Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gpu aynen isinmiyor normal degerlerde cpu isisi o degerleri aliyor. Bnde yuklu iki oyun var dedigim gibi cs go da denedim yuksek ayarlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnr.kh kullanıcısına yanıt
    Cs go bende de ısınmıyor. Özellikle işlemci isteyen oyunlarda sıkıntı çıkarıyor cihaz

• Saidhamza06 kullanıcısına yanıt
    Anladim ustad o zaman sanirim sogutma icin fan yetersiz kaliyor diyebilirim.

Battlefield 1: Max 75 derece / Mafia 2 :Max 62 derece/ CS:GO max: 60 derece. Leauge Of Legends : Max 55 derece. Battlefield 1 daha yeni çıktı neredeyse ve grafikleri gayet sağlam bu saydığım dereceler oyunların hepsi ultra high yada high dayken alındı.Bf1 de 75 i görüyorsam gta 5 veya diğer oyunlardada buna yakın değerler alınır diyebilirim.Değerler gayet normal. Test için kullandığım program MSI AFTERBURNER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAFTICI75 -- 2 Kasım 2016; 20:21:21 >
  • GAFTICI75 G kullanıcısına yanıt
    Valla böylelerini görüncede moralim bozuluyor cihaz büyük ihtimal servise gidecek

Bf 1 de 75 derecenin neresi iyi değil anlamadım :D Grafikleri sağlam bir oyun 50 derece felan beklemeyin bence hocam laptop bu sonuçta.
    Sizdeki değerler mükemmel zaten birşey demiyorum işlemci %100 de ayarlıyken 100 dereceyi görüyor cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Saidhamza06

Sizdeki değerler mükemmel zaten birşey demiyorum işlemci %100 de ayarlıyken 100 dereceyi görüyor cihaz

Peki hocam anladım :)
  • ısınma konusundan bi tuhaflık var cihazda biraz önce işlemci kullanımını 70 yaparak dying light the following oynadım işlemci 60 tan yukarı çıkmadı 55-58 arası gezdi ekran kartıda 65 i geçmedi ama daha bir gün önce işlemci kullanımı 60 dayken bile 65 dereceyi çok rahat buluyodu hatta geçiyordu ekran kartıda 75 e çıkıyordu acaba win10 la ilgili bir durummu var internette biraz araştırdım win10 a geçince ısınma sorunu yaşayanlarda olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: violave

Arkadaşlar merhaba cihazı alalı yaklaşık 3 ay falan oldu ama şöyle bir sorunum var webde gezerken ya da chromeda yeni bi sayfa açınca ya da fotoğraf falan yükleyince ince ince bi cızırtı sesi geliyor harddisk cızırtısı değil yalnız tam işlemcinin ya da gpunun olduğu yerden geliyor ses neden kaynaklanır bu ? Bilgisi olan ya da başına gelen varmı ? Bios güncel driverler herşey güncel herşeyi denedim ancak kesilmedi.

+++

Aynı sorun bende de var. ben de Ağustos'ta almıştım aleti.
  • muraldinho M kullanıcısına yanıt
    ya kulaklık takılıyken çok sorun etmiyorum ama çalışırken sessiz ortamlarda çok sinir bozucu bi hal almaya başladı denemediğim bakmadığım ayar kalmadı. Tam gpu dan geliyor ses ve hoparlörlerden gelmiyor onuda anladım ama niye yapar çözemedim.
  • Benim problemim ısınmadan ziyade ekranın kalitesinde canlılığında. Lenova ideapad var arkadaşta aynı bnmki gibi fhd ekran özellikleri komple aynı ama sonun ekranı daga canlı daha renkli duruyor yanş nasıl diiym sağdan soldan bak aynı canlılığı koruyor bnm pcde hafiften böyle sağdan soldan veya üstten yani nerden bakarsan bak bi sararma nasıl anlatim bilemiyorum ama renk kaybı oluyor canlı göremiyorum renj ayarlarıylada uğraştım olmuyor sizde de öyle mş başka laptoplarla karşılaştırma şansınız oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: 01eto97

Benim problemim ısınmadan ziyade ekranın kalitesinde canlılığında. Lenova ideapad var arkadaşta aynı bnmki gibi fhd ekran özellikleri komple aynı ama sonun ekranı daga canlı daha renkli duruyor yanş nasıl diiym sağdan soldan bak aynı canlılığı koruyor bnm pcde hafiften böyle sağdan soldan veya üstten yani nerden bakarsan bak bi sararma nasıl anlatim bilemiyorum ama renk kaybı oluyor canlı göremiyorum renj ayarlarıylada uğraştım olmuyor sizde de öyle mş başka laptoplarla karşılaştırma şansınız oldumu

Panel farkı sanırsam tn panellerde görüş açısı değişince renklerde bozulma oluyor direk karşıdan bakmak lazım :D IPS panelde ise sağdan soldan bakınca renkte bi bozulma felan olmuyor pek fazla. Ancak TN paneller tepki süresinde daha hızlı IPS e göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAFTICI75 -- 5 Kasım 2016; 2:52:10 >
  • Bu arada Rise of The Tomb Raider'i test ettim HİGH ayarlarda fps değerleri 25-55 arasıydı.İşlemci ve ekran kartı sıcaklığı ise 65 dereceyi geçmedi.Gayet güzel :) Hiç takılma yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memokayancık

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-dm324d-i7-6700hq-16gb-1tb-4gb-gtx950m-156-freedos-pmu355356

16 gb modelide gelmiş

Bu modeli kullananlar var mi konusunu bulamadim forumda. 16Gb lik olani almayi dusunuyorum ama isinma sorunu falan gibi dezavantajlari nelerdir kullananlardan yorum alsam süper olurdu.

• En uygun nerde suan

işlemci kullanımı %100 de mi aldınız bu sıcaklık değerini yoksa kıstınızmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: violave

ya kulaklık takılıyken çok sorun etmiyorum ama çalışırken sessiz ortamlarda çok sinir bozucu bi hal almaya başladı denemediğim bakmadığım ayar kalmadı. Tam gpu dan geliyor ses ve hoparlörlerden gelmiyor onuda anladım ama niye yapar çözemedim.

hocam bu cızırtı iyice aldı yürüdü, bir çözüm bulabildin mi sen?
  • Uefi ayarını nasıl yaptınız bende çıkmıyor o menu. Bios sürümünü 300 guncelledim yine yok

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.