Şimdi Ara

Asus teknik servis (teleservice) rezilliği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir ay önce Asus ROG GL502VE-DM032 Intel Core i5-7300HQ 8GB 256GB SSD 4GB GTX 1050 Ti 15.6 notebook aldım.ürünü zaten 10 gün sonra açtım.Driverlerini bulamadım.mail atarak geri döndüler.Asus un web sitesinde resmi kayıtlı ürünün sürücülerine mail atarak ulaşabiliyorum.Sonrasında elimde daha önceden 2 tb 2.5 harddisk ve yine bir ay önce yurtdışından aldığım 8 gb ddr4 2133 mhz botebook ram ile güncellemek istediğimi asus a mail atarak bildirdim.

Asus teknik servis (teleservice) rezilliği.

Önce telefon ile yardım istedim.Onlarda mail atarak durumu yazmamı istediler.Şunuda belirteyim mail beni uğraştırdı.Asus un web tasarımı ve prosedürleri can sıkıcı.Mail atmak ve onarım talep etmek baya uğraştırdı.29.11.2017 tarihinde mail olarak bana geri döndüler.Bana takip numarası verdiler.Bende ürünü geldiği gibi içine fatura ve eklemek istediğim ürünleride baloncuklu kargo malzemesiyle güzelce paketledim ve kargoya verdim.30.11.2017

Ve ürün 09.12.2017 de elime ulaştı.bu geçen süre zarfından ne telefon ile nede mail olarak bana geri dönüş sağlamadılar.Olaki ürün uyumsuz veya arızalı diyerek.Sağlam kalın baloncuklu olarak gönderdiğim paketi streç filmle sarmalamış geri göndermişler.

En can sıkıcı olanıda hdd ve ram ı açmamışlar bile test falan mümkün değil yapmamışlar.Çünkü hdd yi zarar görmesin diye bantlamıştım.Aynı şekilde geri göndermişler.Remde öyle. Sadece format atıp atıp geri göndermişler. 10 dakikalılk iş.yani benim talebimi dikkate almamış. Bu ne biçim anlayıştır. Resmen şok oldum. Tabi asus müşteri hizmetlerini aradım bağırma, çağırma, neredeyse hakarete varan ifadeler kullandım. Yani durum bundan ibaret. Bugün tekrar mail attım ürünüzü alın paramı varin diye bekliyorum sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callofdutyf -- 29 Aralık 2017; 16:1:31 >

RYZEN 5 5600X ** MSI B550 Tomahawk ** Trident Z argb 2x16=32gb 3600mhz cl16 ** Msi RTX 3060 Gaming Z ** Sandisk extreme 500 gb gen3 **James Donkey JD1000 PRO ** Thermaltake 1050 Watt Platinum ** Corsair h100i olatinum**Corsair Cristal 570X ** Asus TUF VG27BQ**MSi GK30**MSİ GM50**Steelseries Qck+

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI SERVİS REZİLLİĞİ!!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.