T

Teğmen
23 Aralık 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 69 (Bu ay: 0)
Gönderileri

7 yıldır d Smart net kullanıyorum iyi kötü idare ediyorduk.Ama 24 Ocak gecesi internetim kesildi ve hâlâ yok.10 defa aradım 5 defa arıza kaydı oluşturdum btk ya şikayet ettim ama nafile.Ne gelen var ne arayan soran nede ilgilenen.

Şimdi sormak istediğim şu.Benim d Smart la olan anlaşmam 24 aylık ve 15.ayındayım.Şimdi ben internetimi başka bir hizmet sağlayıcıya taşısam cayma bedeli öder miyim

Elimde 10 yıllık denge bilgisayar şirketinin ürettiği dente marka PC var.2 GB ram 500 GB hafıza var.Pc çok yavaş hızlandırmak istiyorum.

Ne yapmam gerekir ram mi değişek anakart mı ekran kartımı yoksa hepsi mi.

Yani en kısa zamanda bu PC nasıl hızlanır.Teşekürler

arkadaşlar tv bu 49uj651v şu anda yüklü olan yazılım 05.90.01 .ben bu yazılımı yabancı bir siteden indirim yükledim.ama yazılımda bazı hatalar var.lg nin resmi sitesinde en son yayınladığı yazılım 05.80.15 galiba.ben yüklü yazılımı değiştirmek ve resmi yazılımı yüklemek istiyorum.ama olmuyor.bende yüklü olan yazılım daha yeni göründüğünden.
öğrenmek istediğim şu eski bir yazılım yükleyebilirmiyim evet se nasıl yaparım.tv 2017 model daha eski modellerde var eski yazılıma dönmek ama bunda varmı bulamadaım.bilgisi olan yardım etsin lütfen.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 159
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 656 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.