Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
679.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburadada satışa çıkarsa 1 hafta denemek için satın almayı düşünüyorum.
  • sabah 03:00 da şarjdan çıkardım. şu an saat 16:42 ve %73 gösteriyor, bu süre zarfında 30a yakın telefon görüşmesi yaptım ve öğle arasında 10-15 dakika internete bağlandım. sıkıntı var gibi gözükmüyor. siz ne dersiniz.
    teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    Siyah renk kullananlar arasına eklersen sevinirim saat 7 gibi alacağım Teknosadan ayırttım.

    Ayrıca sormak istediğim birşey var CEBE SIĞIYORMU o çok önemli :D

    Birde En kısa sürede imza yaparsak iyi olur kulüp için. Bu konudaki deneyimli arkadaşları konuya davet ediyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isoomail

    quote:

    Orijinalden alıntı: snatcher1982

    arkadaşlar ben 6 gündür bilfiil kullanıyorum cihazı defalarca sıfırdan şarj yaptım gözle görülür bir şarj sorunum var bugün asus merkez kapalı olduğundan aramadım ama pazartesi günü arayıp bilgi alıp değişim isteyeceğim eğer rootlayabilseydim cpu üzerindne birşeyler yapabilirdim cpunun min. çalışma değeri 800 mhz buda çok fazla şarj tüketimide bundan kaynaklı batarya kalibrasyonuda yapmak istiyorum ama dediğim gibi root gerekiyor root programlarının hiçbir sürümü benim zen 6 ımda çalışmadı sizlerle batarya tüketimiyle alakalı bir sayaç görüntüsü paylaşacağım bu zaman zarfında cihaz tamamen standby'da !!!


     ★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

    Slm.

    ..scream.. arkadışımızın yaptığı root yöntemini denediniz mi? Zenfone 5 için yapmış ve başarılı olmuş.

    quote:

    Orijinalden alıntı: ..scream..

    Şimdi anlatıyorum öyleyse :)

    ÖNEMLİ NOT : OLABİLECEK HERHANGİ BİR SORUNDA MESULİYET KABUL ETMİYORUM. SORUMLULUĞU ÜSTÜNE ALABİLECEK HERKES YAPABİLİR...

    Önce bu linkten root apk yi indirin :

    https://mega.co.nz/#!JlQTlSYL!o55H6iRnqiD3qxCsYeP06dZyigN44Aq3bBgcpXNBVUA

    Ardından apk yi kurun. Kurulum işleminden sonra wi-fi ve mobil verinizi kapatın. Cihazı uçak moduna alın. Sonra uygulamayı acın ve ilk seçenek olan superuser chainfire seçeneğini seçin. Kısa bir yükleme süresi olacak. Ardından cihazı yeniden başlatmanız için bir uyarı verecek ^ plase reboot^ gibi. Cihazı yeniden başlatın. Cihaz kendini güncellemeye alıp açılacak.. cihazınız root olmuştur.. artık menünüzde süperuser uygulamasıni goreceksiniz. Yinede root kontrolü yapmak isterseniz marketten root checker uygulamasını indirin ve denetleyin... Kolay gelsin....

    ÖNEMLİ NOT - 2 : ROOTTAN SONRA XPOSED FRAMEWORK YUKLEMEYE ÇALIŞMAYIN. ZENFONELAR DESTEKLEMİYOR. CİHAZINIZ SOFT BRİCK OLABİLİR...



    kardeşim her cihazın yöntemi farklı sadece apk dosyasında yöntemler aynı çünkü tek program üzerinden root yapılıyor zenler... ama benim cihaza ben o bahsi geçen programın tüm versiyonlarını denedim çalışmadı aslında çalışıyor ama fotoğrafa dikkatli bakacak olursan alt bölüm çıkmıyor :) yani program benim cihazda eksik çalışıyor başka kullanıcıların denemesini bekliyorum açıkcası xda da yazdım millet şaşırdı ama çözüm bulunamadı fastboot dan su binary leri yüklemeye çalıştım olmadı falan filan bir ton şey denedim ama başarısız oldu... cihaz çok yeni bundan dolayı bekleyeceğim mecburen geliştiriciler farklı yöntemler çıkaracaklardır zaten custom kernel çıkarsa tamamdır :)

    fotoğrafta bağlantılar açık ama ben denemeleri yaparken bağlantıların tümü kapallıydı foto sizi aldatmasın.

     ★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★




  • Bugün zenfone 5 ve zenfone 6 yı alarak aranıza katıldım bence bu konuya bi imza gerek. Gayet güzel telefonlar ikiside, zenfone 6 nın kamerası xperia z den daha iyi gibi şuan tam test etmedim ancak görüşüm bu yönde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hai-ake kullanıcısına yanıt
    Bu telefonu ts de levent abiler incelemişti. Bakalabilirsin incelemesine. Orda şoyle soylediler. Sarj testinde yuzde yuz parlaklik riptide gp2 oyununu oynadik. Yaklasik 2 saat 20 dk ya falan sarji yuzde bir e indi. Daha sonra telefon yuzde bir de devam etti. Toplam 4 saatte kapandi. Sanirim gosterge de bir kalibrasyon sorunu var.
    Guncel telefonlarda hep 4 saat falan aliyor. Sarji cok iyi bence bu boyut icin. 3-4 gun denersiniz. Sorun devam ederse veya ayni testi yapip dusuk deger alirsaniz teknosaya gidip telefonu degiştirmekte fayda var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk tam şarjdan sonraki pil tüketimi.
    Dün gece 01:00'de şarjdan aldım. 03:30 - 09:30 arasında yatıyordum kullanmadım. 10:00 dan sonra 17:08'e kadar %1'e geldi. Telefon halen açık. Pil değerleri aşağıdaki gibi.
    Bu kullanım içinde daha çok wifi, oyun, web siteleri, Youtube üzerinden video vs. var. Cihazı Üstün Tasarruf Modu'nda kullandım. Bu modda ekran kapandığında bütün bağlantıyı kesiyor. Bildirimleriniz gelmiyor. Normal gün içinde kullanmayacağım bir mod. Ama haftasonu evdeyken ve cihaz devamlı elimdeyken, ekran açıkken tercih ettim.
    İlk kullanım için fena değil. Ama birkaç şarjdan sonra daha iyi olmasını bekliyorum. Aksi halde 3300 mah'lık pili duyduğum zaman düşündüğüm pil değerlerinin altında kalmış olacak.

     ★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ ★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ ★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 16 Ağustos 2014; 17:25:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tpnrck

    Bugün zenfone 5 ve zenfone 6 yı alarak aranıza katıldım bence bu konuya bi imza gerek. Gayet güzel telefonlar ikiside, zenfone 6 nın kamerası xperia z den daha iyi gibi şuan tam test etmedim ancak görüşüm bu yönde

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

    Kamerası fiyatına göre çok iyi. Yaptığınız çekimleri bizimle paylaşırsanız satın almak isteyen arkadaşlar için fikir verir.
  • http://www.youtube.com/watch?v=LIOBdnnQH6M&list=UUY_iGgUu-gi1j62JNZ3c9MA

    kot cebinde nasl durduğuna bakmak için 9:25 den sonrasını izleyebilirsiniz. 6 inç lumia 1520 le denemişler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 60kc3

    http://www.youtube.com/watch?v=LIOBdnnQH6M&list=UUY_iGgUu-gi1j62JNZ3c9MA

    kot cebinde nasl durduğuna bakmak için 9:25 den sonrasını izleyebilirsiniz. 6 inç lumia 1520 le denemişler

    Slm.

    Timur abartmış :)
    Ben de cebime koyuyorum, öyle bacağımı düz attıracak kadar varlığını hissettirmiyor.
  • Arkadaşlar kardeşime zenfone 6 almıştım ön siparişle. Kendim boyutunu görmeden atlamak istemedim. Bugün teknosaya gittim gördüm. 7" tabletten farkı yok, görmeden kesinlikle almayın derim.
  • 6 nın goldu türkiye de satılıyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkuaz Prusa

    6 nın goldu türkiye de satılıyor mu ?

    evet teknosada ürün mevcut.
  • 18:30'da kapalı olarak şarja koyduğum telefonum 21:00'de tam şarj oldu. Kapalı olarak 2.5 saatte şarj oldu.
  • Sonunda. Ayrı konu açılmasına başta karşıydım ama kimse hangi cihaz için yazdığını belirtmiyordu o yüzden konuların ayrılması iyi oldu.
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    Ana ekrana nasıl kılasör ekleyeceğiz acaba? Yeni aldığım için yapılması gereken bir ayar vs varmı başka?

    Bide Görev yöneticisi açıldıgında sallayarak hepsini bir anda nasıl kapatacağız yada sallamadan filan hepsini aynı anda kapatma olayı varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunaySukru -- 16 Ağustos 2014; 21:37:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GunaySukru

    Ana ekrana nasıl kılasör ekleyeceğiz acaba? Yeni aldığım için yapılması gereken bir ayar vs varmı başka?

    Bide Görev yöneticisi açıldıgında sallayarak hepsini bir anda nasıl kapatacağız yada sallamadan filan hepsini aynı anda kapatma olayı varmı?

    Slm.

    Bir oyunu-programı diğeri üzerine sürükleyip bırakınca klasör haline gelip ikisi içine girmiş oluyor. Aynı klasöre başka uygulama-programlarda atabilirsiniz.

    Çalıştırdığınız programların hepsini tek hamlede kapatmanın bir yolunu bulamadım. tek tek sağa sola sürükleyip ekrandan silmeniz gerekiyor.
  • Arkadaşlar rica ediyorum başkaları da 6'nın batarya performansını yazabilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugun siyah ile araniza katildim arkadaslar. Batarya konusunda ise geldiginde az sarja taktim 52 olmus yaklasik bi yarimsaatir telefonla ugrasiyorum ayarlar vs bu surecte wi-fi surekli acik 48e dustu. Yarin felanda performansini goreyim duruma gore pazartesi teknosa ile irtibata gecicem. Sizede son durumu bildiririm.

    Bu arada ana sayfaya ismimi eklerseniz sevinirim.
  • Arkadaslar gsam battery monitor goruntusu yukleyebilir misiniz. Şarj konusu cidden can sıkıyor. hafif bi düzelme var gibi sanki ama bir iki güne düzelmezse geri göndericem. sizlerin de sonuçları benim için belirleyici olacak.
     ★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.