Şimdi Ara

Asus TA9A1 Kasa Resimli Kısa Yorumlar(Kendi Çekimim) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
0
Favori
24.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cyclon87

İşlemci: İntel core 2 duo E6750

Anakart: Gigabyte 965 PS3

Veritech 1gb DDR2 800 mhz Ram

Palit 8600GT Sonic + 256 mb

Seagate 250 Gb SATA2 16 MB NCQ

dvd Writer

bu sistemi bu kasa kaldırır mı? Kaldırırsa hiç Cooler Master 534+ a bulaşmayacağım. 43 $fazladan vermek istemiyorum.

psu kaldırmaz.. kaldırsa bile ekran kartı sığmaz sanırım

Teşekürler...
  • inventus da 500 watt power la birlikte satıldığını gördüm bu kasanın ben power sız almayı düşünüyorum acaba öyle satılıyomu bide powercolor x1950 pro extreme kartla kullanıcam büyüklük bakımından sorun olurmu sizce kasaya rahat bi şekilde sığarmı
  • sığıp sığmayacağı konusunda bişey diyemiyeceğim benim fx5200 sığıyoyan kapakta bişey yok razorback arkadaşım sade sadece airduck var ve havalandırma delikleri fotoğraf makinem emekli olduğu için resim ekleyemiyorum malesef vts arkadaşım 2000 rpmde dönüyo aşağı yukarı ses düzeyi düşük rüzgar sesi geliyo sadece
    Amd Fx 8320 4.2 Ghz | Msi 970 Gaming | Corsair Vengeance Pro 2*4 GB 2133 Mhz | Sapphire R9 380 4GB Nitro | Memoright 120 GB SSD | 2 TB WD Purple | Ocz Fatality 550W | Lg W2243S | Sony Xperia X Compact Beyaz | Sony SLT a37 | 18-55 | Sony 50mm 1.8 | Tamron 70-300
  • Bu kasanın bir düşük modelini kullanıyorum neredeyse 3yıl oldu.PSU desen bana hiç sorun çıkartmıyor. O.C bile yaptım.Kasa gayaet şık sağlam ve ağır
  • Asus TA951 kasa sipariş ettim.Ancak içinde kullanackları anakart 1394 çıkışı desteklemiyor.Bende bilgisayar gelince içine 1394 kart takacağım.Ancak bu girişi ön tarafa almak mümkün mü? 1394 Kartımın yan tarafında içerde bir giriş daha var.Ön tarafta 1394 girişinin olması kasanın özelliği mi, sonradan takılabiliyor mu.?Gelecek olan kasa nın ön panelini bilmiyorum...

Orjinalden alıntı: mustafa_550
    sığıp sığmayacağı konusunda bişey diyemiyeceğim benim fx5200 sığıyoyan kapakta bişey yok razorback arkadaşım sade sadece airduck var ve havalandırma delikleri fotoğraf makinem emekli olduğu için resim ekleyemiyorum malesef vts arkadaşım 2000 rpmde dönüyo aşağı yukarı ses düzeyi düşük rüzgar sesi geliyo sadece

Sağol rpm bilgisi için. Aldım ben de 9A1 . Ama anakartımda problem çıktı. Onu bekliyorum kullanmak için. Ön tarafa bunlardan bir tane almayı düşünüyorum, var mı başka önerisi olan?. Işıklı falan olmasın ama . Kasayı efendi cinsinden aldık, fanla bozmayalım işi.
    http://www.duzeybilgisayar.com/default.asp?L=TR&mid=productdetail&L1=OEM&L2=OEMOVRCAF&pid=55911

@jeriko-1
    Kasanın içinde anakarta takmak için 1394 kablosu var ön taraftaki giriş ile bağlantılı. O kabloyu alacağın 1394 pci kartının iç tarafına bağlarsan ön taraftaki 1394 bağlantısını kullanabilirsin.

• hocam doğru söylüyorsun.önden gelen bir 1394 kablo var.Yalnız taktığım 1394 kartın iç tarafında ki bağlantı yeri normal 1394 girişinin aynısı.önden gelen kablo ise 6 tane küçük deliği olan bir uç.Ancak 1394 kartın üzerindeki girişin hemen arkasında 8 adet ince metal çıkıntı var .kablonun uçlrının girebileceği.Yani kablo da 6 delik ,kartta 8 çubuk var.Cesaret edip takamadım.benim kart linkte ki altta ki karttan.İç tarafta ki giriş görünüyor.

http://www.kameraarkasi.org/kurgu/goruntuyakalama/firewirekart.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeriko77 -- 13 Eylül 2007; 9:13:04 >
    -
  • quote:

Orjinalden alıntı: VTS*

@jeriko-1
    Kasanın içinde anakarta takmak için 1394 kablosu var ön taraftaki giriş ile bağlantılı. O kabloyu alacağın 1394 pci kartının iç tarafına bağlarsan ön taraftaki 1394 bağlantısını kullanabilirsin.

''O kabloyu kartın iç tarafına bağlarsan'' derken neresine bağlayım.Kartın üzerinde ki sayılar (iç tarafta görünen girişin hemen arkasında bulunan 8 ince çubuk)karşılıklı gelecek şekilde takayım mı.?Hem kablonun ucunda ki plastikte hemde kartın üzerinde ki 8 pinin yanında 1 den 8 e kadar rakamlar var.
  • bende bu kasayı inventustan aldım bluestorm2 ile. öne bi 12 lik fan verdiler.. içerden takmışlardıı. yan kapağada 2 tane fan takmayı düşünüom ama kağağı çıkarırken kablolarda sorun çıkarırmı.... bide dvdrw tktım ama kasanın kendi kapağını takmadım üstüne eğer takarsak açma kapama düğmesine nasıl basacağız

@yavuzselim
    Kasanın önündeki butonlu kapağı çıkar. Oraya dvd yazıcını yerleştir (biraz içeride kalacak şekilde). Ama sabitleme hemen. Ardından butonlu kapağı geri tak. Dvd yazıcıyı butonun tam arkasına gelene kadar ön tarafa iktir. Dvd yazıcı butonu dışarı iktiricek (hemen arkasında dvd'nin kendi butonu oluyor zaten). Buton tam dışarıdayken klipsle sabitle dvd yazıcıyı. Kapaktaki butona bastığında dvd yazıcının butonuna basmış olacaksın böylece.

@jeriko-1
    Ben pci usb kartlardakini düşünerek söyledim içeriden bağlayabilirsin diye. Pin sayıları eşitse kartın üzerindeki pinlere bağla. Sıralamanın bir önemi var mı bilmiyorum maalesef.

Kartın üzerinde 8 pin kablonun ucunda 7 pin var.Kartta 1 pin açıkta kalıyor.Numaralar karşılıklı gelecek şekilde takmayı düşünüyorum.En kötü ihtimalle ne olabilir.Anakart zarar görebilir mi?Yardımların için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeriko77 -- 13 Eylül 2007; 14:06:51 >
  • Arkadaşlar bende bu kasadan aldım fan gayet güzel ve sessiz çalışıyo bi tek arkaya koymuşlar fanı ön tarafta yok bende böyle idare ediyorum.Tek beğenmediğim yanı cd sürücüsünü yerleştirme yeri çok zor girdi ama görünüş olarak çok hoş bir kasa bu fiyata alınabilecek en iyi kasa bence
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.