Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
712.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saewald

Merhaba ben bilgisayarı alalı 1 hafta olmadı GTA4 yükledim grafik ayarları düşükte ancak bilgisayar soba gibi ısınıyor elimi bile yakıyor bi zaman sonra. Sesi de zaten rahatsız ediyor uzun süre sıcak ve gürültülü üflüyor oyundan çıkınca 5-10 saniyede düzeliyor. Bunun bi çözümü yok mu daha önce bu bilgisayara GTA4 yükleyip mükemmel sorunsuz oynayan var mı? Varsa nasıl oynadı? İnternette araştırdım biraz .txt dosyası hazırladım ancak o sadece grafik ayarlarını değiştirmeme yetti. Lütfen yardım

Gta4 sorunlu bir oyun, gta4 bir bilgisayarın performansını göstermek için bir kriter değildir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arazion

Arkadaşlar tavsiyelere göre fiyat performans ürünü olarak en uygunu bu gözüküyor fakat aklıma bazı sorular fakat freedos nedir ne değildir pek bir bilgim yok bunu aldıktan sonra windows almam mı gerekiyor ? windows almadan da bf4 ve diğer oyunları oynayabilir miyim cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Yada ben sana çok uygun bir fiyata windows 7 yada 8.1 temin ederim

• Dayanamadim bende havale yontemiyle siparis gectim, 1734 tl ye geldi. Simdi banka kartimdan nasil para aktaricam karsi hesaba ziraatbanka kartim var gencbank. Daha önce hic havale eft yapmadim. Internet bankaciligim aktif. Havale ile alan oldu mu pcdepodan ürün?

Internetten odeme yaptiktan sonra gidip ofislerinden alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten Gta 4 'ün yeni arabalar , grafikler versiyonunu indirmiştim , anca oyun ekran kartını görmüyordu , hd graphics'i görüyor .
  • Beyler ürünü bugün sabah aldım. Yeni alacaklar için Hdd sesi bende yok oyun performansı gayet iyi yanlız ekran gerçekten kaliteli değil bunlara göre değerlendirip alsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amare_34

Beyler ürünü bugün sabah aldım. Yeni alacaklar için Hdd sesi bende yok oyun performansı gayet iyi yanlız ekran gerçekten kaliteli değil bunlara göre değerlendirip alsınlar.

Masaüstüne sağ tıkla. Intel hd graphics ayarlarına gir. Sırayla display-->Color settings gir. Brightness 15, Contrast 48, Gamma 0,7 yap. Advanced'e tıkla. Saturation'u 40 yap ve apply tıkla.

Hocam şu ayarları deneyip yorum yaparmısınız?

• GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    peki teşekkürler haftaya alabilirim en erken ama bu haftasonundan sonnra 1900 yapacaklarmış.
  • Intel Management Engine Interface ile Intel Rapid Storage Technology driver kurmamızın bi extrası felan var mıdır ? Kurmasak da bir şey farketmez mi ?

Bir de bluetoothu kurmak istemiyorum ben :D yine sistemin çalışmasını engeller mi bu meret.
  • Yok be hocam bakmayin siz oyle dediklerine. Gecen 1670 gordum. 1720 gordum. Akdam 9-11 arasi genelde indirim oluyor. Her turlu alirsiniz rahat olun

• Arkadaşlar uzun bir araştırmadan sonra almaya karar verdim. Konu açılalı 3-4 ay olmuş.
    Son olarak verebileceğiniz tavsiyeler var mı?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Birkaç haftadır süren 1500-2000TL arası laptop araştırmam sonucunda Asus X550JK bana en mantıklı gelen oldu. Donanımsal olarak bu fiyat aralığının en iyisi ve konuda gördüğüm kadarıyla kullanıcıların şikayetçi oldukları kısım hdd ve ekran. Hdd kolaylıkla değiştirilen bir şey zaten, ben onu bir sorun olarak görmüyorum. 6 yıldır Acer Aspire 5738G kullandığımı varsayarsak ekrandan da şikayetçi olacağımı düşünmüyorum. Kafama takılan iki soru var, sizin vereceğiniz cevaplardan sonra kararımı vericem.

1) Bilgisayarı aldıktan sonra ekranı beğenmezsem, ekran panelini değiştirme şansım var mı? Varsa uyumlu panel bulabilir miyim?

2) Bilgisayar almak için bir acelem yok, yaklaşık bir yıl daha mevcut bilgisayarımla idare edeceğimi düşünüyorum. Sorum şu: Asus önümüzdeki dönemde bu fiyat aralığında GTX 950m ekran kartlı bir model çıkaracak mı?

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz ayarlarla bi nebze daha iyi ama bence bu ürünün en zayıf yeri ekranı oda iyi olsaymış tamam olurmuş.
  • Arkadaşlar SSD'yi illa değiştirmek gerekiyor mu? Değiştirmeden idare etme şansı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalsafak

Arkadaşlar SSD'yi illa değiştirmek gerekiyor mu? Değiştirmeden idare etme şansı nedir?

Hdd sıkıntılı biraz ama değiştirmedende iş görür tabiki
    Ssd takviyesi yapılırsa cihaz uçak olur ve 3.000-4.000 liraya satılan pc lerin performansına yaklaşır performansı

• quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

quote:

Arkadaşlar SSD'yi illa değiştirmek gerekiyor mu? Değiştirmeden idare etme şansı nedir?

Ssd takviyesi yapılırsa cihaz uçak olur ve 3.000-4.000 liraya satılan pc lerin performansına yaklaşır performansı

Bu konularda biraz cahil kalıyorum sanırım.
    Bir sorum daha olacak. Bir arkadaşım o çözünürlük iş görmez diye bir yorumda bulundu. Sizin görüşünüz ne acaba?
  • Arkadaşlar bu pcde hoparlör tam olarak nerde çünkü klavye(orayı sticker ile kapatacam) hariç diyer yerlere jelatin çekicek çünkü klavyenin bulunduyu kasa hemen boyasi atacakmış gibi duruyor bide ben buraya jelatin çeksem daha sonradan jelatini kaldırırken kasanın boyası veya diş yüzeyinde bir kalkma meydana gelirmi

• GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam tam sınav döneminin sonuna denk geldi olay şans işte. En kötü 1-2 hafta daha takip edeceğiz derken yine sınav haftasına gelecek. 1900 dahi çok uygun da o aradaki fiyata neredeyse ssd alınır az buz para değil.
    Bir sorum daha olacak eğer yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayar freedos geliyor malum. Ben okulun ağındaki windows 8.1'i yüklemek istiyorum fakat direk .iso uzantılı dosyayı bilgisayara kurma ihtimalim var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryWeather -- 4 Nisan 2015; 21:28:44 >
  • http://8.enpedi.com/2012/12/windows-8-uefi-kurulum-icin.html?m=1

Hocam burdan bakabilirsiniz. Iso yu yazdirman lazim demon tols vs prog.Direk o sekilde kurulmuyor bildigim kakadariyla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

quote:

Bu konularda biraz cahil kalıyorum sanırım.
    Bir sorum daha olacak. Bir arkadaşım o çözünürlük iş görmez diye bir yorumda bulundu. Sizin görüşünüz ne acaba?

15.6" bir ekran kullanacaksanız 1366x768 çözünürlük en uygun olanıdır. arkadaşınız ürünün 15.6" olduğunu bilerek bu yorumu yaptıysa komik bir yorum olmuş. ancak ürüne 21" veya üzeri bir monitör bağlarsanız üzerindeki ekran kartı full hd çözünürlükle oyun oynamanıza olanak sağlayacaktır.

• Ebrar pcden 2000 tl 12gb ramisini aldım şuan en uygun orda gibi alacak arkadaşlara duyrulur 4gb ram lisi bi ara 1750 lira diyi şimdi bilmiyorum neyse arkadaşlar şu soruyu bir ceavap verin jelatin çekmeliyim mi soruArkadaşlar bu pcde hoparlör tam olarak nerde çünkü klavye(orayı sticker ile kapatacam) hariç diyer yerlere jelatin çekicek çünkü klavyenin bulunduyu kasa hemen boyasi atacakmış gibi duruyor bide ben buraya jelatin çeksem daha sonradan jelatini kaldırırken kasanın boyası veya diş yüzeyinde bir kalkma meydana gelirmi

• 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.