Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam bu cevapı vericektim bende ilkten el sürülmüyordu 1 hafta sonra driverdir güncelleştirmedir kendine geldi bu arada ndivia gelen güncelleştirmeleri sürekli yapmanızı tavsiye ederim çok fps drop yersiniz diğer türlü
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

Buda ışık altındaki hali gunduz değilde şimdi ev ışığında çektim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penta1 -- 26 Ekim 2016; 18:28:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: penta1

Teşekkürler ben alırsam sadece wasd tuşlarına yapıştırırım büyük ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Orijinalden alıntı: penta1

Teşekkürler ben alırsam sadece wasd tuşlarına yapıştırırım büyük ihtimalle

bende ilk ten öyle yaptım işe falan başladım klavyeye alışamadım şekilli falan dursun dedim böyle kaldı :D 2.30 dolar civarında ucuz bence

• bu driverları nasıl güncelleyebilriz ?
  • 01eto97 0 kullanıcısına yanıt
    Nvidia ge force experience adlı programdan ekran kartı driverinizi,intel update utility adlı programdanda İntel Hd Graphics 530 un driverini güncelleyebilirsiniz.
  • arkadaşar sizde sol attaki simgeler bölümünde yeşil bişey çıkıyormu tam üstüne gelecem birden kayboluyor asus live update olduğunu öğrendim neyin nesi buu
  • Isınma sorunu yaşayanlar dediklerimi uygulasın istisnasız bütün oyunlarda en az 15 derecelik düşüş alıcaksınız;

-güç seçenekleri
    -(dengeli) plan ayarlarını değiştir
    -gelişmiş güç ayarlarını değiştir
    -işlemci güç yönetimi
    -en yüksek işlemci durumu(60a kadar indirin)

En ufak bir fps düşüşü yaşamassınız battlefield 1 de dahi işlemci darboğaz yapmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saidhamza06 -- 30 Ekim 2016; 9:23:53 >
  • Saidhamza06 kullanıcısına yanıt
    Ben bunu 1 ay önce söyledim ama herkes karşı çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemcimi çok geliyor yoksa soğutmasımı kötü çözemedim şu olayı bir tutarsızlık var. %45e kadar düşürdüm en son hala aynı fps yi alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saidhamza06 -- 30 Ekim 2016; 16:34:42 >
  • Arkadaşlar merhaba cihazı alalı yaklaşık 3 ay falan oldu ama şöyle bir sorunum var webde gezerken ya da chromeda yeni bi sayfa açınca ya da fotoğraf falan yükleyince ince ince bi cızırtı sesi geliyor harddisk cızırtısı değil yalnız tam işlemcinin ya da gpunun olduğu yerden geliyor ses neden kaynaklanır bu ? Bilgisi olan ya da başına gelen varmı ? Bios güncel driverler herşey güncel herşeyi denedim ancak kesilmedi.
  • 01eto97 0 kullanıcısına yanıt
    Bendede vardı öyle bi program asusun yaptığı, biosu felan güncellemek içinmiş sanırsam ancak bir işe yaramıyodu bendede sizin gibi sağ altta çıkıp duruyordu kaldırdım,geri yüklemedim.Siz kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz.Ancak program kullanışlı değil sanırsam program hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse seviniriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAFTICI75 -- 31 Ekim 2016; 21:02:44 >
  • Cihazı alalı 4 ay oldu hiç bir ısı problemi veya performans düşüşü yaşamadım çok memnunum gayet sağlam 1-2 ay sonra garantiye temizlik için vereceğim cihazı :)
  • GAFTICI75 G kullanıcısına yanıt
    Acaba hangi oyunlarda test ettinde bu sonuca vardın bal gibide ısınıyor notebook

Her laptop isinir hocam ben 60-65 dereceyi gecmiyorum oyunlarda csgo world of tanks oynuyorum.

• cnr.kh kullanıcısına yanıt
    Oynadığın oyunlar sistem gerektirmiyor çünkü

Sat o zaman hocam ne diyim

Saol tavsiye için

Daha once bircok defa bahsettim driverler onemli windows guncellestirmelerinden bir kaci sorunlu etkiliyor demistim, kurulumla ilgili nacizane fikirlerimi verdim ilk basta benimde 80 90 dereceleri goruyordu isi sonra yaptigim kurulum detaylari ile su anda iki ay olacak alali hicbir isinma felan gormedim.

Hocam ne yaptınız baştan tane tane anlatır mısınız rica etsem. Şuan tek yapabildiğim işlemci gücünü düşürmek diğer türlü 100 dereceyi bile gördüm.

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.