Şimdi Ara

Asus Zenfone Cihazı 'Test Model C' Olarak Görünenler Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
11
Favori
27.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GÜNCEL TEST MODEL C KONTROL SAYFASI

    >>>>>>>>>>https://www.asus.com/tr/support/ <<<<<<<<<<<

    Asus Zenfone Cihazı "Test Model C" Olarak Görünenler Grubu


    19/12/2015 ve 20/12/2015 TARİHLERİNDEKİ DURUM

    23/12/2015 TARİHLİ GÜNCEL GELİŞME

    TEST CİHAZI OLARAK ÜRETİLEN CİHAZLARIN KAYITLARI TAYVAN ASUS TARAFINDAN DÜZELTİLDİ VE NORMAL STATÜYE ALINDI. AYRINTILI AÇIKLAMA BU MESAJIN EN ALTINDA BULUNUYOR. TÜRKİYE ASUS KONUYLA İLGİLİ RESMİ BİR AÇIKLAMA YAPMADI.

    Başta n11.com'daki birçok mağazanın satmış olduğu cihazlar olmak üzere, Bimeks, Vatan ve Hepsi Burada çıkışlılarda dahil 2015/08 üretimli cihazlarwww.asus.com adresine kayıt ettirildiğinde cihaz bilgisi olarak "Test Model C" olarak görünmekte. 20/12/2015 tarihinde edinilen bilgilere göre başka satıcılardan da satın alınıp cihazı "Test Model C" olarak görünen kişilerin olduğu bilgisine ulaşıldı.

    İnternet'de yaptığımız araştırma da, inceleme sitelerine bu tip ücretsiz ve garantisiz ürün gönderildiğini ve bunların satışının da yasak olduğu bilgisine ulaştık. Ancak bizdeki ürünlerin bir hata sonucu mu yoksa gerçekten satışı yasak olan test ürünleri mi olduğunu tespit edemedik.

    Farklı satıcılardan ve kaynaklardan alınan Bilkom garantili ürünlerde de benzer soruna denk gelindiği için sorunun asıl kaynağının Bilkom garantili satışı yapılan ürünlerde olduğunu düşünüyoruz.

    Sayın FikirLideri adlı üyeye uyarları için teşekkür ederiz.

    N11.com'dan satın alanlar için n11.com çağrı merkezi : 0850 333 00 11

    Bimeks'den satın alanlar için n11.com çağrı merkezi : 0850 222 50 22

    Vatan'dan satın alanlar için n11.com çağrı merkezi : 0850 222 56 56

    Mağdur sayısı görünenden de fazla olduğu için diğer mağdurlarda foruma davet edildi.

    Asus web sitesine kayıt olup kontrol etme adresi :https://account.asus.com/signup.aspx?lang=tr-tr&site=tr

    Kontrolü MyAsus uygulamasından değil siteden yapmanız gerekiyor.

    Asus Türkiye müşteri hizmetleri : 0216 524 30 00

    Asus Zenfone Cihazı "Test Model C" Olarak Görünenler Grubu


    KONU İÇERİĞİ HAKKINDA

    Okuduğunuz bu konu tamamen "kullanıcıların yaşadığı gerçek bilgilere dayanan" paylaşımlar ele alınarak hazırlanmıştır. Topluluğun amacı Asus firmasına zarar vermek değil Test Modeli olduğu bilinen telefonların satışının engellenmesi ve önceden satın alanların mağduriyetinin giderilmesidir. Bu amaçla Zenfone Mağdurları Topluluğu 2014 yılında Erdal Sarıkaya önderliğinde kurulmuş ve sosyal medya üzerinden birlikte hareket eden bir grup haline gelmiştir.

    Konu içerisinde yer alan birçok bilgi Zenfone Mağdurları Topluluğunun kurucusu Erdal Sarıkaya önderliğinde derlenmiştir ve Zenfone Mağdurları Topluluğunun talepleri doğrultusunda gerektiğinde güncellenmektedir. Donanım Haber topluluğu olarak da Zenfone Mağdurları Topluluğu ile birlikte hareket ediyoruz ve topluluğa destek oluyoruz. İki topluluğunda amacı mağduriyetlerin giderilmesidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtime -- 16 Şubat 2019; 21:23:48 >







  • takip. benim teşhir malı kesin
  • bence sadece bu satıcıdan değil diğer n11 den alanlarda kontrol etmeli
  • Merhaba. Asus'un sitesinde seri numara ile ürün kaydı yapıldıktan sonra ürün için "Test Model C" ibaresinin yazması; o ürünün nihai tüketiciler için üretilmediğinin ve dolayısıyla satışının yapılamayacağının göstergesi olabilir. Normalde aşağıdaki gibi olmalı.

    Hafta içi Asus Destek ile iletişime geçilip, cihazlar seri numaraları ile kontrol edildiğinde her şey netleşir. Umarım mağduriyetiniz en kısa zamanda giderilir.

    Asus Zenfone Cihazı "Test Model C" Olarak Görünenler GrubuAsus Zenfone Cihazı "Test Model C" Olarak Görünenler Grubu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 20 Aralık 2015; 0:08:26 >




  • N11 in el atmasi lazim ama onlarda magazayi sucluyorlar boyle bir durumda. Magdur olan biz tuketicileriz. Bu sebeple hepsiburadayi kullanin sorun yasamayin. 20 30 sefer alisveris yaptim ve en ufak sorun yasamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen ay aldığım iki cihazla aynı durumdayım n11 müşteri hizmetleriyle görüştüm kayıt açtırdım yarın bana geri dönüş yapacaklar. Konunun takipçisiyim merak etmeyin arkadaşlar kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Pazartesi konuyu şirket avukatlarımıza da aktarıp yapmamız gerekenleri görüşeceğim aynı zamanda n11'in tedarikçisi olan firmalar ile de çalışıyorum bu konudan haberdar ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtime -- 5 Ocak 2016; 19:01:11 >
  • Bana sıfır kutusunda geldi. Ne yapmak lazım ki
    Hayda bir de bu çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stargate_0404

    Bana sıfır kutusunda geldi. Ne yapmak lazım ki
    Hayda bir de bu çıktı

    https://account.asus.com/signup.aspx - Üye olup seri numarasından kayıt yapınca sizde ne çıkıyor? Test modeli yazıyorsa aramıza hoşgeldiniz.
  • teknofone hocam özel mesaj yolladım açık deil sizinki ben perşembe aldım ürünü alışverişi tamamlamamıştım çünkü bir sıkıntı olduğunu hissetmiştim.
  • Bakıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalado

    teknofone hocam özel mesaj yolladım açık deil sizinki ben perşembe aldım ürünü alışverişi tamamlamamıştım çünkü bir sıkıntı olduğunu hissetmiştim.

    kartalado, açtım. İyi yapmışsınız en azından para aktarılmadığı için kurtarma şansınız var bizim işimiz biraz daha zor olacak. ariasoft, siz Nihat beyi konuya çağırdınız mı? 3 adet almış hepsi aynıymış facebook yerine buradan devam edelim facebook gruplarından ulaşacağımız kitle daha az lütfen bağlantıda olduklarınızın hepsini konuya davet edin gerekirse ben konuruşum. Facebook kullanmadığım için cevap yazamıyorum grubu kapatıp buraya gelsinler.
  • Asus web sitesi cevap vermiyor.Aslında ürün kaydı kısmı şu an sorun veriyor.Az sonra yazarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stargate_0404

    Asus web sitesi cevap vermiyor.Aslında ürün kaydı kısmı şu an sorun veriyor.Az sonra yazarım

    Bekliyorum. kartalado'nun iade talebini satıcı kabul etmemiş bu durumda iade gönderseniz dahi geri almayacağı için para aktarımı gerçekleşmemiş olanlar pazartesi vakit kaybetmeden suç duyurusunda bulunabilirler. Ayrıyetten mutlaka n11 müşteri hizmetlerini arayın ve durumdan haberdar edin.
  • Asus Zenfone Cihazı "Test Model C" Olarak Görünenler Grubu

    Herhalde bir sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 20 Aralık 2015; 1:01:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stargate_0404
    Herhalde bir sorun yok.

    Sizde normal görünüyor.
  • Şu an Asus Tayvan merkez ile chat yapıyorum mağduriyeti söyledim siteye kayıt yapmış ve test cihazı olarak görünen cihazların hepsini büyük ihtimalle garanti kapsamına alacaklar. 200 civarında Türkiye çıkışlı test cihazı görünüyormuş incelemelerini istedim ilgileniyorlar. Benim cihazların IMEI numaralarıyla seri numarası verdim herhalde önce benim cihazları halledecekler gelişmeleri forumdan paylaşacağım. Tayvan merkez garantiye alırsa Asus Türkiye'nin ben bu cihaza bakmıyorum deme lüksü bulunmuyormuş ve sitede test cihazı yazısı silinecekmiş.
  • Adınıza sevindim.İnşallah bu konuda , madur olan arkadaşlar da sorunlarını giderir.
  • Asus'un bu konuda ilgili olması memnun edici.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 22 Aralık 2015; 0:12:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar benim cihazın girişi yapıldı artık normal olarak görünüyor. Ayrıca Asus Türkiye sistemine de giriş yapılacakmış. Test yazısı yerine Zenfone geldi sizde kontrol edin ayrıyetten pazartesi Asus Türkiye'yi arayıp seri numarasından garanti kontrolü yapabilecekmişiz. Asus Tayvan ekibi konuyu takip ediyor yazılanları çevirdim. Yine de sorun yaşayan olursa admin@asus.com.tw mailiyle irtibat kurabilir. Asus Türkiye ekibiyle de irtibat kurulup bilgi verilecekmiş. Cihazlarımız garantiye alınmış oldu. Herkese cümleten hayırlı geceler.
  • Çabalarınızın sonuç vermesine sevindim ama reyontek aklanmış mı oldu şimdi? Sattıkları ürünler satışı yasak olan test ürünleri mi, yoksa asus tayvan seri numara kaydını yaparken yanlışlık mı yapmış?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.