Şimdi Ara

Asus Zenfone Cihazı 'Test Model C' Olarak Görünenler Grubu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
11
Favori
28.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: conturall

Hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. İki gündür nasıl telefon varmı bir sıkıntısı? Birde kaydını yaptırdın mı asusun sitesinden test model c yazdımı? an ve an takip ediyorum seni gelişmelerden haber verirsin

Merhabalar tekrardan, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Telefonda hiçbir problem yok, 5-6 gündür kullanıyoruz. Asus sitesine gelince, açıkçası vakit bulamadığımdan hiç uğraşmadım kontrol veya kayıt etmekle. Vatan Bilgisayar'dan kapalı ve jelatinli kutuda almıştım neticede, bilemiyorum. Bir problem olmamasını umuyorum.
  • Ihmal etmeden bir an once kayit yaptirmayi unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ## Bilgisayar Mühendisleri Odası ##

Tablet sürüm geri gelmediği için 22.02.2019'da forumdan ayrıldım...
  • Son durum nedir cihazı almalımıyız sizce?

Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

Son durum nedir cihazı almalımıyız sizce?

Değişen bir durum yok hocam. Son mesajlardaki durum neyse su an da o. Alıp almama tercihi size kalmış. Biraz daha verip MAX modelini alabilirsiniz mesela.
    Yobazsavar
  • GullyFoyle kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sorun sadece bu modelde mı var? Birde 1000 TL'nin altında öneribileceğiniz bir telefon var mı?

Hocam bu sorun sadece bu modelde mı var? Birde 1000 TL'nin altında öneribileceğiniz bir telefon var mı?

Objektif bakarsak, evet sadece bu modelde var. (Sanıyorum 5" lik modelde vardı kısıtlı sayıda kullanıcıda) subjetif bakarsak, Asus'un genel açıklama yaparak tüketicilere güven vermek yerine, web kayıt sayfasında değişikliğe giderek test model c ibaresini değiştirmesinden dolayı başka modellerde var mıdır yok mudur bilemeyeceğiz.
    Telefon ilk çıktığı zaman f/p açısından tek rakibi bedava verseler kullanmayacağım general mobile ailesinden telefondu. Daha sonra Samsung un J700 modeli çıktı. 800 civarına bulunabiliyordu hatta. Ancak şu an fiyatı ne hikmetse arttı. RAM 1.5GB J700'de ancak batarya süresi oldukça iyi onun da. Kamerası Laser'den iyi. RAM de pratikte problem yaratmıyor. (Hatta 5.0'da asus gereksiz ekstra ram kullanıyor) Bir diğer alternatif ki bence gayet güzel, Huawei Gr5. 800-850'ye bulunabiliyor yine. Bunun dışında var mı başka cihaz 1-2 aydır bakmıyorum işin açıkası. Bir de Laser'in 6" lik versiyonu, Selfie modeli ve MAX var alternatif olarak yine Asus'tan.
    Yobazsavar

• Beyefendi-2 kullanıcısına yanıt
    LG G3 öneririm 1000 tl altina.

LG G3 mü kaldı artık ? G3'e Marshmallowdan sonra başka güncelleme de gelmeyecek güncelleme desteği bitti hala G3 öneriyorsunuz bir de ısınma sorunu var tabi. Ben ilk çıktığı zaman alıcaktım sorunları ve ekranın QHD olmasından dolayı vazgeçtim.

Orijinalden alıntı: GullyFoyle

quote:

Objektif bakarsak, evet sadece bu modelde var. (Sanıyorum 5" lik modelde vardı kısıtlı sayıda kullanıcıda) subjetif bakarsak, Asus'un genel açıklama yaparak tüketicilere güven vermek yerine, web kayıt sayfasında değişikliğe giderek test model c ibaresini değiştirmesinden dolayı başka modellerde var mıdır yok mudur bilemeyeceğiz.
    Telefon ilk çıktığı zaman f/p açısından tek rakibi bedava verseler kullanmayacağım general mobile ailesinden telefondu. Daha sonra Samsung un J700 modeli çıktı. 800 civarına bulunabiliyordu hatta. Ancak şu an fiyatı ne hikmetse arttı. RAM 1.5GB J700'de ancak batarya süresi oldukça iyi onun da. Kamerası Laser'den iyi. RAM de pratikte problem yaratmıyor. (Hatta 5.0'da asus gereksiz ekstra ram kullanıyor) Bir diğer alternatif ki bence gayet güzel, Huawei Gr5. 800-850'ye bulunabiliyor yine. Bunun dışında var mı başka cihaz 1-2 aydır bakmıyorum işin açıkası. Bir de Laser'in 6" lik versiyonu, Selfie modeli ve MAX var alternatif olarak yine Asus'tan.

Hocam zenfone2 laseri hala kullanıyor musunuz? Ben de arastiriyorum ya zenfone 2 laser alacagim ya da general mobile 4 alacağım. Ancak bu test model c olayini yeni gordum ne anlama geliyor? ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ilk sayfada bolca açıklama var. Konu içinde de. Özet olarak pratikte bir fark yok. Bu zamana kadar kullanırken donanımsal ya da yazılımsal (3-4 bug vardı düzeltildi, Android 6 da sorunsuz çalışıyor)sıkıntı da çıkmadı. Problem, Asus Türkiye'nin müşterilerin içini rahatlatacak herhangi bir açıklaması ve durumu kabul etmemesidir. Yenilenmiş ya da ikinci el almayacaksanız, 10.ay üretimi sonrası cihaz denk gelebilir, yani test model c olmayan. Lakin zaten artık kimsede test model c de yazmıyor Asus sayfasında. General mobile markasını telefonsuz kalacak olsam kullanmam. Bu çerçevede diğer tercihiniz ZF2 Laser ise, cevap illa ki Zenfone 2 laser olacaktır benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 5 Eylül 2016; 2:23:25 >
    Yobazsavar
  • Fatura tarihi ekim 2016 olan ürünler bile '' Test Model C '' bu seriden olabilir mi?
    Seri numarası: F9****
    Üretim Tarihi: 09/15
    Siyah.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.