C

Onbaşı
10 Nisan 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,
Bu sorular için değerli desteklerinizi bekliyorum.

Sorularım
1-Ip TV için cihaz seçimi yaparken uydu alıcılı ıp tv almanın bir avantajı var mı? Cihaz öneriniz var mı? Bu arada binada merkezi uydu sistemi var.
2-Ip TV için önerilen internet hızım ne olmalı? Süperonline fiber ya da TTnet hiper alt yapım var. Hangisini seçmeliyim?
3-Kanal izlerken durdur izle vb özellik için illa Tivibu ya da Turkcell TV mi olması gerek.
Merhaba.
Lancer 2008 model aracım var. Yakıt azaltmak, araç içine daha az ses gelmesi ve konfor için orjinal boyutu 205/60/16 olan lastik yerine 195/65/16 düşünüyorum. Lakin bu konuya yabancı olduğum için bana fikir verebilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Arkadaşlar merhaba,

İstanbul da yaşıyorum. Şehir içinde az yakan bir otomatik araç almayı planlıyorum. bütçem 40.000-45.000 tl arasındadır. Daha önce reno Laguna otomatik kullandım. şimdi ise lancer 1.5 otomatik kullanıyorum. Lakin lancer şehir içi 10lt/100km yakıt tüketimi var. hatta 10 lt üzerine bile çıkabiliyor. Aradığım özellikler,
1-Otomatik
2-Hatcback
3-Dizel ya da benzinli
4-çok ufal bir araç olmaması (örneğin c3, micra vd.)

Kendi araştırmalarım sonucu; fiat bravo, citröen c4, megan 3 oldu. bunların dışında önerilere açığım. ayrıca bu araştırdığım üç araç içerisinde hangisini önerirsiniz ve yakıt tüketimi İstanbul gibi bir yerde nasıldır?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 768 (Bu ay: 148)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.