Şimdi Ara

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.109
Cevap
79
Favori
438.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • burakizmr B kullanıcısına yanıt
    Bana göre casper den üstün. Yukarıdaki yorumları okursanız tatmin edici cvplar alırsınız. Olumsuz elle tutulur bi durumla karşılaşmadım şahsen. Kendi sınıfında bence 1 numara diyebilirim. Hızlı güncellemelerle ufak tefek prüzler gideriliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonla sorun yasamiyorum cok memnunum. Cok da saglam. Bi kere birbucuk metreden betona cakildi bi kere iki metrede selfie cubugunda fayansa cakildi bir sey olmadi masallah . Yalniz parmagimla vurunca kasada bir titresim oluyor sizde de var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf Eskişehir'den Akşam 6-7 gibi çekildi aslında ışık çok iyi değildi elde çekim yapıldı orjinal kamera modunda çekiyorum ben 10 senedir fotoğrafçılıkla uğraşmış birisiyim şuan ne p20 serisi ne iphone x beni bu telefon kadar tatmin etmedi kamera ve ses kalitesin de 11 senedir bu foruma üyeyim yalan söylemiyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cliperinesk -- 19 Kasım 2018; 0:31:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki adını duymamış olabilirsiniz ama ben Tronsmart Encore S1 kullanıyorum. Çin'den getirttim uyguna geldi buraya göre(130TL)
    aptx desteği var,basslar oldukça kuvvetli.

    Hepsiburada'da satışı mevcut
    https://www.hepsiburada.com/tronsmart-encore-s1-bluetooth-sport-kulaklik-pm-HB00000BQCH5
  • Arkadaşlar ekranın sol üst köşesinde wifi simgesi ve çentik gizleyen barın izi çıkmış. Ghost screen dedikleri sorun mu bu? Servise versem ekranı ücretsiz değiştirirler mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duwar -- 19 Kasım 2018; 12:45:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 5, satıyorum 6 ay önce teknosadan alındı bir ay önce hızlı şarj sorunu yüzünden yenisi ile degişim oldu tüm evrakları mevcut degişim faturavs kulaklık hiç kullanılmadı iphone geçiyorum satma nedenim fiyat 2000 tl sadece ist içi elden pm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 19 Kasım 2018; 13:26:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, telefonu 2 aydır kullanıyorum. Gps ve wifi genelde kapalı. En fazla aldığım ekran süresi 5 saat 20 dk. Forumda çok daha fazla ekran süresi alan var. Bu konuda bizlere öneride bulunabilirler mi? Neyi eksik yapıyorum olabilir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cengiz3011 C kullanıcısına yanıt
    Wifi de kullanmıyorsanız eğer yani 4.5g de kullanıyorsanız aldığınız değerler normal, daha fazla almak için wifi tercih etmeniz gerekiyor, pil tasarrufu hk ilk mesajda detaylar mevcut bunların hepsini olmasa da bazılarını uygularsanız eğer fark hissedersiniz ama aşırı bişey beklemeyin 4.5g de

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • duwar kullanıcısına yanıt
    Hocam ekranlar amoled değil ki ekran yanığı olmaz diye biliyorum, o durum amoled e özel diye hatırlıyorum, ekran testi programlarını deneyin gerçekten ton farkı varsa servise verin ücretsiz değişir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ByEVOL kullanıcısına yanıt
    Olede has bir durum değil ama Lcdlerde çok daha düşük oluyor tabii ki.

    Bu arada geniş açılı kamerayı kullanabilen bir Gcam sürümü bilen var mı? Bir çok sürüm denedim ama çalışan bir tane bulamadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByEVOL kullanıcısına yanıt
    Ekranın sol üst köşesinde gölge gibi görünüyor hocam.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sert şeffaf bir kılıf almıştım arka taraf yer yer ıslak gibi görünüyor bunu düzeltmek mümkün mü

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • duwar kullanıcısına yanıt
    Her renkte bu şekilde mi? test edebildiniz mi? servise bunun resmi ile gönderin değiştirirler ama çokta önemli değil diyorsanız biraz daha kullanıp öyle gönderin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakizmr

    arkadaşlar lenovo p2 vardı, garantiden ürün değişimi kararı çıktı. muhtemelen ücret iadesi alıcam tel bakmaya başladım. p2 sonrası ilk kriterim yüksek batarya performansıydı ancak bu tarzda fazla tercih ve beğendim model yok. eşimde casper via a3 plus var, çok memnunuz. ben de via a3 plus ve zenfone 5 arasında kaldım. fiyatları kafa kafaya, ahize sorunu aşılmış sanırsam. cihaza dair mevcut olumsuz yorumlarınızı kısaca belirtirseniz memnun olurum.
    arkadaşlar, 1-2 güne alım yapıcam, şimdilik casper'ı kenara bıraktım. aynı fiyat bandında honor play ve zenfone 5 arasında kalıyorum. honor play işlemcisine epey iyi diyorlar, ayrıca lenovo p2'den geçiş yapacağım için batarya konusu da önem kazanıyor. sizlerin düşüncesi nedir?? honor play tercihi daha mı doğru olur??




  • burakizmr B kullanıcısına yanıt
    Honor huwai aynı kardeşim hiçbirzaman işlemcileri snapdrogan kıyaslanamaz. Benim sana tavsiyem zenfone olur. Şarz olarak da günü fazlasıyla kurtarıyor. Karar senin yinede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakizmr B kullanıcısına yanıt
    Batarya konusunda biraz önce olabilir, kamera konusunda baya bir geride. Batarya önemli diyorsan honor tavsiye ederim. Ben şahsen zenfone seçerdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakizmr B kullanıcısına yanıt
    Kirin 970 Snapdragon 636'ya göre çok daha iyi tabii ki. SD835 ile aynı ayarda. SD636 da her şey için yeterli bu arada. En üst işlemcili telefonları kullanan kişileri memnun etmeyebilir ama kalan herkes için ideal.

    Zenfone 5'in kamerası daha iyi. Ayrıca Kirin işlemcilere Gcam yüklenemiyor. Bu yüzden kameralar arasındaki fark iyice açılıyor. OIS farkı da var. Ek olarak geniş açılı kamera da çok kullanışlı.

    Şarj ikisinde de çok yakın olacaktır ama P2 ile kıyaslamamak lazım.

    Kamera önemsiz diyorsanız işlemci farkından ötürü Honor önde bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Android Pie güncellemesi Zenfone 5Z'ler için yolda. Yeni güncelleme ile yepyeni bir arayüz, tümüyle yeni bir bildirim paneli ve daha kolay kopyalama işlemleri için yeni bir büyüteç özelliği getirecek. Güncelleme, Ocak ayında telefonlara sunulmaya başlayacak. 

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    5 için ses çıkmıyor hala. Batarya konusunda Pie daha iyi olacak deniyor ama ne olur bilinmez

    Cihazın kendisinde batarya kalibrasyon ve düşük ışıkta kötü kamera performansı var. Bunları halletmeden Pie'yi bekliyoruz, garip
  • Arkadaşlar telefonum 5Z ama 5 kullanıcısı daha çok ve 5Z de olsa 5 konusunda gezinen çok olduğu için buraya yazayım dedim, sonunda telefona kısıtlı da olsa kulaklık girişinin kalitesine çözüm buldum. Poweramp kullaniyordum telefonu alınca silmiştim işe yaramadığı için güncelleme geldiğini gördüm programa ve yükledim, programa hiresaudio özelliği gelmiş ve telefonun içinden çıkan kulaklıkla hiresaudio ve DTS X ve DTS 7.1 destekliyor. Programda ki gelen özelliği açtığımda ses kalitesi arttı hatta basslar vurduğu sıra tiz kesilmesi tamamen geçti herkesin ve benimde istediğim gibi oldu. Kulaklık iki diş ile çok iyi ses veriyo şu an. Yalnız kulaklığı 192 khz olarak görüyor ben 352.8 khz yaptım 192 ile 384 khz de fark olmuyo ama 352.8 de baya bı ses artıyor. Bluetooth lu kulakligim ile de denedim hiresaudio desteklemedigi için özelligi açınca hiç fark etmiyor o yüzden kulaklik desteklemeli anladığım kadarıyla. Ekran görüntülerini de ekledim yine sizde incelersiniz. Yalnız bir şey daha dikkatimi çekti programda hi res özelliği android p için geliştirildiği yazıyor kim bilir belki Asus güncelleme ile durumu çözer. Ben şu an çok memnunum HTC a9 umdaki gibi ses alıyorum kendi kulaklığı ile telefonun. Okuduğunuz için teşekkürler.












    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.