Bildirim
Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (1065. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Bu sabah sagdaki acikliktaki tozlari ufak not kagidiyla temizlerken farkettim sagdan ekranin sol ust kosesine kadar gitti sonra gtmedi kagit yani sol tarafa girmezken sag ve sol bosluga kagit giriyor :) demek sorun var bende resim cekip koyacagim birkac gun icinde buraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CanKartaL84
quote:
Orijinalden alıntı: Transfikk
Arkadaşlar flip cover kullananlar sarjdan şikayetçi. Ben 5 aydir kullaniyorum sorunu cozeli çok olmuştu da nedense foruma aktarmadim k.bakmayinbirde Zaten flip cover kullananlarin fark etmesi gerekiyor. Kapak az bi oynamada ekran açılıyor. Yanu cebinize koydugunuzda ekran dogru durmuyor surekli açılıyor. Kapagi açınca ekran açılsın diye biseye gerek yok bence bu ozellikten feragat edebilirsiniz. Android is in sarj yemesine cozum olarak benim buldugum telefonu kapatip bi 5 dk kapali tutmak. Ve yahut yeniden başlatmak. Bazen kafayi yiyor telefon dinlenmesi gerekiyor
kılıfın us kısımlarında parcalanma sorunu bende de var. Çok çirkin gözüküyor o yuzden kılıfı kullanmiyorum. 5 aylık deneyimime göre sorusu olani cevaplayabilirim. Fikrimi sorucak olursanız. Pil cidden sorunlu. Ekran buyuk hadi onu gecelim. Intel cidden başa bela. Arkadaştan s5mini aldim az kullandim. Ekran fulldeyken bile çok garibime gitti pili çok yavas tukeniyor. Zf5 de su gibi. Bide şu ara DH5 denen oyunu kurdum. Yarım saatte %70 sarj gitti. Ha cpu surekli 800mhz calisinca iyi yönü aşırı seri telefon. İos kullanıcılarını bile kiskandiricak bile performansı var. Şimdilik soyluceklerim bunlar arkadaşlar. Son bir tavsiyem 2G modu. Eger whatsapp uzerinden vs mesajlasan biriyseniz 2g kesinlikle aktif edin. Gozle görünür fark oluyor. Gerçi bu forumda daha once paylaşıldı ama yinede belirtmek istedim
Yarım saatte %70 şarj gitmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Alev alev yaktınız mı cihazı? Haa derseniz "pil grafiğinde %70 tüketim gösteriyordu" o zaman anlarım. Ordaki %70 toplam kullanılan pilin %70 ini bu oyunun kullandığını gösterir ki yarım saatte taş çatlasa %100 den %70 e kadar düşürün şarjı. Onda da mobil veri açık, ekran parlaklığı en yüksekte, sesler en yüksekte oynayıp cihazı 40-43 derece civarında kullanmanız gerek %30 luk tüketim için bile. Haa Zenfone5 ile oynayabileceğiniz oyun süresi de belli ama. Full şarjla Dh5 oynamaya kalksanız 2-2,5 saat anca oynanır diye tahmin ediyorum.
Güc tasarrufu devre dışı. Ekran orta derece kulaklık takılı. Bu sekilde oynadım. Bende inanamadim ama bendeki durum bu. Hatta bugun birkez daha test yapiyim bakalim nasil gidicek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugun annem icin aldim ben de telefonu.
1.6 GHzlik versiyonlar artik uretilmiyormus dolayisiyla 1.2 GHzlik versiyonunu aldim telefonun. Pek de bir fark yokmus zaten yabanci forumlarda aratip bulabildigim kadariyla.
Aksam surpriz yapip hediye edecegim anneme, insallah begenir, kadincagizi da bezdirmez telefon :) Asha 501'den cok cekti canim annem :)
Ilk birkac gun gozlemlerim ben de, annesi ninesi icin dusunen varsa duruma gore tavsiye ederim veya etmem. Gerci anneden anneye de fark var benim annem Facebook, Whatsapp hepsini kullaniyor -
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar flip cover kullananlar sarjdan şikayetçi. Ben 5 aydir kullaniyorum sorunu cozeli çok olmuştu da nedense foruma aktarmadim k.bakmayinbirde Zaten flip cover kullananlarin fark etmesi gerekiyor. Kapak az bi oynamada ekran açılıyor. Yanu cebinize koydugunuzda ekran dogru durmuyor surekli açılıyor. Kapagi açınca ekran açılsın diye biseye gerek yok bence bu ozellikten feragat edebilirsiniz. Android is in sarj yemesine cozum olarak benim buldugum telefonu kapatip bi 5 dk kapali tutmak. Ve yahut yeniden başlatmak. Bazen kafayi yiyor telefon dinlenmesi gerekiyor
kılıfın us kısımlarında parcalanma sorunu bende de var. Çok çirkin gözüküyor o yuzden kılıfı kullanmiyorum. 5 aylık deneyimime göre sorusu olani cevaplayabilirim. Fikrimi sorucak olursanız. Pil cidden sorunlu. Ekran buyuk hadi onu gecelim. Intel cidden başa bela. Arkadaştan s5mini aldim az kullandim. Ekran fulldeyken bile çok garibime gitti pili çok yavas tukeniyor. Zf5 de su gibi. Bide şu ara DH5 denen oyunu kurdum. Yarım saatte %70 sarj gitti. Ha cpu surekli 800mhz calisinca iyi yönü aşırı seri telefon. İos kullanıcılarını bile kiskandiricak bile performansı var. Şimdilik soyluceklerim bunlar arkadaşlar. Son bir tavsiyem 2G modu. Eger whatsapp uzerinden vs mesajlasan biriyseniz 2g kesinlikle aktif edin. Gozle görünür fark oluyor. Gerçi bu forumda daha once paylaşıldı ama yinede belirtmek istedim
Yarım saatte %70 şarj gitmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Alev alev yaktınız mı cihazı? Haa derseniz "pil grafiğinde %70 tüketim gösteriyordu" o zaman anlarım. Ordaki %70 toplam kullanılan pilin %70 ini bu oyunun kullandığını gösterir ki yarım saatte taş çatlasa %100 den %70 e kadar düşürün şarjı. Onda da mobil veri açık, ekran parlaklığı en yüksekte, sesler en yüksekte oynayıp cihazı 40-43 derece civarında kullanmanız gerek %30 luk tüketim için bile. Haa Zenfone5 ile oynayabileceğiniz oyun süresi de belli ama. Full şarjla Dh5 oynamaya kalksanız 2-2,5 saat anca oynanır diye tahmin ediyorum.
Güc tasarrufu devre dışı. Ekran orta derece kulaklık takılı. Bu sekilde oynadım. Bende inanamadim ama bendeki durum bu. Hatta bugun birkez daha test yapiyim bakalim nasil gidicek
Kesinlikle deneyin, yarım saatte %70 şarj gitmesi imkansız yani. Sırf geceleri şarja takmak için %70 ten %20 ye insin diye 2 saate yakın oyun oynuyorum. Eğer DH5 in böyle bir özelliği varsa indreyim, kullanırım akşamları :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozn.
1.6 GHzlik versiyonlar artik uretilmiyormus dolayisiyla 1.2 GHzlik versiyonunu aldim telefonun. Pek de bir fark yokmus zaten yabanci forumlarda aratip bulabildigim kadariyla.
Aksam surpriz yapip hediye edecegim anneme, insallah begenir, kadincagizi da bezdirmez telefon :) Asha 501'den cok cekti canim annem :)
Ilk birkac gun gozlemlerim ben de, annesi ninesi icin dusunen varsa duruma gore tavsiye ederim veya etmem. Gerci anneden anneye de fark var benim annem Facebook, Whatsapp hepsini kullaniyor
1,6 ghz versiyonlar halen var piyasada. 16gb dahili hafızalı olan modeller 1,6ghz işlemcili. 8gb dahili hafızalılar 1,2ghz işlemcili. Siz aldığınız cihazı bir kontrol edin. 1 gb ramli Lite model olmasın da.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ozn.
Ilk birkac gun gozlemlerim ben de, annesi ninesi icin dusunen varsa duruma gore tavsiye ederim veya etmem. Gerci anneden anneye de fark var benim annem Facebook, Whatsapp hepsini kullaniyor
1,6 ghz versiyonlar halen var piyasada. 16gb dahili hafızalı olan modeller 1,6ghz işlemcili. 8gb dahili hafızalılar 1,2ghz işlemcili. Siz aldığınız cihazı bir kontrol edin. 1 gb ramli Lite model olmasın da.
Yok hocam islemci disinda her sey ayni problem yok. :)
-
Beyler asus zenfone5 de android 5.0 güncellemesi geldimi geldiyse nasıl yapıcaz . Güncellemeleri denetle diyorum bili olmuyo şu an sürümü 4.4.2
daha çıkmadı -
Vay arkadas ne telefonmus ya:)
Biraz daha abansalar LG G2'yi gececekmis.
Benim aldigim doneme kiyasla G2 arasinda 600 TL fark var ancak neredeyse G2 kadar kaliteli telefon.
Tabi ust duzey degil, hafif teklemeler takilmalar oluyor yalniz tasarim yonuyle mesela G2'ye basar bu telefon.
600 TL'ye telefon aldim Asus'u kaziklamis gibi hissediyorum su anda LG'den de kazik yemis gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primarch -- 14 Nisan 2015; 18:24:56 >
Sanal gerçeklik gözlüğünü sorunsuz kullanan var mı bende işe yaramadı sensör işlemiyor sanki sadece aşşağı yukarı ayrıca roller coster vk uygulamasında kolu çeviremedim -
Mesela oyun oynarken aniden ekranda beliriyor bu. Çok kurcaladım ama bir türlü bu durumun önüne geçemedim. -
Çift sim kartlı iki versiyon var.
Birisi 2 gb ram 16 gb hafıza Z2560 1.6 ghz işlemci 720p ekran
Diğeri 1 veya 2 gb ram 8 gb hafıza Z2520 1.2 ghz işlemci 540p ekran
Birincisinin özellikleri tek hatlı olan zenfone 5 ile aynı. Telefonu alacaksınız dikkat edin. Teknosada bile düşük versiyonu vardı geçenlerde.
Sıkörtıl adlı üyeden Alıntı -
quote:
Orijinalden alıntı: SimCarD
500 kere dedik nisan sonu mayis basi
Gün boyu forumda geçirdiğimizden görmemişiz demekki işimiz gücümüz var. Zor geliyorsa cevap vermeyebilirsin.
arkadaşlar konu içi arattım bulamadım, çift sim kartı olan cihazlar için; çift whatsapp veya çift viber kullanabilme şansımız var mı? duyan gören? tşkler. -
ayrıca kırılmaz cam tavsiyeniz var mı? -
Ogwhatsapp diye bi program vasitasi ile tek telefonda 2 whatsapp kullandigini iddia edenler var bi araştir derim denemedim ben.
Tesekkurler hocam -
nisan sonu mayıs başı gibi geliceği söyleniyor. bekleyip görücez -
Bir şeyi merak ediyorum izninizle; Forumda konu içi arama yapamayacak kadar, telefondaki Asus Support forumlarını kullanamayacak kadar, hatta en basitinden google'a doğru anahtar kelimeleri yazamayacak kadar teknoloiye uzak kişilerin Android L'den beklentisi nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 15 Nisan 2015; 6:15:52 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X