Şimdi Ara

Nubia RedMagic 11 Pro/ Pro+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yılın son çeyreğinde olduğu üzere Nubia bu yılın oyuncu telefonunu dün tanıttı ama ne tanıtım.

Dünyada ilk defa bir telefonda sıvı soğutma var :) evet bildiğiniz hava soğutmaya ilave olarak kapalı devre sıvı soğutmada eklemişler. Hemen ilk incelemelerde düşmüş.

Yapılan testlerde sıvı soğutma aktif haldeyken 3 ghz saat hızına overclock olmuş cihaz ve 45 derece civarında kalmış sıcaklık. Muazzam.

Geçen seneki ısı faciasından ders alınmış zaten red magic 10 konusunu da ben açmış almayın diye belirtmiştim

sıvı soğutmanın ve arttırılan ekran çözünürlüğü ve kalitesinin 50 dolar kadar karşılığı var.Aşina olunduğu üzere 12/256 baz model 650 dolar değilde 700 dolar.Bu yeniliklere karşı kabul edilebilir fiyat

Türkiye'ye gelirse 70 binden aşağı gelmez yurtdışı satıcılarında da doların durumuna bağlı olarak tahminen 37-38 bin bandında olur.

Nitekim Sarı sitede 39 bine satılıyor şuanda.

Nubia geçen sene Noel ve Cadılar bayramı dolayısıyla ciddi indirim yaptı eğer dolar çok fazla zıplamazsa 33 bin civarında bulunabileceğini düşünüyorum.

Açıkçası uzun zamandır beni böylesine heyecanlandıran bir model tanıtılmamıştı. İncelemeler düştükçe ana sayfayı editlerim

Şimdilik şunu bırakalım

Via Techyoutube
    RedMagic 11 Pro Plus Unboxing & Hands-On – INSANE Performance! 🚀 Red Magic 11 Pro Red Magic 11 Pro Plus Unboxing red Magic 11 Pro Plus review RedMagic 11 Pro Plus Gaming RedMagic 11 Pro Plus Hands On RedMagic 11 Pro Plus 5G
    https://www.youtube.com/watch?v=jX2RcT_LBvg

İlginçtir donanım haber yorumları boş kalmış.Millet daha nasıl bir bomba geldiğine ayıkamadı sanırım  

Bu arada Redmagic 8'den beri imei tamiri, Redmagic 9 serisinden beri de root olmuyor bu cihazlar belirteyim. Yani alacak olanlar buna göre alsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OnePlus 9 Pro
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.