Şimdi Ara

Asus X550J için küçük bir kullanıcı değerlendirmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerlendirme büyüyecek ama ne kadar büyütürüm bilmiyorum, siz sadece temel bilgileri alma amaçlı gözüyle bakabilirsiniz konuya.

İşlemci AMD'nin 125 Watt'lık hayvani işlemcilerine sadece 47 Watt tüketerek kafa tutuyor. Model i7 4720 HQ.

GTX 950M zaten 1366*768 çözünürlükte her türlü oyunun hakkından uzun yıllar gelecektir. Hatta GTA V'in bile. Ben GTA V'i bugün yarın yüklerim ama önceliğim GTA IV ve Crysis 2 falan olacak. Ondan sonra yeni oyunlara geçeceğim. Bu size çok bir şey ifade etmiyor olabilir ama yapacak bir şey yok. Elimde bunlar var. Grid, Crysis 3 falan da yükleyebilirim.

8 GB RAM var. Yanılmıyorsam 12 GB'a kadar arttırılabilir.

Isınma sorununun çok olacağını sanmıyorum ama belli de olmaz. Dilerim bu bilgisayarı uzun yıllar kullanırım.

Ha, resim;

Asus X550J için küçük bir kullanıcı değerlendirmesi.

Telefon da aldım ama kamerası çok dandik çıktı lakin böyle bir bilgisayar için değer bence.

Testler gelecek. Cinebench olsun, 3D Mark olsun, GTA IV ve Crysis 2 olsun, hepsi en geç 2 güne gelecek. Belki bu geceye yetiştiririm.

• 4980hq den farkiniz cok daha fazla olmali hocam bi hata var o işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    // Dark N10 Kasa // Seasonic M12II-850 EVO Güç Kaynağı // Asus ROG Strix X370-F Gaming Anakart // AMD Ryzen 5 2600 @4.1GHz İşlemci // Lepa Aquachanger 120 İşlemci Soğutucusu // Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) @2933MHz @CL14 Bellek // Asus ROG Strix GTX 1070 O8G Ekran Kartı // Corsair Force GT 120GB SSD // Western Digital Caviar Blue 1TB 7200 RPM HDD // Western Digital Elements Portable 2TB HDD // Windows 10 Single Language 64 Bit İşletim Sistemi // Asus VG248QE Monitör // Logitech G105 Klavye // Thermaltake Tt eSports Black Mouse // Steelseries Qck Mousepad // Logitech F710 Gamepad // Gamesir G4S Gamepad // Sony PlayStation Vita Slim v3.65 Henkaku // Samsung Galaxy S7 Edge // Sennheiser Momentum 2.0 Over-Ear Kulaklık // Dzat DF-10 In-Ear Kulaklık //
  • Nerden ne kadara aldınız acaba
  • Merhaba arkadaşlar.Ben de Asus X550JX modelini düşünüyorum vatan computer da 2.500 Tl.Bu kasayı alan arkadaşlar bilgilendirme yaparlarsa çok sevinirim.2 pc arasında kaldım.Asus özellikleri i7 4720hq 8gb ram (max kaç gb destekliyor notebook ram?) 2gb gtx950m ekran kartı 1tb harddisk orjinal windows 8.1 cd rom var.Malesef ekranı 15.6inç hd.Full hd olsaydı çok etkisi olurmuydu?Diğer düşündüğüm marka ise Monster Tulpar T7 v2.6 modeli.Kasası msi gt60.Ekranı full hd mat led ekran 17.3inç.i7 4710mq 16gb ram (32gb ram destekliyor) 3gb gtx970m 1Tb harddisk 7200rpm 32mb önbellek.Klavye ışıklandırılmalı turbo fan cd rom cabası ama windows 8.1 270tl para isityorlar.Eğer bu modeli alırsam korsan win 8.1 yüklerim büyük ihtimal.Bu modelin fiyatı da 4.200Tl.Çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.Üniversite öğrencisiyim bu arada ağır oyunlar oynarım Gta 5 watchh dogs assains creed vs. ve oyun oynamayı severim.Ankara da yaşıyorum Monster sadece mağazası İstanbul da.Servisi çok iyi diyorlar.5 ayda r ücretsiz kargoyla gönderip bakımını yapıyorlarmış.Fan temizliği termal macun yenilenmesi gibi.Çok kararsızım.Lütfen yardım edin hangisini tercih ediyim?Monster t7 v2.6 modelinde işlemci ve ekran kartı ypgrade yani yükseltebiliyoruz ileride.Ekran kartı mxm slotlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

quote:

Orijinalden alıntı: BAZINGA

Nerden ne kadara aldınız acaba

Vatan Bilgisayar'dan (Bilerek büyük yazıyorum) HAFTA SONU İNDİRİMİYLE 2500 TL'ye aldım. Şok fiyat.

kazık yemişsin acer nitro 17,3" varken

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.