Şimdi Ara

Asus TA9A1 Kasa Resimli Kısa Yorumlar(Kendi Çekimim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
24.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar bunun arka tarafındaki paketin içinden çıkan 12 lik egzos fanı çok ses çıkarıyor bunu sessiz bir markayla değiştirebilirmiyim ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrogamer -- 17 Temmuz 2007; 0:52:33 >
  • bendekinde hiç ses yok alala tozlanmış filan olabilirmi bende bi problem yok
  • öndeki 12 lik fan resimde görülen yerin arkasına takılıyor bi de lanet olsun bi daha o ön kapagı acarsam nefret ettirdi bu kasa, cd rom için verdikleri kapagı cdrom u taktıktan sonra oturtmak lazım bi kaç defadır cdrom u cıkarmam gerekti tekrar takarken öyle iğrenc bi şey ki neredeyse kaldırıp yere vuracam kasayı o kadar sinir ediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malki35 -- 18 Temmuz 2007; 21:30:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: superboyonline

Arkdaşlar bunun arka tarafındaki paketin içinden çıkan 12 lik egzos fanı çok ses çıkarıyor bunu sessiz bir markayla değiştirebilirmiyim ne önerirsiniz?

inventusta o fan çok gürültülüdür diye bana glacial tech marka fanı beleşe vermişlerdi gayet sessiz

quote:

Orjinalden alıntı: malki35

öndeki 12 lik fan resimde görülen yerin arkasına takılıyor bi de lanet olsun bi daha o ön kapagı acarsam nefret ettirdi bu kasa, cd rom için verdikleri kapagı cdrom u taktıktan sonra oturtmak lazım bi kaç defadır cdrom u cıkarmam gerekti tekrar takarken öyle iğrenc bi şey ki neredeyse kaldırıp yere vuracam kasayı o kadar sinir ediyo

bende hiç sorun olmuyo yav dvd takmak filan alttan çekip bi anda güç uygulayınca açılıyo . zaten cdromu takarken orası vidasız olduğu için o garip alete göre ayarlarsan kendiliğinden ayarlıyo (çok kötü anlattım idare et )

• çok basit takılıp çıkarılıyo kendiside oturuyo bi problem olmuyo
  • Mustafa açtığın konu başlığını takip ettiğin için tebrik ederim. Bu kasayı satın almak isteyen arkadaşlarımız için güzel bir kaynak oldu.
  • [simage]http://www.resim-yukle.com/img01/13/977729resim008qb2 (Medium).jpg[/simage]
    şu zımbırtı cok zor takılıyor bunu takmak için önce cdrom u yerleştirmek ondan sonra güc bela onu orda tutup düşürmemeye calışıp aynı zamanda kırmadan bastırıp takmak lazım bana cok zor gelio

[simage]http://www.resim-yukle.com/img01/13/122776resim019xn2 (Medium).jpg[/simage]
    buradaki fanda resimdeki gibi ön tarafa degilde tam onu arkasına takılıyor ön taraftan vidaları sıkılıyor.

ön paneli acmada zorluk cekmemin sebebi cıkarılmaması gereken vidalarıda söktüm galiba ondan o benim hatam olabilir.
  • fatih dostum önemli deyil görevimizmalki35 cd-romu takarken onu çıkarmana gerek yok ben baktım onun çıkması zor ön paneli komple söktükten sonra cd-romu takıp sonra paneli direk takıp geçtim uğraşmaya gerek yok
  • ta5a1'e çok benziyor ama onun egzoz fanı bu kasa gibi büyük değil iki 80'likten oluşuyor.(92'de olabilir)
  • bendede bu kasa var ama başka psu ile kullanıyorum...bu kasanın psu suna ihtiyacı olan varsa satabilirim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_550

malki35 cd-romu takarken onu çıkarmana gerek yok ben baktım onun çıkması zor ön paneli komple söktükten sonra cd-romu takıp sonra paneli direk takıp geçtim uğraşmaya gerek yok

dogru o yöntem o küçük zımbırtıyı cıkarıp takmaktan cok daha kısa ve agrısız ama en güzeli hic kullanmamak o paneli ozaman cok cok rahat oluyor cunku vida derdi de yok tak-cıkar benim cdrom beyaz ama olsun. Bu arada benden tavsiye öne 12 lik yan tarafa yani kasanın kapagına 8 lik fan alın. eger yan tarafada 12 lik fan alırsanız bi işe yaramadıgını göreceksiniz. üstelik görüntü olarakta sağlamlık olarakta pek güzel olmuyor.

• yan kapağa fan iyi olabilir ama ben yan kapak kullanmıyorum gerek yok
  • bende aynı kasadan aldim sistemi toplarken gercekten cok iyi kasa aopen h600 le bunu arasinda kalmistim bunu aldim...pisman degilim ...gercekten cok sık kasa...on tarafada ledli bi fan alcam bende...
  • Bi arkadaşa sistem topladık hepsiburadadan.TA250 yerine bu incelemeden sonra TA9A1 sipariş ettim.Henüz elime ulaşmadı.Elime ulaşınca bende yorumumu yaparım.Mustafa_550 arkadaşımında eline sağlık.Güzel inceleme olmuş.
  • bu kasanın 550 W lığını almayı düşünüyorum
  • ön tarafa koydugum ek fana anakarttan güç verecek yer bulamadım yardım edin anakartım ga-m55plus s3g
  • ön fanın arkasındaki delikli kısmı yuvarlak bir şekilde kesip çıkarınca ön fandan daha fazla yararlanabilirsiniz.

bu kasa görüntü olarak çok güzel, çok hoşuma gidiyor. keşke şunu psu suz satsalarda alsak bi tane.
  • bir arkadasimda gordum psu hosuma gitmedi cok isiniyor ve cikarip tartsan tuy gibidir kesin.asus psu isini bozmus.pasif pfc.. ne biliyim piyasada 20 liraya satilan psulara benziyor.ben buyuk hayal kirikligi yasadim, ben aldirtmistim cunku ta-250 tecrubeme dayanarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 22 Temmuz 2007; 22:10:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanweb

ön fanın arkasındaki delikli kısmı yuvarlak bir şekilde kesip çıkarınca ön fandan daha fazla yararlanabilirsiniz.

bu kasa görüntü olarak çok güzel, çok hoşuma gidiyor. keşke şunu psu suz satsalarda alsak bi tane.

psu suz satıyolar hocam mesela inventus da
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

bir arkadasimda gordum psu hosuma gitmedi cok isiniyor ve cikarip tartsan tuy gibidir kesin.asus psu isini bozmus.pasif pfc.. ne biliyim piyasada 20 liraya satilan psulara benziyor.ben buyuk hayal kirikligi yasadim, ben aldirtmistim cunku ta-250 tecrubeme dayanarak.

benzio die mi hayal kırıklıgı yaşadın cok komikmiş ya senin engin tecrübelerinden bizde yararlanmalıyız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.