Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
147
Favori
702.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XhiX

En iyi güvenlik yazılımlarından biri kabul edilen ve ücretsiz olan CM Security'nin de x86 uygulaması var. Anti virüs kullanıyorsanız tavsiyedir.

Teşekkür ederim hocam bilgi için. Ben playde bir tane buldum ama x86 ibaresi görmedim. Acaba bana bir link verme şansınız olabilir mi? Birde kullanmamızı tavsiye eder misiniz?

EDİT:

Tamam hocam aramasını bilememişim buldum. Ama tavsiye kısmına cevap bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xby28 -- 1 Aralık 2014; 14:23:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XhiX

En iyi güvenlik yazılımlarından biri kabul edilen ve ücretsiz olan CM Security'nin de x86 uygulaması var. Anti virüs kullanıyorsanız tavsiyedir.

Antivurus kullanmak isteyenkere norton mobile kur 4-5 kisi ortak kullanabilirsiniz kayit eposta adresi ayni olamak sartiyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Forumda da bir başlık vardı, tüm rehberim ailinmiş, bilmediğm kişiler eklenmiş vs. Diye. Çoğumuz şifrelerini, rehberini fotoğrafları cihazda saklıyoruz. Dikkatli olmakta fayda var.
    Bu apkmania vs bana hiç güvenilir gelmiyor.
    Beğendiğim uygulamatı satın almayı tercih ediyorum, zaten android markette aramayı bilirseniz çöp yazılımlara para vermrzsiniz.
    Ama şurası gerçekki biton çöp yazılım var. İos ile kıyaslandığında daha çok fırın ekmek yemesi lazım.

Bir uygulama yüklemedrn önce
    Geliştiriciye
    Uygulamanın edtörün seçimi vs. Olup olmadığına
    Yorumlara. Bakmanızda fayda var. Bu işlem sizi çöp uygulama yüklemekten uzak tutar.

Bir de bilmeyenler root yapmasın. Bilmedğşnşz bir sistem dosyasını silersinşz, başınız ağrır. Orjinal romu bulup flashlamak lazım gelir ki bu iş her markada farklıdır. Samsungta odin, ztede ditek tel hafızasına atılır. Asusta nasıl yapılıyor daha araştırmadım, şimdilik telin bana verdikleri işimi görüyor, roota ihtiyaç duymadım.

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Email uygulamasından şikayetçiydim. Türköe karakter ve senkronizasyon sorunu vardı. Bu güncelleme ile hem bu sorunlar gitmiş hem de hızlanmış.

2.simden arama yapamıyorum. Aramaya başlıyor, dıt diye ses verip kapanıyor. Tüm ayarlar açık, ayarlardan simleri birbiriyle eşledim, yani arama geldiğinde direk sim 1e yönlendirme oluyor. Tabi aynısı sim 1 içinde mevcut.
    Avea ile ilgili bir sorun mu var yoksa bir ayarı mı atladım?

AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 XFX R9 280X D. Dissipation Edition GDDR5 3GB 384Bit 8 GB KİNGSTON X2 1333 Mhz DDR3 DUAL KIT 2 TB WD 7200 RPM 32MB CACHE HUNTKEY APFC HK700 W
  • quote:

Orijinalden alıntı: radinger67

Ekran koruyucu olarak bu ürün nasıl olur veya tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmıdır ?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/dafoni-asus-zenfone-6-cam-ekran-koruyucu-136931422

Bu marka oldukça bilinen temperli camlardan. Sorunsuz gibi duruyor. Teknosada satılanı kardeşim almıştı 49.90 TL ye, o da iyi çıktı, dokunmatiği etkilemedi. Ben Microsonic marka aldım hızlıal.com dan o da sorunsuz şu ana kadar.

• arkadaşlar yeni güncellemede calling screnn de ne tür bi değişiklik var otomatik tekrar arama varmı acaba
  • Direkt Youtube üzerinden video açabiliyorum ama bir forumda Youtube videosu açmak istediğimde Flash Player yüklemek için onay istedi yükledim daha sonra videoyu açmaya çalıştım ama yine aynı şekilde Flash Player yüklemek istiyor ne yapabilirim?

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Aynen. Bilmeden keylogger indirir siniz, başınıza iş açılır.
    Forumda da bir başlık vardı, tüm rehberim ailinmiş, bilmediğm kişiler eklenmiş vs. Diye. Çoğumuz şifrelerini, rehberini fotoğrafları cihazda saklıyoruz. Dikkatli olmakta fayda var.
    Bu apkmania vs bana hiç güvenilir gelmiyor.
    Beğendiğim uygulamatı satın almayı tercih ediyorum, zaten android markette aramayı bilirseniz çöp yazılımlara para vermrzsiniz.
    Ama şurası gerçekki biton çöp yazılım var. İos ile kıyaslandığında daha çok fırın ekmek yemesi lazım.

Bir uygulama yüklemedrn önce
    Geliştiriciye
    Uygulamanın edtörün seçimi vs. Olup olmadığına
    Yorumlara. Bakmanızda fayda var. Bu işlem sizi çöp uygulama yüklemekten uzak tutar.

Bir de bilmeyenler root yapmasın. Bilmedğşnşz bir sistem dosyasını silersinşz, başınız ağrır. Orjinal romu bulup flashlamak lazım gelir ki bu iş her markada farklıdır. Samsungta odin, ztede ditek tel hafızasına atılır. Asusta nasıl yapılıyor daha araştırmadım, şimdilik telin bana verdikleri işimi görüyor, roota ihtiyaç duymadım.

Aynı fikirdeyim.

Şu anda telefona root gerektiren bir durum yok bence de. Daha önce kullandığım Samsungda Odinden root yapmıştım, ama onda gerekliydi. Zaten android versiyonu çok düşüktü. Doğru dürüst program bile yüklenmiyordu. Root yapınca telefon biraz adam olmuştu. Ama bu telefonda hele bu kadar sık güncelleme alan bir cihazda root bence gereksiz. Ne zaman belli bir stabilite olur, güncellemeler durur, ya da gerçekten rootla elde edeceğimiz bir durum olursa o zaman biz de yaparız elbet.

Program yükleme konusu da aynı şekilde ciddi sıkıntı. Bilgisayarı ilk kez kullanan kişileri düşünün. Her çıkan reklama,linke tıklarlar yada program yüklemek için hemen google araması yapıp ilk gördüklerini yüklerler. O yüklenirken de bir sürü eklenti gelir kurulur pc ye. Sonra da benim arama motoru değişti, google gitti bilmem ne geldi, ana sayfam değişti vs. bir sürü sorun yaşarlar. Onlar sadece görünen sorunlardır. Biraz anlayan biriyseniz hemen fark edersiniz ki bir sürü şey gelmiş sistem dosyalarına kurulmuştur. Android ortam da bunun gibi her şeye açık.
    Öncelikle;
    - gerekmeyen hiç bir programı yüklemeyin,
    - bir şey yüklerken yanında kendiliğinden gelen bir eklenti için işaret varsa onu inceleyip gerekmeyen o eklentiyi yüklemeyin,
    - denemek için indirdiğiniz bir programı kullanmıyorsanız, beğenmediyseniz boşuna orada tutmayın, kaldırın, (kendi kendine güncelleme yapabilir, başka programlar kurabilir, verilerinize erişip bilgilerinizi paylaşabilir vs.)
    - bilmediğiniz yerlerden, internette her paylaşılan programı telefona yüklemeyin, şifreleri kırılmış programlar potansiyel risk taşıyabilir dikkatli olun,
    - cihazın kendi programları işinizi görüyorsa aynı amaç için birden çok program yükleyerek o işlemi yaparken her seferinde o programların aktifleşmesini sağlayıp boşuna belleği doldurmayın, şarjınızı harcamayın,
    - google play store girdiğiniz zaman uygulamalarım bölümüne geçin, oradan programlara tek tek tıklayıp bakın. Kullanmıyorsanız ve kaldırma seçeneği varsa kaldırın o programı. Eğer kalkmıyorsa telefonun ayarlar menüsüne girip uygulamalara tıklayın, çalışan işlemlere girip uygulamalara tek tek tıklayın ve durdur diyin. O şekilde durduramazsanız rootsoz cihazlarda greenify yazılımını yükleyin google play stordan ve onunla uyutun.

Bunun yanında her an wi-fi, bluetooth, gps vs. kullanmadığınız uygulamaları boşuna açık tutmayın, özellikle titreşimin pil ömrünü büyük ölçüde azalttığı bilinen bir gerçek. Bu hususlara dikkat edip pil ve şarj ömrünüzü uzatabilirsiniz.

İlk anda aklıma gelenleri sıralamak istedim.

• radinger67 R kullanıcısına yanıt
    hocam bende bugün kullanan var mı diye bakıp sipariş vermeyi düşünüyordum, sizden gelecek yorumlara bakarak almaya karar verdim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Demekki telefonun ekranını çok fazla açmamışsınız ordaki ekran süresi toplam değere göre hesaplanmıyor ekranın açık kaldığı süreyi gösteriyor yani telefon açıldı açılalı 28 dk ekran toplamda açık kalmış

Asus Zenfone 6
  • arkadaşlar çok acayip bir sorunla karşı karşıyayım veya ben hata yapıyorum mp3 lerimi bir klasör halinde music klasörüne attım ancak müzik çalarda bu mp3 lerin hiçbiri gözükmüyor bişey mi yapmak gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum

Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.