Bildirim
Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (1064. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir - 8 Masaüstü

Giriş
-
Hava durumu uygulamsını hele şükür güzel bir şekile sokmuşlar. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tanergergul.50
quote:
Orijinalden alıntı: emreaplk
quote:
Orijinalden alıntı: tanergergul.50
quote:
Orijinalden alıntı: emreaplk
quote:
Orijinalden alıntı: SimCarD
İlk defa akıllı tel almışlar alışırlar s4 var 1 günu zor çıkıyor.
hocam bende memnunum şarjdan mobil veri dışarda oldugumda hep açık evde de wifi kullanıyorum net baglantım asla kapalı olmaz. whatsappı sureklı kullanan bırısıyım. swarm facebook küçük oyunlar vs sosyal ağları kullanırım aramalar flanda yaparım gün içinde. şarj problemım hıç olmadı bu gune kadar. sadece ilk aldıgım 1-2 hafta sorun yasadım onuda pil alışınca düzeldi geçti. cok lazım oldugu zamanlarda 3G açarım diğer zamanlar E işimi görüyor. hattımda turkcell. şarj konusunda etkisi var mı bilemiyorum. ama arkadaşların dediklerini duydugum zaman gerçekten şaşırıyorum. grenify öneririm arkadaşlarımıza kullanmadıgınız uygulamaları durdurun belkı faydası olabilir.
Greenify ile facebook ve messenger i da kapattiriyomusun ?
ordan gelecek bildirimlerin benim için önemi olmadığından kapatıyorum sadece whatsapp instagram dokunarak kilit ve tema açık geri kalan herşeyi kapatıyorum
Ama her interneti etkinlestirdiginde otomatik devreye giriyor bu messenger facebook beni deli ediyor bir de bu otomatik ekran şeyi açıksa kapatın cidden artış oluyor .
programa girmediğim sürece kapalı kalıyor yani açılmıyor . interneti açıp kapattığımda etkinleştirilmedi hiç denedim az önce. o ekranı açıp kendı durdurdugu zaman sarjı etkılıyor evet.
-
-
Arkadaşlar bu telefon alınırmı bizim oğlana whatsap ve sosyal ağlar için önerirmisiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çift hatlı A501CG serisinden aldım. 8mp -2mp 16 gb. 2 gb vs...(hızlı al puan hediye çeki . 729 dan 610 a düştü )
ıphone 5 den vazgeçmiş birisi olarak ( bu arada satıyorum iphonu :) can-ı gönülden söylüyorum fiyat/performans ürünü.
Nice samsung lara piyasada ne paralar döküyorlar. Hiç gereği yok. gayet tatminkar.
öncelikle beklentilerinizi sorgulayın. ben hiç oyun oynamıyorum. ama yoğun günlük telefon konuşması sosyal ağlar vb. kullanıyorum. sabah çıkartıyorum akşam mesai bitimi tükeniyor. benim için yeterlidir. -
Alınır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Raven
Bu telefonu ablama alma arefesindeyiz . yalniz bisey soylemisler ablama o aklima takildi. 8 gb dahili hafizasi olanla 16 gb olanin ramleri farkli demisler. Bu dogru mu ??
8gb dahili hafızalı 2 ayrı model var.
1 tanesi 16gb model ile neredeyse aynı özelliklerde olan sadece işlemci ve gpu hızı düşük olan model. Eğer ağır oyunlar oynamıyorsanız ve dahili hafızayı dolduracağınızı düşünmüyorsanız 8gb dahili hafızalı 2gb ramli bu model işinizi rahatlıkla görecektir. Vatan, Teknosa gibi birçok teknoloji mağazasında bu modeli bulabilirsiniz.
Diğeri ise bunlardan tamamen ayrı diyebileceğimiz, tüm özellikleri düşük olarak Bim tarafından satılan "Lite" modeli. Lite modelde ram(1 gb), ekran çözünürlüğü(540*960) gibi bir çok önemli özellik düşük. Batarya kapasitesi 2500mah olması dışında bir artısı yok. Zaten Lite modeli Lollipop güncellemesini de almayacak. Ben pek tavsiye etmiyorum bu modeli. Gittigidiyor gibi sitelerde satışı yapılıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Transfikk
Arkadaşlar flip cover kullananlar sarjdan şikayetçi. Ben 5 aydir kullaniyorum sorunu cozeli çok olmuştu da nedense foruma aktarmadim k.bakmayinbirde Zaten flip cover kullananlarin fark etmesi gerekiyor. Kapak az bi oynamada ekran açılıyor. Yanu cebinize koydugunuzda ekran dogru durmuyor surekli açılıyor. Kapagi açınca ekran açılsın diye biseye gerek yok bence bu ozellikten feragat edebilirsiniz. Android is in sarj yemesine cozum olarak benim buldugum telefonu kapatip bi 5 dk kapali tutmak. Ve yahut yeniden başlatmak. Bazen kafayi yiyor telefon dinlenmesi gerekiyor
kılıfın us kısımlarında parcalanma sorunu bende de var. Çok çirkin gözüküyor o yuzden kılıfı kullanmiyorum. 5 aylık deneyimime göre sorusu olani cevaplayabilirim. Fikrimi sorucak olursanız. Pil cidden sorunlu. Ekran buyuk hadi onu gecelim. Intel cidden başa bela. Arkadaştan s5mini aldim az kullandim. Ekran fulldeyken bile çok garibime gitti pili çok yavas tukeniyor. Zf5 de su gibi. Bide şu ara DH5 denen oyunu kurdum. Yarım saatte %70 sarj gitti. Ha cpu surekli 800mhz calisinca iyi yönü aşırı seri telefon. İos kullanıcılarını bile kiskandiricak bile performansı var. Şimdilik soyluceklerim bunlar arkadaşlar. Son bir tavsiyem 2G modu. Eger whatsapp uzerinden vs mesajlasan biriyseniz 2g kesinlikle aktif edin. Gozle görünür fark oluyor. Gerçi bu forumda daha once paylaşıldı ama yinede belirtmek istedim
Yarım saatte %70 şarj gitmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Alev alev yaktınız mı cihazı? Haa derseniz "pil grafiğinde %70 tüketim gösteriyordu" o zaman anlarım. Ordaki %70 toplam kullanılan pilin %70 ini bu oyunun kullandığını gösterir ki yarım saatte taş çatlasa %100 den %70 e kadar düşürün şarjı. Onda da mobil veri açık, ekran parlaklığı en yüksekte, sesler en yüksekte oynayıp cihazı 40-43 derece civarında kullanmanız gerek %30 luk tüketim için bile. Haa Zenfone5 ile oynayabileceğiniz oyun süresi de belli ama. Full şarjla Dh5 oynamaya kalksanız 2-2,5 saat anca oynanır diye tahmin ediyorum.
-
Ben de discoveryden buna geçtim. İki haftadır kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim. Takılma donma kilitlenme olmadan da telefon kullanılabiliyormuş. -
Arkadaşlar bu telefonun hangi rengi daha iyi duruyor ona göre alıcağımda
Arkadaşlar zenfone 5'in çift kartsızı yokmu hepsi çift hatlımı
-
İlk cikan modeli tek hatli yani T00J modeli
quote:
Orijinalden alıntı: seyyid70
İlk cikan modeli tek hatli yani T00J modeli
Peki çift simli modele işlemci hızı filan farkı varmı
-
Telefomunda bugüne kadar bekleme halinde yüksek şarj tüketme, yüksek ram kullanımı, görüşme kesilmesi, patlama, çatlama vb dile getirilen hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Telefonda olmazsa olmazım App Quarantine Pro uygulamasıdır. Bu program ile bazı servis ve uygulamaları duruma göre devre dışı bırakıyorum/komple kaldırıyorum.
Devre dışı bıraktığım (Quarantine altına aldığım) uygulama ve servisler aşağıdadır.
Ayrıca ana ekrana dilediğim uygulamaların kısayollarını programın widget'ı sayesinde yerleştiriyor ve ihtiyaç olunca tek tıklama ile açıp kapatabiliyorum.
Geceden sabaha bataryamda maks. %3-5 azalma oluyor. Ayrıca RAM kullanımı da azalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhPolitik -- 14 Nisan 2015; 12:11:55 >
-
Merhaba arkadaslar.kasa ile ekranin birlestigi noktada aciklik olan var mi?bu sabah farkettim sag tarafve ekranin ustundeki kisim sol tarafa gore bildigin acik duruyor:) sanki telefonun ekrani kasanin sol alt tarafina yaslanmis da sag ve ust kisim bosluk kalmis gibi.var mi boyke durum sizde?
Telefon bekleme sırasında çok şarj yemeye başladı. Normalde 3,5 saat ekran süresi alırken şimdi 1,5 saat en fazla 2 saat oluyor.
Gece yatmadan önce telefonu aldım şarjdan %100'dü biraz oynadım yatmadan %89'a kadar indirdim. Sonra yattım sabah baktım %85 şarj kalmış çok normal dedim ama 2 dk sonra bir baktım 73'e düşmüş. Göstergeye bile hemen yansımıyor anlamadım. Grenify falan kullanıyorum. Eskiden böyle değildi neden olmuş olabilir fabrika ayarları yapsam düzelir mi ki? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X