Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Asus Rog Strix RTX 2080 Ti Gaming OC Version

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
Bu fiyatlar bu kart için imkansız artık. 10 bin ve altı belki alıcı çıkar, belki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün 10.999TL'ye RTX 3070 Ti verildi. 14 bin TL fiyat vermiş :)
-
Satılmayacağını bile bile neden koyar ilana insan...ilginç gerçekten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Miningde patladı ki aman aman keyifle ilanlara bakıyorum. Yıl sonuna kadar da bakmaya devamke.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün 10000 e tr garantili sıfır rtx3070 ti satıldı bu karttan ustun.Fiyatlar artık eskisi gibi değil üstadım. düzelmeye başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ilan gerçek mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kayraTsu07Bu ilan gerçek mi?
Sadece bu değil bazı ilanlarda dengesizlik var bazı satıcılar düşüşü kabullenemiyor bugün 11000 e rx5700xt 10000 e garantisiz rx6700xt gördüm.İlk ilan açanlar uçuk fiyatlardan bir deniyorlar şanslarını sonrada normale dönüyorlar.14000 e tr garantili 6900xt nitro var forumda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VolkanCOOSadece bu değil bazı ilanlarda dengesizlik var bazı satıcılar düşüşü kabullenemiyor bugün 11000 e rx5700xt 10000 e garantisiz rx6700xt gördüm.İlk ilan açanlar uçuk fiyatlardan bir deniyorlar şanslarını sonrada normale dönüyorlar.14000 e tr garantili 6900xt nitro var forumda.
Alıntıları GösterHocam bırakın denesinler belki bulurlar bu fiyatlardan alacak bir saf arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quA07 -- 9 Temmuz 2021; 18:50:54 > -
Muhteremler.. Bir sürü şey söylemişsiniz ben de elimden geldiğince bu işi yapmaya çalışıyorum, aslında bir şey yazmayacaktım fakat alıcı olabilecek kimsenin kafasında soru işaretleri oluşmasın düşüncesiyle cevap yazayım dedim.
Birincisi fiyatta elbette bir miktar pazarlık payı olmakla birlikte;
RTX 2060 için:
Bir tanıdığım benden rtx 2060 araştırması yapmamı istedi, çocuğa alacak. Sıfırına bakıyorum, ucuzunu bulalım akakce.com'dan bakıyorum:
https://www.akakce.com/arama/?q=2060&c=1053&s=2
Fiyatta en ucuza göre sıralıyoruz, angil dingil markanın ekran kartını, angil dingil trendyol'dan alsak an itibarıyla 6 bin küsur.
Az düzgün bir markaya çıksak fiyat atlıyor.
Asus yok görünürde sıfır ancak Asus'un bu markalardaki muadil, yâni çift fanlısına çıksak biraz daha atlayacak çünkü Asus.
Tuf Gaming olsa az daha atlayacak, bir de Rog Strix 2060 OC üç fanlı olsa uzun atlama yapacak.
RTX 2070 için:
Bakıyorum sıfırı yok hiçbir yerde.
Sarı siteden örnek versem sizler kabûl etmeyeceğiniz için direkt olarak DH üzerinden son bir haftada satılık açılmış RTX 2070 ilânlarına bakıyorum
https://forum.donanimhaber.com/msi-armor-rtx-2070-8-gb-satildi-kapatilabilir--149532211
https://forum.donanimhaber.com/satilik-msi-2070-super-x-trio--149256672#149722091
https://forum.donanimhaber.com/satildi-msi-rtx-2070-super-ventus-oc--149366113
ve bunlar ikinci el tabii ki.
En ucuza koyan Zotac Marka, garantisiz ve gerçek değil temsîlî resim konulmuş 7000 TL
En pahalısı 9500 TL, ortalama verilen fiyat ise 8.000 TL.
Hiçbirisi Asus değil, Tuf Gaming Yok, Rog Strix 3 fanlı hiç yok. Olsa ne olacak siz düşünün.
RTX 2080 için;
Sıfırı yine yok. DH üzerinde satışta da bulamadım. Mecbur sarı siteye dönüyorum.
Bir tane içi açılmış, sadece iç kutusu olan, macunlamışlar kendileri falan, mining için kullanıldığının âşikâr olduğunu düşündüğüm var 8.000 TL civarına, bunu geçiyorum
Asus iki fanlı var: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-rtx-2080-oc-925815653/detay
8.750 TL
Bir tane de tam istediğimiz gibi Asus Rog Strix Gaming OC versiyona bakalım. (Ti değil, 11 gb değil. 8 GB'lik normal versiyon)
En düşüğü:
10.000 TL
En yükseği de:
13.000 TL
RTX 2080 Super araştırmasına hiç girmiyorum bu durumda. 17.000 TL lere falan var, bu kadarı saçma derecede yüksek kabûl edilebilir zâten ancak, o yüzden bunu geçiyorum.
RTX 2080 Ti için:
DH'de olduğu için buradan söylüyorum, sarı siteye hiç bakmıyorum. En ucuz olarak:
https://forum.donanimhaber.com/satilik-msi-rtx-2080-ti-ventus-11gb--145657901
Bu linkte MSI'ın Ventus'u var, çift fanlı. Gaming version veya OC falan da değil, Rog Strix OC Gaming ile kıyaslanamaz bile. Fiyat: 10190 TL
https://forum.donanimhaber.com/satilik-evga-rtx-2080-ti-ftw3-ultra-11gb--148308492#148308492
Evga bu da. Tek fanlı sanırım üstelik. Fiyat: 12500 TL
Artık bunda pahalısı şu kadar diye bakmıyorum bile. Sarı sitede akıl almaz fiyatlar da var.
kendi sattığım Asus ROG Strix 2080 Ti Gaming OC Version kartın kıyaslarına gelirsek:
Sıfırı eğer Wish denen antin kuntin sitedeki 24.000 civarı fiyatı saymazsak yok.
DH'de satan da göremedim.
Bir de RTX 3070 Ti bu karttan üst şu fiyata gitti falan diyenler olmuş. O kadar detayını bilemem ancak, hangi kartın daha iyi olduğu tartışmaya açık değil midir?
Daha da mühimi Userbenchmark'tan bakarsak :
https://gpu.userbenchmark.com/page/ipblacklisted
Sıralamada 2080-Ti daha üstte olduğu gibi;
Normal puanlarda gerek effective speed gerek averajda %7 civarında 2080 ti önde görünürken,
sattığım kart OC olduğundan Overclocked Score'a bakarsak 2080 ti %17 daha önde görünüyor.
yâni muhterem kardeşlerim, abilerim. Ricâ ederim almayacaksanız da konuyu ekşitmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3J4-Vu -- 9 Temmuz 2021; 19:10:30 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayraTsu07 -- 9 Temmuz 2021; 19:32:22 >
-
-
düşünürseniz 8500 tl verebilirim
-
Normalde ilanları baltalamamak adına yaptığım yorumlara dikkat ederim, hatta yorum yapmaktan kaçınırım ama kendimi tutamadım. UserBenchmark şu an çoğu sitede yasaklı. Nedeni değerleri tamamen kafasına göre bazı maddeler üzerinden baz alıyor. Sizin kartınızı da biliyorum şu an bende 3070 ROG var, sizin karta anlık driverlarla çoğu oyunda %6-7 fark takar. 3070 Ti ise 3070'ten %6-7 güçlü. Yani sizin kartınızdan neredeyse %15 güçlü bir kartla ilgili tek siteye itimat ederek yorum yapıyorsunuz. Youtube videoları, inceleme kanalları var bu işi sağlam şekilde yapan. Yorum yapmadan önce araştırarak yapıp insanları yanlış yönlendirmemek lazım. Kendimi sizin yerinize koyuyorum ki ben de kendi aldığım karttan zarar ettim zaten sizi iyi anlıyorum. Ama yapılabilecek bir şey yok piyasa düşüyor ve bir üst modeli bile daha ucuzken sizin kartların bu fiyatlara satılması imkansız. Anlık olarak 2. el ilanlarında 14 bin civarına LHR 3080'ler bulunabiliyor. Miningin iyice azaldığını düşünürsek hiçbir oyuncu da sizin kartınızdan %30 güçlü bir karttan vazgeçip aynı paraya sizinkini almaz. Umarım dilediğinizce düzgün bir fiyata satabilirsiniz ama beni dinlerseniz şu an satmayın. Kartınızı biraz daha kullanıp satarsanız cüzi bir farkla 3080'e sahip olma şansınız olacak. 3090 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, fiyatı düşse bile sizinkinin 2 katı seviyesinde seyredecek yine aşağı yukarı. Hayırlı satışlar dilerim.
-
3070ti bu karttan daha fazla fps veriyor rtx açınca fark iyice açılıyor. Peki 3070ti 11,000 TL ye sıfır olarak satılırken neden insanlar hala bu fiyatlardan ilan açıyorlar. Forum sahibinden comdan daha beter artık herkes keyfi ilan açıyor.
-
-
Ben böyle ılanların ürün satmak için değil. Bulursa bir enayi yapıştırmak için olduğuna inanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: kayraTsu07
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Miningde patladı ki aman aman keyifle ilanlara bakıyorum. Yıl sonuna kadar da bakmaya devamke.
|
Bugün 10.999TL'ye RTX 3070 Ti verildi. 14 bin TL fiyat vermiş :) |
Bu fiyatlar bu kart için imkansız artık. 10 bin ve altı belki alıcı çıkar, belki.
|
3070ti bu karttan daha fazla fps veriyor rtx açınca fark iyice açılıyor. Peki 3070ti 11,000 TL ye sıfır olarak satılırken neden insanlar hala bu fiyatlardan ilan açıyorlar. Forum sahibinden comdan daha beter artık herkes keyfi ilan açıyor. |
Normalde ilanları baltalamamak adına yaptığım yorumlara dikkat ederim, hatta yorum yapmaktan kaçınırım ama kendimi tutamadım. UserBenchmark şu an çoğu sitede yasaklı. Nedeni değerleri tamamen kafasına göre bazı maddeler üzerinden baz alıyor. Sizin kartınızı da biliyorum şu an bende 3070 ROG var, sizin karta anlık driverlarla çoğu oyunda %6-7 fark takar. 3070 Ti ise 3070'ten %6-7 güçlü. Yani sizin kartınızdan neredeyse %15 güçlü bir kartla ilgili tek siteye itimat ederek yorum yapıyorsunuz. Youtube videoları, inceleme kanalları var bu işi sağlam şekilde yapan. Yorum yapmadan önce araştırarak yapıp insanları yanlış yönlendirmemek lazım. Kendimi sizin yerinize koyuyorum ki ben de kendi aldığım karttan zarar ettim zaten sizi iyi anlıyorum. Ama yapılabilecek bir şey yok piyasa düşüyor ve bir üst modeli bile daha ucuzken sizin kartların bu fiyatlara satılması imkansız. Anlık olarak 2. el ilanlarında 14 bin civarına LHR 3080'ler bulunabiliyor. Miningin iyice azaldığını düşünürsek hiçbir oyuncu da sizin kartınızdan %30 güçlü bir karttan vazgeçip aynı paraya sizinkini almaz. Umarım dilediğinizce düzgün bir fiyata satabilirsiniz ama beni dinlerseniz şu an satmayın. Kartınızı biraz daha kullanıp satarsanız cüzi bir farkla 3080'e sahip olma şansınız olacak. 3090 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, fiyatı düşse bile sizinkinin 2 katı seviyesinde seyredecek yine aşağı yukarı. Hayırlı satışlar dilerim. |
Satılmayacağını bile bile neden koyar ilana insan...ilginç gerçekten
|
Benzer içerikler
- champix satın al
- king edward puro
- kırık ps4
- abound kullanıcı yorumları
- amerikadan ne getirilir 2025
- ps4 pro ne zaman çıktı
- 16k televizyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X