Şimdi Ara

*** SATILIK *** MSI RTX 2080 Ti Ventus 11GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 *** SATILIK *** MSI RTX 2080 Ti Ventus 11GB
    *** SATILIK *** MSI RTX 2080 Ti Ventus 11GB ... 9490TL

hepsiburada 22.5.2019 tarih faturalıdır. Ürünün ilk kullanıcısıyım, hiçbir problemi yoktur.

Ürün özellikleri;
    https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-RTX-2080-Ti-VENTUS-11Ghttps://www.techpowerup.com/gpu-specs/msi-rtx-2080-ti-ventus.b6245https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-RTX-2080-Ti-VENTUS-11G/Gallery

*** SATILIK *** MSI RTX 2080 Ti Ventus 11GB*** SATILIK *** MSI RTX 2080 Ti Ventus 11GB*** SATILIK *** MSI RTX 2080 Ti Ventus 11GB*** SATILIK *** MSI RTX 2080 Ti Ventus 11GB*** SATILIK *** MSI RTX 2080 Ti Ventus 11GB
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 9490 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Buradan ben de artık satış yapmıyorum sarı siteden satıyorum, ortam olarak letgoyu geçmiş vaziyette burası. Alıcısı da satıcısı da sorunlu burada satıcı kendi malını altın zannediyor fiyatı arşa çıkarıyor alıcı da fiyatı tamamen öldürme niyetinde. İlan açtıgında da trollemeye gelen komedyenler de cabası.
  • Hocam fiyati hala satabilecek iken uygun tutmak da yarar var haberşn olsun rtx 3070 3060 çıkmadan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bedava...
  • aklına teknocat geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 22 Eylül 2020; 11:24:17 >
  • pm
  • 3070 çıkacakken alacak babayiğit var mı bu fiyata

• 3.5 k vereyim hocam , sar gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Evga Gtx 1080 Tİ Ftw3
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadrolu yamyamlar burada yine
  • Bu yorumları yazanların amacı ne anlamıyorum. DH'de ki alıcıların zaten fiyatlardan haberi var. Fiyatı beğenmediğin zaman almıyorsun, bu kadar basit. Böyle yazınca fiyatlar düşmüyor. Hele bu doların yükseldiği zaman da.
  • Hocam fiyatınız cok yuksek değil ancak burda satmaniz zor, sarı siteye ilan açmanızı tavsiye ederim.
  • Hk@n kullanıcısına yanıt
    Adamda illaki satılsın demiyor kısmet işi bilemezsin.

• Bu 3serisi kartların fiyatları olduğundan yüksek çıkabilir nedenide stok sıkıntısı ve aç gözlü firmalar yüzünden.2sericiler kızıyor ama bu sene olağan dışı bir seneydi pandemi yaşadık oyüzden bukadar bir sapma oldu yami bir nevi satış politilası.Ayrıca kartlarını yükseltecek arkadaşlar 3x serisi çıkınca zarar etmeyeceklerki kartlar nekadar ucuz çıkarsa onlarda okadar daha ucuza satıp üstüne bir miktar koyup yenisini alacaklar yoksa ben şukadara almıştım filan diyenler işın içinde çıkamazlar malum bu işin sevdalığı böyle.Şu bir gerçekki 3x kartlar özellikle 2.el ekran kartı piyasasını ilk defa böyle sallayacak nedeni de dediğim gibi pandemi nvdia haklı olarak ciddi satış politikası uyguladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 23 Eylül 2020; 1:53:39 >
  • Sarı siteye koy burada uğraşma 4 yazan 2 derler. Ben burada bi tane ilan bile açmıyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Sarı siteye koy burada uğraşma 4 yazan 2 derler. Ben burada bi tane ilan bile açmıyorum artık
    İlanlarımı bu siteye açıyorum çünkü teknoloji seven biri olarak hep kendi, temiz kullandığım ürünleri benim gibi teknoloji seven kişiler faydalansın diye uygun fiyattan vermeye çalışıyorum, al sat yapan biri değilim, kar amacım yok. Ama şunu da görüyorum ki buralar eskisi gibi değil, satılmazsa ya başka yere ilan açarım yada bir arkadaşıma hediye ederim.
  • Buradan ben de artık satış yapmıyorum sarı siteden satıyorum, ortam olarak letgoyu geçmiş vaziyette burası. Alıcısı da satıcısı da sorunlu burada satıcı kendi malını altın zannediyor fiyatı arşa çıkarıyor alıcı da fiyatı tamamen öldürme niyetinde. İlan açtıgında da trollemeye gelen komedyenler de cabası.
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Ben buraya yüksek, kırmızı ve sarı sitelere ise istediğim gerçek fiyatı yazıyorum. Veled merkezi oldu burası iyice.
  • Fiyat makul ventus serisi kart kullandım ısınma vs korkusu olanlar bence gayet serin ve sessiz sadece coil whine olabilir. Onuda satıcıyla konuşarak alınacak bir kart iyi satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam istanbulda olsaydiniz sembolik bir pazarlikla alirdim kartinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Briareos

İlanlarımı bu siteye açıyorum çünkü teknoloji seven biri olarak hep kendi, temiz kullandığım ürünleri benim gibi teknoloji seven kişiler faydalansın diye uygun fiyattan vermeye çalışıyorum, al sat yapan biri değilim, kar amacım yok. Ama şunu da görüyorum ki buralar eskisi gibi değil, satılmazsa ya başka yere ilan açarım yada bir arkadaşıma hediye ederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaş olabiliriz uyumlu bir insanim

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Mesajı okuyunca bende aynı duyguları hissettim :))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.