çözüm önerisi var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X