Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gecmis olsun kardesim ama bu sorunlari ilk senden duyduk daha once yasayan yazmadi yani simdiye kadar cihazi alip donanimsal sorun yasayan bir iki kisi oldu bana kalirsa senin kismetsizligin gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Gecmis olsun kardesim ama bu sorunlari ilk senden duyduk daha once yasayan yazmadi yani simdiye kadar cihazi alip donanimsal sorun yasayan bir iki kisi oldu bana kalirsa senin kismetsizligin gibi

Bilmiyorum artık. Bu kadarı tesadüf olamaz gibime geliyor. Bence bu bilgisayarı alanları başı ileride çok ağrıyacak. 300-400 tl fazla verip daha güvenebileceğim bir bilgisayar alıcam. Tüm asusa laf etmek istemem ancak bu modeller sıkıntılı bence.
  • Poka Yoke kullanıcısına yanıt
    Su ana kadar sorunum yok kardesim zaten iki sene garantide var herhangi bir sorun yasarsam diye ondan sonra zaten borcu bitmis olur daha iyisine gecerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Su ana kadar sorunum yok kardesim zaten iki sene garantide var herhangi bir sorun yasarsam diye ondan sonra zaten borcu bitmis olur daha iyisine gecerim.

Doğru diyorsunuz. Zaten açıkçası servis kalitesini beğendim asusun. Çok ilgililer direk değişim istediğimi söylediğimde sıkıntı çıkartmadan ürünü değişim kısmında değerlendirdiler. Ben sadece bu cihazdan soğudum işte. Şöyle düşünün örnek veriyorum ben 1 haftalığına izmire tatile giderim hava çok kötü olur şansıma beğenmem. Siz gidersiniz günlük güneşlik hava çok beğenirsiniz. Siz şanslı olarak sıkıntı yaşamamışsınız ama ben sıkıntılar yaşadım ve artık tekrar şansımı denemek istemiyorum. Dell 7559 almayı düşünüyorum artık.
    Dusmeyecegini sende biliyorsun ama dimi :)
    Dusse bile aldigin fiyattaki kura duser.

Elektronik esya sans isi, yapacak bise yok

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

Dusmeyecegini sende biliyorsun ama dimi :)
    Dusse bile aldigin fiyattaki kura duser.

Elektronik esya sans isi, yapacak bise yok

2,95-3 arasına düşmez mi hocam?
    yani kesin birsey diyemem tabi, ulkede suan cok yogun gundem var, sinir otesi, daes, suriye, simdi birde musul olayi cikti

sanmiyorum bunlarin dolarin dusurecegini... haa ekonomi yerinde, ama dusurecek kadar guclumuyuz onu bilemiyorum iste..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roquish06

Beyler ben sürekli mavi ekran alıyorum. Bilgisayarı alalı 1 hafta anca oldu ve windows 10 full güncellemeleri yaptım yani yapmadan oncede alıyordum mavi ekran hatasını. Acaba 15 gün icersinde iade hakkımı kullanıp iade mi etsem diye düşünüyorum.
    Sizce bilgisayarın donanımsal sorunu varmıdır ? Modeli 254, sizce sorun donanımsal mı yoksa güncellemelerden dolayı disk %100 calıstıgı ıcın mı ?

hocam ben de aldıgım günden itibaren 1 hafta boyunca sürekli günde en az 2 defa mavi ekran oluyordum. İyice kafayı yemiştim bu sorundan dolayı.

Güncellemeleri kapatıp win10 u ilk kurduğum haline geri dönüş yaptım. Şuan canavar gibi makine hiçbir sıkıntı yok
  • quote:

yani kesin birsey diyemem tabi, ulkede suan cok yogun gundem var, sinir otesi, daes, suriye, simdi birde musul olayi cikti

sanmiyorum bunlarin dolarin dusurecegini... haa ekonomi yerinde, ama dusurecek kadar guclumuyuz onu bilemiyorum iste..

Son aylarda dolar sürekli bombelenme yapıyor. Şu an bombenin ucundayız. Eski seviyeye dönmese de 15 gün içerisinde düşeceğini düşünüyorum.

http://kur.doviz.com/serbest-piyasa/amerikan-dolari#

Bir yıllık grafiğe bakarsan sürekli hızlı bir yükselme ve yavaş bir düşüş olmuş. Bende bu yüzden önümüzdeki günlerde düşüş bekliyorum ama uzun vadede tabiki yükselecek o kesin

dusme duser, dedigin dogru., fakat dusse bile seni maddi olarak ne kadar kar yaptiracak.. onu hesaplamak lazim

600 dolar ise bir pc., 2.95 den alinca 1770 ediyor sadece pc fiyati kdv haric., birde suanki gibi 3.00 dan alsan 1800 ediyor., yani karin sadece 30 tl
    deger mi degmez mi dusunmek lazim.. cok buyuk fark yok yani aralarinda.
  • quote:

dusme duser, dedigin dogru., fakat dusse bile seni maddi olarak ne kadar kar yaptiracak.. onu hesaplamak lazim

600 dolar ise bir pc., 2.95 den alinca 1770 ediyor sadece pc fiyati kdv haric., birde suanki gibi 3.00 dan alsan 1800 ediyor., yani karin sadece 30 tl
    deger mi degmez mi dusunmek lazim.. cok buyuk fark yok yani aralarinda.

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-dm254dc-i7-6700hq-8gb-1tb-4gb-gtx950m-156-freedos-pmu353843

Ben bu bilgisayarı 12 Ağustosta 2730 tl ye almıştım. Şu an 2909 tl gözüküyor. Bu da genel olarak sadece dolar kurundan kaynaklanıyor. 2 ayda bilgisayar 170 tl koymuş üstüne. Para da kolay kazanılmıyor haliyle insan düşünüyor

yani evet o zaman durum baska tabi, fark fazla ise beklemek daha iyi.,

bende sauan k555uq modeli var., ben toptancidan 2300e almistim., vatanda ise 2500 idi., suaan baktim 2600 olmus., pc daha max 2 haftalik
  • quote:

yani evet o zaman durum baska tabi, fark fazla ise beklemek daha iyi.,

bende sauan k555uq modeli var., ben toptancidan 2300e almistim., vatanda ise 2500 idi., suaan baktim 2600 olmus., pc daha max 2 haftalik

Dolar düşmezse el mecbur alıcaz bi tane. İş yerinin bilgidayarını kullanıyorum şu an

senin eski bilgisayarlarda ne gibi sorun cikti peki ?
  • quote:

senin eski bilgisayarlarda ne gibi sorun cikti peki ?

Yukarıda bahsetmiştim

İlki ses kartı arızası

İkinci anakart arızası

Bunlar 2 ayda oldu. 2 aydır doğru düzgün bilgisayarı kullanamadım bile. Servis değişim veriyor aldığım yine arızalı çıkıyor. Bu kadar sıkıntılı bilgisayar görmedim ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bende de lenovo vardi., y570 almistim vatandan.. eve geldim kutudan cikar cikmaz mentese problemi., ertesi gun geri getirdim., sifir kapali kutu degisim yaptilar., kullandim baya. onda da mentese problemi cikti. gonderdim garantiye

tamir ettiler geri geldi, yine kullandim, yine mentese problemi., terkar garantiye git gel yapti, yinne kullan, yine mentese problemi. tekrar garanti. bu sefer degisim cikti y580 ile., tamam onayladim.,

o geldi, kullandim, mentese problemi devam :) garantiden tamir oldu geri geldi., kullandim. yine mentese... tekrar gonder.. bu sefer ucret karsiligi tamir dediler.. (hala garantisi devam ediyordu)

ama bu olanlar 4 senelik universite zamanimda ilk senemin sadece ilk doneminde oldu :)

tuketici haklarina gittim, aralardan seneler gecti, ben bilgisayarsiz universiteyi bitirdim (yani aldigim bilgisayari kullanamadan), davayi kazandim parami geri aldim.,
  • quote:

bende de lenovo vardi., y570 almistim vatandan.. eve geldim kutudan cikar cikmaz mentese problemi., ertesi gun geri getirdim., sifir kapali kutu degisim yaptilar., kullandim baya. onda da mentese problemi cikti. gonderdim garantiye

tamir ettiler geri geldi, yine kullandim, yine mentese problemi., terkar garantiye git gel yapti, yinne kullan, yine mentese problemi. tekrar garanti. bu sefer degisim cikti y580 ile., tamam onayladim.,

o geldi, kullandim, mentese problemi devam :) garantiden tamir oldu geri geldi., kullandim. yine mentese... tekrar gonder.. bu sefer ucret karsiligi tamir dediler.. (hala garantisi devam ediyordu)

ama bu olanlar 4 senelik universite zamanimda ilk senemin sadece ilk doneminde oldu :)

tuketici haklarina gittim, aralardan seneler gecti, ben bilgisayarsiz universiteyi bitirdim (yani aldigim bilgisayari kullanamadan), davayi kazandim parami geri aldim.,

Geçmiş olsun hocam. Bu markaların bazı modelleri böyle oluyor işte bu bilgisayada onlardan biri bence. Dell 7559 alıcam inşallah onda sıkıntı çıkmaz

dell nasil birseyse, ben hic duymadim kotu bir yorum etrafimda .. internette vs illaki vardir fakat kendi etrafimda akrabalarim arkadaslarim onlarin arkadaslari falan, abi sikintisiz yaa

bende dell bakiyordum fakat ekran karti dusuktu., 920m vardi onda.. o yuzden asus aldim 940m oldugu icin..
  • DEXTERSDARKPASSENGER kullanıcısına yanıt
    Başkan mavi ekran hatası gitti yani güzel hoş da güncelleme olmadığı için Framework 3.5 felan kurulumunu yapamıyorum bu yüzden cogu oyunda hata alıyorum. Buna nasıl cozum bulacam yanı sız nasıl cozum buldunuz ?
  • Roquish06 kullanıcısına yanıt
    Ben guncelleme yapiyorum sadece yilbasi guncellemesini yapmiyorum daha dogrusu onuda yapiyorum ama hemen denetim masasindan kaldiriyorum

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.