Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (1068. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.501
Cevap
171
Favori
1.156.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10661067106810691070
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doların artmasıyla telefon tüm marketlerde 699 tl olmuş, hele bimekste 750 lira..

bu telefonda ilk sürüm mü ikinci sürüm diye birşey varmış galiba, alırken dikkat etmemi gerektirecek bir durum söz konusu mu acaba? anneme alacağım da..

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    İlk çıkanlar 1.6 işlemci 2 ram 16 hafıza ve teksimli idi. Şimdi hemen hemen hepsi 1.2 işlemcili 2 tanlı 8 hafızalı cift sim kartlı. Kutuya bak hepsi yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıl5

İlk çıkanlar 1.6 işlemci 2 ram 16 hafıza ve teksimli idi. Şimdi hemen hemen hepsi 1.2 işlemcili 2 tanlı 8 hafızalı cift sim kartlı. Kutuya bak hepsi yazar

16 GB lık olanından alacağım.. Çift sim kartlı piyasadakiler.. 2 gbxram var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 16 Nisan 2015; 14:13:10 >
    Hocam bende bi tane var 16gb 2gRam 720p tek sim :) hiç kullanılmadı sana 800 olur :( Neyse batarya konusunda hiç tercih edilecek bi telefon değil, keza 3 saatte şarj oluyor g2 den yarı yarıya az gidiyor şarjı... Haberin olsun sonra pişman olma... Ama arayüz vs olarak 10 numara telefon... Ben 600 e mal etmiştim n11 den taa zamanında... O zaman sadece üst modeli ile bim versiyonu vardı (ekranı, ram i kısılmış versiyon) o yüzden eline al incele tüm özelliklerini sürpriz yaşamamak için...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam bende bi tane var 16gb 2gRam 720p tek sim :) hiç kullanılmadı sana 800 olur :( Neyse batarya konusunda hiç tercih edilecek bi telefon değil, keza 3 saatte şarj oluyor g2 den yarı yarıya az gidiyor şarjı... Haberin olsun sonra pişman olma... Ama arayüz vs olarak 10 numara telefon... Ben 600 e mal etmiştim n11 den taa zamanında... O zaman sadece üst modeli ile bim versiyonu vardı (ekranı, ram i kısılmış versiyon) o yüzden eline al incele tüm özelliklerini sürpriz yaşamamak için...

Seni buralarda görmek güzel dostum..

Anneme alacağım sarj süresi önemli diil, nokianin eski bir telefonunu kullanıyor onu da alistiralim dokunmatik telefona.. 699 lira şuan çoğu markette.. Haftasonunu beklesem mi bilmiyorum, birde dolar yüksek.. Beklsem mi beklemesem mi bilemedim..

Peki hocam anladım, bende Kolay modu için babama almıştım ama işte cepte taşımak için büyük gelmişti o yüzden evde yatıyor şimdilik,ama anneniz çantada taşıyacağı sorun olmaz, lg bello var veya g2 mini istersen bu fiyatlara... Kullanıcı yorumları da fena değil asus harici bi telefon düşünürsen... Acelen yoksa n11 indirimi denk getirip al bence ne alacaksan...

• tachyon kullanıcısına yanıt
    1500 liramız olsa emin ol g3 alırdık. Ucuz etin yahnisi misali bizimki iste. Kıyaslayacaksan kendi fiyat segmentiyle yapman lazım. M8 varken bunu almadık yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Arkadaşlar ben Zenfone 5 almayı düşünüyorum artıları eksileri nelerdir sizce alınası bir cihaz mı ? Şu an discovery 1 4gb modelini kullanıyorum memnunum bir sorunum yok açıkcası. Zenfone 5 de bildiğim kadarı ile alt tuş aydınlatması yok onun dışında kağıt üzerinde belli olmayan ama kullanırken ortaya çıkan sıkıntılar var mı ?

zenfone 5 güzel fakat alacagım diyorsanız ve aceleniz yoksa zenfone 2 yi beklemenizi tavsiye ederim.
  • orjinal flipcover ile öyle takoz gibi olmuyor. tabiki emsallerine göre biraz büyük olabilir .. ama f/p göre en iyisi bu.
  • ..UnReaL.. kullanıcısına yanıt
    30 da problem yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Söylediklerinde haklı olabilirsin ancak daha küçük ekran 1 gb ram, daha düşük çözünürlük, daha düşük işlemci frekansına ile muadillerine göre ZF4'ün kasası çok büyük. Bu da işlemcinin küçük kasalı bir tasarımda ısı problemi olduğunu gösteriyor. Nitekim ZF2'nin kasasının ikinci nesil Zenfone olmasına rağmen daha da büyüdüğünü söylemek istiyorum. Tamam ekran büyüdü ama tasarım açısından çok az bir ilerleme kaydedildiği görülüyor. Aşağıya ekran büyüklüğünün kasaya oranlarını yazdım. Görüleceği üzere küçük ekranına rağmen en düşük yüzde değeri Zenfone 4' e ait.

Bu arada GSM Arene Zenfone 2 incelemesi yapmış meraklılarna duyurulur

Zenfone 4 : 4 inç (59.6%)
    Zenfone 5 : 5 inç (63.9%)
    Zenfone 2 : 5.5 inç (70.1%)

LG G3 : 5.5 inç (75.3%)

Yalnız sanal tuş-kapasitif tuş farkını da koyarsak Zenfone2 nin ekran/boyut oranı %72,5 lara geliyor sanırım. Malum Lg bu tuşları ekrandan kullanırken Zenfone2 ayrı bir bölüm kullanıyor ve bu bölüm yaklaşık 0,3" fark ediyor.

Ayrıca ısınma veya işlemci yüzünden diyorsak Snapdragon'u örnek vermiştim. SD işlemcili cihazlar da aynı boyutta ve kasada.

• Emretas205 kullanıcısına yanıt
    Bi telefona 1000 lira gibi rakamlar vermek şimdilik mantıklı gelmiyor zaten çabuk sıkılıyorum telefondan ucuz olsun ki değiştirirken çok acıtmasın
  • 2gb ramli zenfone 2 ile 4gb model arasında çok bariz fiyat farkı olur mu? Dolar iyice yükseliyor,4gb model tr de pek satmaz gibi.Daha da beklerse asus elinde patlayacak.

• Launcher'a font değiştirme desteği gelmiş.

http://www.asus-zenfone.com/2015/04/asus-launcher-140150415-apk-support-change-font.html

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhann06

Launcher'a font değiştirme desteği gelmiş.

http://www.asus-zenfone.com/2015/04/asus-launcher-140150415-apk-support-change-font.html

Bu ozellik çok önce geldi ana ekrana basılı tutunca çıkıyor. Evimde 2 ASUS laptop 1 zen 5 1 tablet var Asus tv cikarsa onu da alirim.memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: seyyid70

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhann06

Launcher'a font değiştirme desteği gelmiş.

Bu ozellik çok önce geldi ana ekrana basılı tutunca çıkıyor. Evimde 2 ASUS laptop 1 zen 5 1 tablet var Asus tv cikarsa onu da alirim.memnunum

font değiştirme nerde bem bulamadım

• Lollipop güncellemesinden resimler, zenfone forumunda gördüm bugün eklenmiş

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

• LegendM kullanıcısına yanıt
    Arayüzde pek değişiklik yok gibi.

• lolipopa geçmenizi tavsiye etmem. 5.0'da çok önemli bir memory leak bug'ı var, 5.1'de düzeltilen. muhtemelen asus bir daha zenfone 5i asla ellemez ve 5.1 de gelmez. o yüzden atlamamak lazım.
  • 6.resimde boş 218 mb ram görünüyor. Demekki gerçekten lolipop çok ram yiyomuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAhmetu -- 16 Nisan 2015; 22:44:32 >
  • 
Sayfa: önceki 10661067106810691070
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.