< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 16 Temmuz 2025; 16:29:0 >  | 

| _____________________________ | 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 16 Temmuz 2025; 16:29:0 >  | 

| 

bende bunun siyah versiyonu var kasa midtower diye geçiyor ama fulltower'a yakın bir kasa iç kısmı çok büyük ve geniş 3.5 slot kaplayan bir ekran kartım var eski midtower kasa'da heybetli duran kart bu kasa'da normal bir kart gibi kaldı. altında 4 slotluk boş alan var eski kasamda 2 slot boşluk anca kalmıştı. bu kasanın en büyük alameti farikası full airflow odaklı olması bu açıdan ön kapak büyük kare ızgaralı şeklinde tasarlanmış ön taraftan havayı çok çabuk kasa içine çekiyor aynı şekilde yan kapakta airflow açısından full kapalı yapılmamış küçük kare gözenekli şeklinde tasarlanmış 140mm fanlar dediğiniz gibi güçlü kasa içinde ciddi anlamda fırtına estiriyor bunu egzos fanın hava çıkışından rahatlıkla hissedebiliyorsunuz, bequiet fanlar o kadar etki yaratmıyordu. ben 1000-1100 rpm kullanıyorum çok rahat yetiyor. benim aldığım dönemde biraz tuzluydu o rakamlara şahsen tavsiye etmem ama 5 bin bandında rahatlıkla alınabilir. airflow odaklı kasa arıyorsanız tabiki  | 

| 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Temmuz 2025; 15:28:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >  | 

| 

Corsair C70 döneminin en yakışıklısı muazzam bir kasa. Ön kapağı full mesh yapıp sunsunlar satışa yine alınır.  | 

| 

Alfa Romeo

| 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >  | 

| 

iş görüyor özellikle ön kapakta ki filtreler güzel toz topluyor misal bu kasanın kötü yanı ön kapak filtreler kasaya yapıştırılmış çıkarılabilir değil saç kurutma makinesi mini kompresör veya süpürge ile tozları uzaklaştırabiliyorsunuz. benim önceki kasa deepcool ch510 du o kasaya göre GT302 çok büyük geldi ikiside midtower sözde  | 

| 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >  |