Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.151
Cevap
147
Favori
702.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e-mail bir harfi yazmadigimdan gelmiyor yani e-mail adres bu ....@hotmai.com adamlar bunu kabul etti zaten yarin gelmesi lazim sorun yok ya babam alcak kargoyu sorun cikartirlarsa babam geri yollar :SDASD :D

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Case 4u glass cam koruyucu geldi. Gayet guzel. Sensörler kötü etkilenmiyor. Jelatinden daha kolay uygulaması. Yanında gelen alkollu bez ve temizleme bezi ile ekranı temizleyip, koruyucuyu ekrana oturtuyorsunuz. Tabi sıfıra sıfır kapatmıyor, asagıdaki kapasitif ev, geri dönüş gibi butonları da kapsayacak şekilde uyguladım bu şekide Kenarlardan ve üstten boşluk kalıyor biraz. Zaten bir kere otutursanız, hafif yamuk bile olsa dokunmayın.. Çünkü camı çıkarırken kırabilirsiniz. Simetriye takık olanlar profesyonel bir telefoncuda yaptırsınlar derim.
    Ekleme : stylus kullanırken kalemi biraz sert basmanız gerekiyor.

Case 4 u cam koruyucuya geldiği gün yaptığım yorum.

Cam parmak izi bırakmıyor, dokunmatiği kesinlikle etkilemiyor ve ekranı kullanmaya devam ettikçe, ekranla bütünleşiyor ve takarken oluşan ufak pürüzler de kendiliğinden geçiyor.

Sensörler ile ilgili de sorun yaşamadım.

Ama şu var:
    Stylus kullanmak isterseniz, biraz sert basacaksınız kalemi. Yoksa algılamıyor. Kullandığım kalem ucuz olmasına rağmen trust marka. Yani kaliteli. O yüzden temperli cam ile ilgili tek sorunum stylusun kullanımı diyebilirim.

Cam haricinde kılıf kullanmıyorum, zaten gerek de yok. Kapak çizilirse yenisi alınır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 1 Aralık 2014; 17:58:22 >

• Hocam kapak nerden aliniyor acaba ? O kadar baktim bulamadim.

• internette var teknosa da var
  • Çok teşekkürler, artık yarın sipariş geçerim.
  • Dostum kendi müzik programını durdur başka bir program yükle sonra aynı işlemin tersini yapın yüklediğinizi kaldırıp sonra kendi programınızı aktif edip deneyin....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/liste/case-4u-asus-zenfone-6-siyah-rubber-arka-kapak/productDetails.aspx?productId=telkilcs4uasusz6sy&categoryId=16102 gardasim ben bundan getirtmistim benim telde bbeyaz beyaza siyah guzel oluyor ama telefon cok buyuk olduğundan kabalastirdi kullanmiyorum suan benim suanki görüşüm kilif kullanmayacagim olduğu gibi kullan orjinal daha iyi ha ekran koruyucu taktirabilirsin ama kılıf onermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan4207 -- 1 Aralık 2014; 19:38:44 >

Şuna bir bakacağım ilk fırsatta. Youtubeda videosunu bulamadım, asusun sitesisinde var ve fena durmuyor. Siyah telefona çok da güzel olur diye düşünüyorum.
    http://www.asus.com/Tablet_Mobile_Accessories/ZenFone_6_Bumper_Case/

Ama cihazı daha da aklınlaştırır mı bilmiyorum. Ancak fotoğraflardan gördüğüm, cihazın yan çerçevelerinden hafif çıkıntı yaptığı ve ekranı koruduğu. Evet temperli cam taktık ancak düşmelerde kenarlardan darbe alırsa, cam içten kırılabilir. 6 inch ekranın orjinalini taktırmak yüzlerce lira demek. O yüzden istemeden de olsa bir bumper alacağım gibi duruyor. O kadar sakınırsın, bir anda düşüverir ve cam kırılır.

Bu arada temperli cam, jelatin gibi ekranı milimi milimine kapatmıyor. Kenarlardan,alttan ve üstten açıklık bırakıyor. Bu bilerek yapılan bir şey. Böyle oluyor bu temperli camlar, asusa veya case4u ile alakalı bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 1 Aralık 2014; 19:51:16 >

• Sevgili dostlar 20 dk filan oldu iste form,a girdim yorumlara baktim falan derken suan kamara bolgesinde asiri bi isinma var bu normalmi

Orijinalden alıntı: adnan4207

Sevgili dostlar 20 dk filan oldu iste form,a girdim yorumlara baktim falan derken suan kamara bolgesinde asiri bi isinma var bu normalmi

Sadece forumda gezme ile ısındı öyle mi başka hiçbir şey yapmadınız?

Isınma bir miktar olabilir ve bu normaldir. Eğer çok ısınırsa işlemci, cihazın koruması devreye girer ve ekranda uyarı belirir. Böyle bir şey başınıza gelmediği sürece rahatt olun, bir şey olmaz. Zira intel işlemci, androidde program kullanmak için ekstra bir işlem yapar.

İnternette gezinirken ucbrowser kullanmanızı tavsiye ederim.
    Eyv kardesim yalniz benim kapaktan kastim arka kapak yani kilif kap felan digil.Zaten bu cihaza kilif hicbir sekilde gitmez,yarari olmaz.200 gr + 17 cm x 9 cm x 1 cm lik bir cihaz.Bu cihaza kilif fayda etmez dustugu an tel hurdaya cikar.Burdan kiif alicak arkadaslara tavsiyem ALMAYIN.Alicaksanizda bumper alin cerceveyi korusun.Tek onerecegim kilif orjinal flip cover.Power on/off tusuna basa basa 4 aya tusun sallanacagina flip alin hem ekrani cebinizde korusun hemde tusa basmaya gerek kalmasin

• bu kılıf nerden nasıl bulunur alınır çok fenaa
    www.tipidcp.com
    TipidCP.com | Devilcase for Asus Zenfone 5 -SOLD
    http://www.tipidcp.com/viewitem.php?iid=148188999

• Telefon için bir kaç oyun önerebilir misiniz ?

Diger oyunlar ilgimi cekmiyor

Ayrica markette yok ama apksini bulabilirsen fifa 13

• 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.