Şimdi Ara

[ASUS ROG Swift PG278Q] Kişisel İnceleme/Deneyim - Sorun/Cevap (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.337
Cevap
13
Favori
54.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@rezes
  • Monitörlerde sıkıntı yok :) Boğaziçi elinde ki ürünleri bitirmiş , Penta'dan bekliyoruz şuanda. @canskru
  • rezes kullanıcısına yanıt
    Aynı olay Asus ROG Matrix Platinum GTX 780Ti için de olmuştu. Hatta yurt dışından getirtecek kadar oldu. Sonra da vazgeçip R9 295X2 aldım. Bu Asus'un ilk vukuatı değil yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Ben gtx 780 sli kullanıyorum. çift gpu problemli bir olay. bi ara gtx titan black superclock almayı düşündüm evganın. o da gereksiz yere pahalı ama en azından 6 gb.
    watch dogs ta 3 gb video ram yetmiyor. en son ayarlara kasamıyorum. can sıkıcı bir durum. gtx titan black alınır mı acaba değer mi
  • canskru kullanıcısına yanıt
    Titan black alırsanız aldığınız performans düşer. 2 tane gtx 780, titan black'ın daha fazla performans veriyor. Ama eğer Vram olayına Kafayı taktıysan, elindeki kartları satıp, 6gb'lık gtx 780 alabilirsin 2 tane.

öyle de iki gpu problem hep. oyunlarda can sıkıcı buglar olabiliyor.
    mesela pek bilinmez ama assassin's creed black flagta yağmur yağarken su üzerinde titremeler oluşuyor karakterin yüzü yanık gibi görünüyor.
    crysis 2 olması lazım pompalı tüfekle ateş ederken geri tepme efekti takıla takıla gidiyor. ufak tefek ama insanın dikkatini dağıtan şeyler bunlar oyun oynarken.
    bana tek gpulu ama çok güçlü bir şey lazım. gtx 900 serisini mi beklemek lazım acaba.
  • O Dediğiniz problemler genellikle orijinal olmayan oyunlarda yaşanıyor. Ben dört yıldır çift GPU ekran kartı kullanıyorum (Gtx 590 ve R9 295X2) ve oyunlarımın hepsi orijinal dediğiniz oyunlara da sahibim ama hiç bir sorun yaşamadım. Bazı oyunlarda sorunlar olabilir ama bunlarda oyun ve driver güncellemeleriyle ortadan kalkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz_tr

O Dediğiniz problemler genellikle orijinal olmayan oyunlarda yaşanıyor. Ben dört yıldır çift GPU ekran kartı kullanıyorum (Gtx 590 ve R9 295X2) ve oyunlarımın hepsi orijinal dediğiniz oyunlara da sahibim ama hiç bir sorun yaşamadım. Bazı oyunlarda sorunlar olabilir ama bunlarda oyun ve driver güncellemeleriyle ortadan kalkar.

aslinda hakli olabilirsiniz. nvidia guncellemelerinde hep SLI profil guncellemeleri goruyoruz. Surekli de update ediliyor. Bunun uzerinde duruluyor olmasi guzel. Ben daha once SLI kullanmadigim icin bilmiyorum. Kullanicilardan duydugum seyleri soyluyorum.
    tüm oynadığım oyunlar orijinal. orijinal olmayan bir oyun oynamıyorum. assassin's creed black flag. sli yaparsanız yağmur sahnelerini inceleyin derim.
  • Guzel monitor dun alabildim sonunda gsync inanilmazmis gercekten

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLawMan

Guzel monitor dun alabildim sonunda gsync inanilmazmis gercekten

Hayırlı olsun hocam nerden aldınız kaça aldınız bilgi verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faşoağa

quote:

o konuda cok beklentiniz olmasin bu forumda birseyi bir baskasindan once alan arkadaslar israrla nereden ve nasil aldiklarini anlatmiyorlar.(basligin onceki sayfalarinda da vardi) ben o yuzden hic sormuyorum artik. nasil aldiysa aldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0hero

quote:

Orijinalden alıntı: faşoağa

quote:

o konuda cok beklentiniz olmasin bu forumda birseyi bir baskasindan once alan arkadaslar israrla nereden ve nasil aldiklarini anlatmiyorlar.(basligin onceki sayfalarinda da vardi) ben o yuzden hic sormuyorum artik. nasil aldiysa aldi.

Devlet sırrı mı bu üstad niye söylemiyorlar

• n0hero kullanıcısına yanıt
    arakdaş yurt dışında heralde. türkiyede nereden alacak. satışa çıkmadı daha.
  • soylemeye niyeti olsa monitoru aldim gsync inanilmaz birseymis diyip kestirip atmaz. soylemeye niyeti olan adam anlatir yardimci olur. surda basligin basindan berin hep beraberiz konusuyoruz tartisiyoruz. ama yapicak birsey yok :)
  • n0hero kullanıcısına yanıt
    sende haklısın
  • Yahu bi durun, kuzenimin nikahinda yazdim yaziyi, istanbula donunce adam gibi aciklayacaktim da beklemediniz.

Monitor tr ye gelen sanirim o 6 monitorden biri. Tanisikligimiz sayesinde alabildim satisi su an icin yok. $1200 dolara aldim lansmanda dendigi gibi. Bir tane daha alma imkani maalesef yok gibi.

Bunu disinda bir sorunuz varsa cevaplayayim ama Istanbula donunce artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLawMan -- 13 Eylül 2014; 16:48:28 >
  • Şu monitörü merak ettigim kadar hiç bir şeyi merak etmiyorum

• saka gibi.. Keske ben de her gun bogazicini ariyip sorsaydim belki bu adam cok istekli deyip bi tanesini de bana ayirirlardi. hata bizde. bu ulkede boyle muhattap olacaksin milletle yoksa istedigini alamiyorsun. beceriksiz herifler yemin ediyorum beceriksizler.6 tane getirdiniz bari satisa cikarmayin da millete haksizlik olmasin. pazartesi gunu bogazicini de pentayi da arayarak hakkimi arayacagim. boyle sacmalik olamaz. asus'a ve asus turkiyeye de mail atmayi dusunuyorum konuyla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0hero -- 13 Eylül 2014; 20:54:22 >
  • Selam arkadaşlar, türkiyede şuan bu monitörü satan bır yer varmı ? bu monıtorden iyisi varmı piyasada ? 2k olan ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.