Şimdi Ara

[ASUS ROG Swift PG278Q] Kişisel İnceleme/Deneyim - Sorun/Cevap (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
13
Favori
54.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence biraz beklemek lazım, BenQ buna benzer bir XL serisi çıkarır muhtemelen onuda görmek lazım. Fiyatta o zamana kadar biraz oturmuş olur.
  • son durum nedir var mi bilgisi olan?
  • 2-3 gün içerisinde piyasada olacakmış ürün boğaziçi ile görüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canskru

2-3 gün içerisinde piyasada olacakmış ürün boğaziçi ile görüştüm.

Hocam bilgi kesinmi? Yurtdışında mesela amazon'da bile stoklar da yok monitör...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

quote:

2-3 gün içerisinde piyasada olacakmış ürün boğaziçi ile görüştüm.

Hocam bilgi kesinmi? Yurtdışında mesela amazon'da bile stoklar da yok monitör...

Bildiğim kadarııyla ürünler yaklaşık 10 gündür gümrükde bekletiliyordu. Ya türkçe kılavuz sıkıntısı yada garanti belgesinde sıkıntı yaşanıyordu. Eğer onlar çözüldü ise piyasaya girmesi zaman almaz, o yüzden verilen bilgi doğrudur Yurt dışında 3. posta olarak ürünler bekleniyor, o yüzde stokda olmaması doğaldır

@canskru Bilgi için Teşekkürler

@bocekgrafik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 8 Eylül 2014; 20:26:25 >

• arkadaşlar arakdaş kesin bilgi verdi. sadece 6 adet geldi onu da vatanbilgisayara veriyoruz. dedi. ürünü çok istiyorsan vatanbilgisayarla konuş ayırt dedi. hemen tükenir yoksa dedi. valla boğaziçindeki arkadaşın yalancısıyım. vatanbilgisayarı aradım ürünle ilgili bilgi yok elimizde henüz dedi. valla bakıcaz bilmiyorum ne olacak.
  • Benim tanıdığım Vatan 3500tl den aşağı satmaz o monitörleri peşinen diyim.

Sonrada müjdemi vereyim;

144hz lik IPS monitörler yolda

27" 144Hz AHVA IPS panel 2560 x 1440 350nit parlaklığında. 178 er derecelik görüş açısı demekmiş AHVA nın açılımı.

Detaylar aşağıda linkte. Sabahın bu saatinde beni daha fazla yormayın

http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/31.htm#144hz_ips

Yani diyeceğim o ki; acele etmeyin arkadaşlar. İllaki bu monitörü yakın zamanda göreceğiz ama gsync li ne zaman olur bilemem. Şu kesinki sabretmek zor olsada sabredenler kazançlı çıkacak.

• 144 hzlik ips panelli ekranlarda gsync çipi olmadıktan sonra pekte bir anlamı yok bence.Tepkime süreleride tabikide önemli..

Bunun dışında asus rog swift newegg de dahi stoklarda yok, kimbilir tr ye ne zaman gelicek

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236405&cm_re=ASUS_PG278Q-_-24-236-405-_-Product

@rezes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 9 Eylül 2014; 9:01:11 >

• ne yani kocaman ülkeye 6 tane pg278q mu getirmişler
  • IPS panellerde tepksi süresi problemi var. görüntü kalitesi çok iyi ama. keşke gsync ips ve kısa tepki süresi olsa. mükemmel bir oyuncu monitörü olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

Benim tanıdığım Vatan 3500tl den aşağı satmaz o monitörleri peşinen diyim.

Sonrada müjdemi vereyim;

144hz lik IPS monitörler yolda

27" 144Hz AHVA IPS panel 2560 x 1440 350nit parlaklığında. 178 er derecelik görüş açısı demekmiş AHVA nın açılımı.

Detaylar aşağıda linkte. Sabahın bu saatinde beni daha fazla yormayın

http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/31.htm#144hz_ips

Yani diyeceğim o ki; acele etmeyin arkadaşlar. İllaki bu monitörü yakın zamanda göreceğiz ama gsync li ne zaman olur bilemem. Şu kesinki sabretmek zor olsada sabredenler kazançlı çıkacak.

Yurt dışında 1800 TL'ye denk gelen bir ürünün, burada yani Vatan Bilgisayarda hemen hemen %100 karla satıldığını nezaman ve hangi üründe gördün merak etmekteyim?

Monitörün tahminimce en fazla 2500 TL olacağını düşünüyorum, zira o dediğin fiyattan çıkması imkansız ve mümkün değil. O fiyata çıktı diyelim, İktisatta hak edilmemiş yılın ürünü seçilir, alacak olanda almaz.

ROG adı altında bir ürünün çıkması, milleti %100 kazıklamaya çalışması anlamınada gelmiyor. Evet herkezin alabileceği bir monitör olmayacak fiyat olarak belki ama alacak olanında fiyatı yüzünden "ohaa ayıptır be!" deyip almamasına sebeb olan bir ürün olmayacak inşallah.

• Biraz önce Boğaziçi Bilgisayar ile görüştüm, hatta ürün Müdürü ile görüştürdüm telefondaki satış temsilcisini, birkaç dakika bekledikten sonra bana söylediği şey üründen birkaç adet geldiği ve çoktan satıldığı.

Piyasaya girmeden satışı nasıl gerçekleşiyor diye sorunca, firmalar bunları arayıp özel getirtmiş gibi bir palavra dinledim :) Biri öyle diyor biri böyle, bu ürünle ilgili söylentilerin ve gecikmesinin boku çıktı artık.
  • canskru kullanıcısına yanıt
    Her IPS panel monitör oyun için uygun olmadığı gibi, her TN panel monitör de oyun için uygun değildir. Şu anda IPS panel kullanıpta oyun için oyun için üretilmiş TN panel monitörlere yakın performans veren monitör vardır.
  • Ürün önceden nasıl satılıyor anlamış değilim. Şaka gibi
  • FIREWALL kullanıcısına yanıt
    quote:

Yurt dışında 1800 TL'ye denk gelen bir ürünün, burada yani Vatan Bilgisayarda hemen hemen %100 karla satıldığını nezaman ve hangi üründe gördün merak etmekteyim?

Çok gördüm. Bak misal ASUS GTX680 inanmazsan ekran kartı müdavimlerine sorarsın.
  • 6 tane urun mu getirilir sacmalamasinlar bir zahmet. tuketiciyle alay etmisler resmen
  • valla ürün fos çıktı bence. bu işte bir iş var. görüş açılarının dar olması zaten kafamı karıştırıyordu. herşeyin hayırlısı. şu monitörün tek olumlu yanı yırtılmaların önüne geçen gsync teknolojisi...

@n0hero
  • Biraz daha beklesinler de dolar iyice uçsun ondan sonra getirsinler bari(Yoksa bekletmelerinin sebebi bu mu)
  • quote:

valla ürün fos çıktı bence. bu işte bir iş var. görüş açılarının dar olması zaten kafamı karıştırıyordu. herşeyin hayırlısı. şu monitörün tek olumlu yanı yırtılmaların önüne geçen gsync teknolojisi...

Ona da v-sync açarak çözüm var zaten.
  • BenQ XL2420Z kullanıyorum Blur Buster Sitesinden Strobe Utility ile Lightboots hackleyerek 120 hz de mükemmel görüntülere ulaştım şuan çok memnunum gysnc şuan için bnm için fantezi zaten yeni çıkan oyunlara sanırım 60 hz limiti getiriliyor...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.