Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
712.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sendemail

quote:

Orijinalden alıntı: bnymn188

arkadaşlar benim pc de bazı oyunlarda karıncalanma oluyo geforce experienceden shadow play açılınca olmuyor neden çözemedim sizdede varmı böyle bi durum

şu bahsettiğiniz karıncalanma "noise" efekti gibi mi ?

bir arkadaş daha vardı , ekranda gri bir ton ,bir perde çekilmiş gibi bir arızadan bahsediyordu ,hatta iade etmiş cihazını...

her halukalarda bu görsel hususlarda lafzi tarif bir köre renk tarif etmek gibi kalyor , eğer mümkünse cep telefonuyla ilgili durumun resmini çekip paylaşır mısınız ?

Konu içinde cevaplayan ya da yorum getıren cıkar boylelıkle...en azından .

benimde bilgisayarı alalı 6 aydan fazla oldu daha yeni çıkmaya başladı özellikle oyunlarda sayfa geçişlerinde falan oluyo ben nvidia nın efekti sanıyodum eski sürücüleri falan da kurdum yine aynı ama dediğim gibi shadow play etkinleşince olmuyor.

resmide sabah paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnymn188 -- 4 Nisan 2015; 1:37:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Valla hocam çok güzel izah ettiniz durumu. Aynen dediğiniz gibi, dönüp dolasip yine x550jk ya geliyorum. 2 haftadir laptop bakiyorum, artik bunu alicam sıkıldım arastirmktn, incelemekten bu cihaz kaderimiz oldu artik :) Pcdepo yu takip ediyorum, fiyatta indirim yapmadilar son 2 gündür hala beklyrm. Uygun baska site de bulamadim satan.

Bunu aldıktan bir gün sonra bunun hemen hemen muadili bir cihaz görmüştüm. Sanırım acer'dı. Ona da bi bakmanızı öneririm. Al ya da alma demiyorum. Sadece o cihaza da bir bak bence. Para senin paran.

Edit: Acer aspire v3-772G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 4 Nisan 2015; 1:48:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agire Jiyan

quote:

Valla hocam çok güzel izah ettiniz durumu. Aynen dediğiniz gibi, dönüp dolasip yine x550jk ya geliyorum. 2 haftadir laptop bakiyorum, artik bunu alicam sıkıldım arastirmktn, incelemekten bu cihaz kaderimiz oldu artik :) Pcdepo yu takip ediyorum, fiyatta indirim yapmadilar son 2 gündür hala beklyrm. Uygun baska site de bulamadim satan.

Bunu aldıktan bir gün sonra bunun hemen hemen muadili bir cihaz görmüştüm. Sanırım acer'dı. Ona da bi bakmanızı öneririm. Al ya da alma demiyorum. Sadece o cihaza da bir bak bence. Para senin paran.

Hocam bahsedilen renk ayarlariylada denedinizmi bilgisayari

Ustte goruntuden bayagi sikayetci olmussunuzda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimin aystiisi -- 4 Nisan 2015; 2:20:41 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar benim pc de bazı oyunlarda karıncalanma oluyo geforce experienceden shadow play açılınca olmuyor neden çözemedim sizdede varmı böyle bi durum

şu bahsettiğiniz karıncalanma "noise" efekti gibi mi ?

bir arkadaş daha vardı , ekranda gri bir ton ,bir perde çekilmiş gibi bir arızadan bahsediyordu ,hatta iade etmiş cihazını...

her halukalarda bu görsel hususlarda lafzi tarif bir köre renk tarif etmek gibi kalyor , eğer mümkünse cep telefonuyla ilgili durumun resmini çekip paylaşır mısınız ?

Konu içinde cevaplayan ya da yorum getıren cıkar boylelıkle...en azından .

benimde bilgisayarı alalı 6 aydan fazla oldu daha yeni çıkmaya başladı özellikle oyunlarda sayfa geçişlerinde falan oluyo ben nvidia nın efekti sanıyodum eski sürücüleri falan da kurdum yine aynı ama dediğim gibi shadow play etkinleşince olmuyor.

resmide sabah paylaşırım

Paylaşaağınız resmi dikkatle bekliyorum , ilgili görüntü bozulmasını tam belirgin olduğu esnada cep tlefonu ya da görüntüyü açıkça belli edecek surette bir cihazdan çekerseniz enfes olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

quote:

quote:

Hayır denemedim. Pc'yi bozdum zaten. Şuanda da yapamam.

Parlaklığı arttırıyordum olmuyordu kısıyordum olmuyordu. Ekranda anormal bir durum ise hiç göremedim ben. Gayet normal bir ekrandı. Sadece gözlerim acayip rahatsız oluyordu. Ekran konusunda note 2 telefonum bu laptoptan iyi bence. (Cidden öyle ironi falan değil. Yani gerçekten daha iyi.)

Hani nasıl desem ekran cam gibi değil. Sanki naylon bir poşet biraz eskidikten ve buruştuktan sonra el yprdamıyla düzeltilmiş gibi duruyor. Yani net değil. Buğulu gibi. Çok garip bir ekranı var. Eski pc'min ekranı cam gibiydi full hd idi. Ona alışınca bu çok zorluyor beni. Ki film izlemeyi de çok severim.

Benim gözlerim de biraz hassastır açıkçası. Bu da etkili oluyor olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Parlaklığı arttırıyordum olmuyordu kısıyordum olmuyordu. Ekranda anormal bir durum ise hiç göremedim ben. Gayet normal bir ekrandı. Sadece gözlerim acayip rahatsız oluyordu. Ekran konusunda note 2 telefonum bu laptoptan iyi bence. (Cidden öyle ironi falan değil. Yani gerçekten daha iyi.)

Hani nasıl desem ekran cam gibi değil. Sanki naylon bir poşet biraz eskidikten ve buruştuktan sonra el yprdamıyla düzeltilmiş gibi duruyor. Yani net değil. Buğulu gibi. Çok garip bir ekranı var. Eski pc'min ekranı cam gibiydi full hd idi. Ona alışınca bu çok zorluyor beni. Ki film izlemeyi de çok severim.

saglık olsu. Hocam umarim en Kısa zamanda tamirini yaparsınız.

Note 2 nin ekranının daha iyi olması normal telefonlardaki ekranlar daha kaliteli oluyor..

Peki hocam oyunlarda sorun yasiyormusunuz

Oyunda nvdia nın renkleri ayarladığı felan yazıyor. Oyundaki görüntüden memnunmusunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saglık olsu. Hocam umarim en Kısa zamanda tamirini yaparsınız.

Note 2 nin ekranının daha iyi olması normal telefonlardaki ekranlar daha kaliteli oluyor..

Peki hocam oyunlarda sorun yasiyormusunuz

Oyunda nvdia nın renkleri ayarladığı felan yazıyor. Oyundaki görüntüden memnunmusunuz

Oyunlardan gayet memnunum. Grafilerden falan pek anlamadığım için bişey diyemiyecem ama görüntü olarak beni film/dizi izlerken çok rahatsız eden ekran oyun oynarken hiç rahatsız etmiyor. Oyunda ne bi takılma ne bi başka bişey var gayet rahat çalışıyor. Tek sorun oyunu 85 derecelerde oynuyor olmam. 85 derece olsa bile bu ısı klavyeden sızıp sizi rahatsız etmiyor mesela. Ama pc'ye bir zararı var mıdır bilemiyorum.

Oyun olarak stratrji oyunları online pyunlar ve özwllikle de wot oynadım.

• bir not daha ,

Size de oluyor mu bilmem ama bu asus sayfasına ne zaman gelsem kesin huzurum bozuluyor , bir sorun bir halt çıkıyor ile karsılasılıyor mutlaka,fenalık getirdi...
  • Ekle benide hocam bugun sadecenotebook sitesinden 1837 liraya 9 taksitle siparişimi verdim inş pazartesiye elimde..

• Windows 7yi kurup herhangi bir sorun sıkıntı ile karşılaşmadan kullanan var mı aranızda ?
    Tüm driverları tanıyor mu ?
  • Hocam baktim simdi acer in 1700 tl bandindaki modellere. I7 islemci buyuk ekran bir cok ozellik iyi güzelde. Ekran karti yok,, cok düşük model ekran kartlari var. 1-2 yil sonra is gormez hale gelirler. Gtx850m ekran kartli bir laptop almak istiyorum. Baska onericeginiz laptop varsa bakabilirik. Butcem 1700-1800 arasi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chips

Hocam x550jk yı iade eden biri olarak derim ki, gt840 ekran kartı gtx850 performanında değil. Notebookcheck de oyun performansları detaylı şekilde mevcut. Ayrıca k555ln de işlemci de bunun kadar iyi değil.
    Ben ne zamandır araştırıyorum ama bunun kadar güçlü işlemci ve ekran kartına sahip olup bu fiyatta başka laptop yok. K555ln yi almayı düşünürken yine döndüm dolaştım bunu ucuza alabileceğim yerleri aramaya başladım.
    GG üzerinden ebrardan aldıydım ve 1485 tl ye mal etmiştim. Ama ekrandaki o görüntü nedeniyle iade ettim düşünün. Fakat şu anda 1620 tl ye n11 de hediye çeki v.s. indirimlerle tekrar alacağım ama para iadesi gerçekleşmediği için beklemedeyim.
    Bana 1800tl bandında bu işlemcide olan başka laptop gösterebilen olursa anında alacağım ama yok. 840 ekran kartına bile razıyım ama o zaman k555ln nin i5 5200u işlemcilisini almam gerekiyor. Öünkü sadece o 2,2 ghz. Diğer k555ln serileri 1,7 ghz lik oyun uyumlu olmayan cihazlar.

Yinemi aynı cihazı alacaksınız benmi yanlış anladım

Doğru anladın hocam :).
    Yalnız şuna takıldım, biri gx 940 lı k555ln çıkacak demiş, ben bulamadım netten öyle bir bilgi, iki hafta beklesem mi diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Masaüstüne sağ tıkla. Intel hd graphics ayarlarına gir. Sırayla display-->Color settings gir. Brightness 15, Contrast 48, Gamma 0,7 yap. Advanced'e tıkla. Saturation'u 40 yap ve apply tıkla.

Hakkatende ekran birden canlandı.TEşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Windows 7yi kurup herhangi bir sorun sıkıntı ile karşılaşmadan kullanan var mı aranızda ?
    Tüm driverları tanıyor mu ?

Tüm driverları tanıyor mu diye bir şey yok, asusun sitesine girerseniz zaten windows 7 ve windows 8.1 driverlarının ayrı sekmelerde bulunduğunu görebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkn35

Ekle benide hocam bugun sadecenotebook sitesinden 1837 liraya 9 taksitle siparişimi verdim inş pazartesiye elimde..

Kaç gb ramlisini aldın?

• quote:

bir not daha ,

Size de oluyor mu bilmem ama bu asus sayfasına ne zaman gelsem kesin huzurum bozuluyor , bir sorun bir halt çıkıyor ile karsılasılıyor mutlaka,fenalık getirdi...

Benim açımdan sorun yok çünkü insanlar buraya yazmaya "ay bu bilgisayarın şurası çok iyi çalışıyor be" demek için değil, sorunlarına çözüm bulabilmek için giriyor

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Pcdepo da 1715 e dustu peşin fiyati alsam mi? Biraz daha beklesem mi? 1670 e duser mi yine aceba?

• quote:

Pcdepo da 1715 e dustu peşin fiyati alsam mi? Biraz daha beklesem mi? 1670 e duser mi yine aceba?

Bekleyin derim. Şimdi alirsaniz akşama 1670 olursa üzülebilirsiniz, gittigidiyoruda takip edin. N11 ide takip edin. Mesela n11 de tik hizinda indirim var ama 111/1500 lük stok tükenmiş, belki bu şekilde uygun fiyata getirebilirdiniz, sürekli tetikte kalın. Keskinal.com da şuan 1900tl, arayip konuşun havale ile ne kadar yaparsiniz deyin, sahibindende gördüğünüzü ve komisyonsuz fiyat üzerinden almak istediğinizi söyleyin havale ile, ben bu şekilde 1630tl ye almistim, ozaman 1800 e satiyolardi. Şuan sahibindende ilanları yok, bir ara görmüştüm diyin, arkadasima komisyon indirimi yapmissiniz diyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 4 Nisan 2015; 13:10:40 >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Tamam bekliyim o zaman pcdepo yu takibe devam ediyim. Istanbulda 1500,1600 satanda var ama fatura vermiyorlar sakat. Guvenilir bir yerden almak istiyorum. Zaten bugün siparis versem kargo en erken pazartesi cikicak, sali elimde olucak. pazartesine kadar takip edicem insallah denk getiririm.

• quote:

Tamam bekliyim o zaman pcdepo yu takibe devam ediyim. Istanbulda 1500,1600 satanda var ama fatura vermiyorlar sakat. Guvenilir bir yerden almak istiyorum. Zaten bugün siparis versem kargo en erken pazartesi cikicak, sali elimde olucak. pazartesine kadar takip edicem insallah denk getiririm.

Faturasız almayın, Allah korusun arızalı çıksa hak talep edemezsiniz, oradan aldığınızı kimseye kanıtlayamassınız, keskinal güzel bir perakendeci, izmir ödemişteler, ben havaleyi yaptım aynı gün kargoladılar, sapasağlam jelatininde bilgisayar

• 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.