Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani guncellemeyi manuel olarak mı yaptın nasıl gereksiz guncellemeleri kaldırıyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

dell nasil birseyse, ben hic duymadim kotu bir yorum etrafimda .. internette vs illaki vardir fakat kendi etrafimda akrabalarim arkadaslarim onlarin arkadaslari falan, abi sikintisiz yaa

bende dell bakiyordum fakat ekran karti dusuktu., 920m vardi onda.. o yuzden asus aldim 940m oldugu icin..

Evde 4 senelik dell laptop var daha ufacık bir sorunu bile çıkmadı. Canavar gibi çalışıyor. Şirketin bilgisayarı da dell 2 senelik o da sıkıntısız akıyor vallahi. Nedense dell e çok güveniyorum. Bir de dell in teknik servisini yapan şirkette çalışıyorum. Bu da güven veriyor haliyle

• Roquish06 kullanıcısına yanıt
    Denetim masasina program ekle kaldira girince orda sol ustte sadece guncellemeleri gostere tiklarsaniz uc adet guncelleme oldgunu gorursunuz zaten yanilmiyorsam bir tanesinin uzerine tiklayinca kaldir diyor, onu kaldirirsiniz. Tek kaldirilabilen guncelleme olmasi lazim. Onu kaldirdigimdan beri rahatim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roquish06

Başkan mavi ekran hatası gitti yani güzel hoş da güncelleme olmadığı için Framework 3.5 felan kurulumunu yapamıyorum bu yüzden cogu oyunda hata alıyorum. Buna nasıl cozum bulacam yanı sız nasıl cozum buldunuz ?

O hatayı ben de aldım GTA 5 i çalıştıramadıydım framework yüzünden

Framework win10 hatası diye yaz google a anlatmışlar çözümünü. Uzun zaman önce yaptım nerden yaptığımı da hatırlamıyorum ben
  • Anladığım kadarıyla klavyeden muzdarip olan çok sayıda kişi var. O yüzden 277'yi mi tavsiye edersiniz?

• NeverDies7 kullanıcısına yanıt
    Bak bahsedilen hatalar degilde klavye icin kesinlikle baska modele gecilebilir cunku baya baya gorunmuyor.

• https://www.dunyagrup.com/asus-x550vx-xx147d-turkce-notebook-klavyesi.html

KLAVYE SORUNU YASAYANLAR BUGUN ALİCAM Bİ TANE

• O farklı modeli yani biraz kırpılmışı.

Beyler x550vx icin soğutucu önerisi olan varmı ? Ben zalman 2000 modelli bi soğutucusunu aldım ama hic memnun kalmadim geri iade ettim. Benim şuan düşündüğümhttp://urun.n11.com/laptop-sogutucu/deep-cool-multi-core-x6-140x15mm100x15mm-4-fan-2-usb-port-P26469847

Başka oneriniz varsa alabilirim.

• Yorumlar iyi değil, sadecenotebook en hesaplısı gibi duruyor. Benim de tercihim 277'den yana olacak. İlk defa Dell dışında bi marka deneyeceğim.

• 88 dereceyi görüyorum oyun oynarken inş kışı çıkartır bu pc.
  • Cihazımı satılığa çıkarttım arkadaşlar konsol alacağım için. Birkaç aylık bir cihaz daha ilgilenenler olursa pm yolu ile ulaşabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121310931
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

https://www.dunyagrup.com/asus-x550vx-xx147d-turkce-notebook-klavyesi.html

KLAVYE SORUNU YASAYANLAR BUGUN ALİCAM Bİ TANE

bahsettiğiniz klavyeyi aldınızmı ? yada size şunu soracam kendi imkanlarımızlaklavyeyi söküp altına led döşeyebilirmiyiz sizce yada bunun gibi bi uygulamayı sersviste yaptırabilirmiyiz
  • 01eto97 0 kullanıcısına yanıt
    Klavyeyi aldim hocam ama takmaya firsat kalmadi bu aksam denicem takmayi, ayrica bahsettiginiz led olayi biraz masrafli olabilir, sonucta ona yer yok ledde malum kalin enerjiyide bi yerden alican hadi aldin bide garanti sorunu var.

Hocam Kaç aydır pcyi kullanıyorsunuz o sıcaklıkların olması imkansız bence servise yollayın
  • BerkayGRBZ kullanıcısına yanıt
    Baskan daha alalı 1 hafta oldu ve 90 dereceler de sogutu alıp kullanmaya devammı etsem yoksa servisten sorunlu olduguna dair kagıt alıp iade mi etsem bilemedim.
    Tamamen yazilimsal bende ilk basta oyleydi duzgun sekilde suruculeri yukledim simdi 70 i bile gormuyorum cs go da

• arkadaslar ben klavye için boyle bir çözüm buldum sticker fosforlu oldugu için gece parlıyo resmini cektim klavyeyi genel olarak bildiğim için böyle şekilli birşey yaptım ama siz hepsine yapıştırabilirsiniz aliexpress link aliexpress link

• quote:

Orijinalden alıntı: penta1

arkadaslar ben klavye için boyle bir çözüm buldum sticker fosforlu oldugu için gece parlıyo resmini cektim klavyeyi genel olarak bildiğim için böyle şekilli birşey yaptım ama siz hepsine yapıştırabilirsiniz aliexpress link aliexpress link

Hocam birde gündüz fotoğraf çeker misiniz sticker olduğu çok belli oluyor mu klavye de

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Tamamen yazilimsal bende ilk basta oyleydi duzgun sekilde suruculeri yukledim simdi 70 i bile gormuyorum cs go da

tam bu cevapı vericektim bende ilkten el sürülmüyordu 1 hafta sonra driverdir güncelleştirmedir kendine geldi bu arada ndivia gelen güncelleştirmeleri sürekli yapmanızı tavsiye ederim çok fps drop yersiniz diğer türlü
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.