Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
150
Favori
681.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ana başlığı siz almalısınız. Sadece bu paylaşımları ilk sayfaya koysanız bile yeter. Fazla bir şeye gerek yok.

Oyunlar haricinde bu benim için çok iyi oldu. Web sayfasının ekran görüntüsünü alıp , çıktı alabileceğim. Rekam engelleme, gece modu müthiş bir şey. Hiç şarj yemeden internet te gezinebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XhiX

İnternette daha az şarj tüketmek istiyorsanız doğal olarak işlemci ile uyumlu bir tarayıcı kullanmak lazım.

İntel işlemciler için özel yazılmış bir web browser ---UC Browser x86

Buyrun İndirin hızını ve farkını hissedin.

LÜTFEN TIKLAYIN

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Sen evet sen bir harikasın

• @XhiX Hocam sen bilgili bir abiye benziyorsun su batarya işi kafamı çok karıştırdı inşallah üniversitede kullanacağım için beni idare etmesi lazım en azından bir 3 yıl sorduklarım 2 yıl bitmeden garantiye gönder değiştir felan diyorlar bu çıkmayan bataryalarısağlam bir telefoncu değiştiremezmiki? Öğrenci adamız yeni telefon gene bin tl den aşşa patlamaz :(

Edit : Hocam birde bulabilirsen temiz bir minecraft apk verebilirmisin veya önerdiğin apk siteleri varmıdır?
    Edit 2 : Uc Browser için adamsın çok hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 1 Aralık 2014; 3:40:43 >
  • Benim önerim site söylediğimde ** şeyler geldi demek ki izin veremiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerShaf -- 1 Aralık 2014; 5:42:32 >
  • Katılıyorum size.Diğer arkadaş ilkokulumu da pcye giremiyor yoksa özel bir durum mu ?

• Bu siteye güvenebilirsin ama test etmedim linkler saglammi diye
    Mobil olduğum için vede bu forumda acemi olduğum için direk linki vericem

• Hocam peki bu telefonun bataryasını serviste mi degisemez

• @KareemSaid

MineCraft

@nightsoldier

Ben öğretmenim. Sabahtan akşama kadar okuldayım. Akşam da vakit buldukça girip cevap yazıyorum. Anasayfa oturup düzenlemeye fırsat bulamam. Öğrencilik yıllarımda olsam alırdım konuyu.

@estable

Batarya tabiki değişir, değişmez değil. Servisin ücretsiz değiştirmesi için 2 sene içinde bataryanın ölü hale gelmesi gerekir. Örneğin 5-10 saat aralığında telefonun kapanması.

Diğer türlü ücretli değişir. O da 200 liradan aşağı olmazsa, 800 liralık telefonun bataryasını 200 liraya değiştirmek bana abest gelir. Zaten 2-3 sene sonra değiştirmek gerektiğinde telefon piyasada olursa fiyatı maks. 400 TL olur. Piyasa da olmazsa da yine muadili 800 TL olur. Yeni telefon alıp kullanmak daha mantıklı hale gelir.

• Sağol hocam artık öyle yaparız olmadı 2 yıl olmadan bataryayı sömürürüz napalım çıkmayan batarya yapmasalarmış :)

Edit :Hocam minecraft gayet sorunsuz 0 donma ile açdı gerçekten beklemiyordum böyle performans çok teşekkür ederim apklerde virüs olup olmadıgını nasıl anlarız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 1 Aralık 2014; 9:27:25 >
  • Ben burada paylaştıklarımı Kaspersky İnternet Security For Android ve Dr.Web Mobile Security ile taratıp öyle paylaşıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lynch_lol

Çok sagolun beyler

Çok sağ olun derken nasıl çözdünüz yazın da yaşayan olursa o da çözsün

XhiX in attığı asus message sayesinde çözdüm tekrar yükledim

• Öğrencin olsam sözlüye kaldır diye dua ederim

• RichWarrior kullanıcısına yanıt

• quote:

Hocam paylaşımlarınız çok iyi hani konuyu size verseler çok daha iyi olucak sağolsun konu sahibi hiç buralarda değil...O kadar paylaşım arada kaynıyor yazık oluyor.

• quote:

Beğendiyseniz sevindim.

Kendi tarayicisini intel uyumlu yapmamislar mi? Ben sarjdan sirf az yesjn diye onu kullaniyorum, aslinda en uyguni kendo tarayicisi olmasi lazim mantiken ama deneyemedim tabi bunu

• Teşekkürler kardeş bilgi icin

• Ekran koruyucu olarak bu ürün nasıl olur veya tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: radinger67

Ekran koruyucu olarak bu ürün nasıl olur veya tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmıdır ?

Bu siteden silikon kılıf aldım kapida ödemeli 2 ekran jelatini ve stylus kalem hediye geldi 19,90 a.inceleyebilirsin..

• Nicolai Tesla kullanıcısına yanıt
    Uc browserda ad block, zip, indirme yöneticisi, pdf Kaydedici , sayfanın ekran görüntüsünü alma ve düzenleme ve eklenti marketi var.
    Çok memnun kaldım, chromeu kenara atrım bile

• 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.