< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Programların hepsini eski uygulamalar kısmında bulup kurduk ancak intel işlemci ah şu intel işlemci! Letgo, gain, snapchat... Kuruldular ancak çalışmıyorlar. Telefonun ekranını istanbul, tahtakale, tomruk sokakta bulabilirsiniz. Biz oradan aldık 140 milyona, n11'de en ucuzu 250 lira. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 11 Ocak 2021; 14:41:21 > |
| _____________________________ |
Sorun ekrandan mı yoksa anakartla ilgili mi bilmiyorum. Epey kullandıktan sonra sorunlar çıkmaya başladığında uygun fiyata denk getirip Huawei mate 10 pro aldım 2018 de, şimdilik idare ediyor. Ama o da güncelleme almayacakmış artık, bakalım ne kadar götürür bizi. 128 GB olunca bellek sorunu yaşatmıyor şu an.☺️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Dun gece pubg mobile lite kurduk çalışıyor ama telefon ısınıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aynı sorun bende var siz çözebildiniz mi? |
|
|
|
Merhaba, bu telefonu canlandırıp babama verdik. Dokunmatiği de dahil her şeyi çok iyi çalışıyor. Şarj ömrü de sıkıntısız. İki sorunumuz var:
Bunlar haricinde başkaca sorunumuz yok, test ettiğim ve çalışan uygulamalar: Vakıfbank, enpara, akbank, halkbank, netflix, prime video, instagram lite, whatsapp, e devlet, mhrs, turk telekom ve turkcell. |