Şimdi Ara

Asus Rog Strix RTX 2080 Ti Gaming OC Version (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlan açmada cüzzi bir şey de olsa ücretlendirme olmalı büyük satış platformlarında. Bu ilanları anca o zaman görmeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın fiyatlar bitcoinin 60k dolar olduğu zamandan kalma  

• Okadar çok konu yorum var ki konu üzerinde birde ben yazayım dedim burda ilanı baltalayan arkadaşlar amacım fiyat yükseltmek falan da değilde bu adamı bukadar gömmenize bir cevap olsun diye yazdım sadece eminim satıcı kartı 8 9 bin bandinda çekse alacak paranız yoktur bence sizde fiyat öldürme peşindesiniz sene sonunda 2022 de fiyatlar patlayacak elbet o coin iniyo cikiyo ozaman napacaksiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaya emre K kullanıcısına yanıt
    Ne baltalamasından bahsediyorsun.12000 bine bu kartı koymuş aklına yatıyo mu senin ? Gitsin sarı siteden denesin.Piyasayı yükseltmeye çalışıyorsunuz.Bu kartın ederi maksimum 8 bindir o fiyata çeksin baltalayan olurmu bak gör.

• Ben birkere daha söylüyorum adam o fiyatı yazmis ama.belki bı düzgün ciddi alıcı gelse daha uyguna verecek diyorum insanların ilanını baltalamayin diyorum kısacası Diyorum ki 8 binede çekse sende bence o para yok sadece insanların ilanlariyla uğraşmayın bende kart aldım yakın zamanda rtx 2060 süper birsuru para verdim.aldim kullanıyorum ama oyun için alan satan insanların kartıyla oynamayın bence

Fiyat anormal ise kibarca revize istenebilir, farklı markalardan link atılabilir, forum kuralı bu baltalamak değil. Evet serbest piyasa. Istediği fiyata koyar ticaret bu haklisin. Ancak özür dilerim bu ticaretten cıkmış piyango tutturmak gibi. Alıcıya umarım düzgün bir fiyat çeker Amazon da 3070ti 8800 liraya düştü...

Kimde para olup olmadığını nereden biliyorsun?Bu satıcının yan hesabısın sanırım seni niye bu kadar rahatsız etti bu yorumlar.Alacak kişinin aklı yok mu yorumlara göremi karar veriyor alırken insanlar.

• Bir kişi gelmiş insan gibi savunmuş ona da saldırmışlar yan hesap demişler.

Kart demin itibarıyla 12 bin TL ye satıldı kardeşlerim.

• D3J4-Vu D kullanıcısına yanıt
    Alıcıya üzüldüm, size sevindim. Yeni 3070 Ti hayırlı olsun. Üstüne de 4 bin lira kâr.....

• kayraTsu07 K kullanıcısına yanıt

Nerde Asus rog strix rtx 3070 ti 8bin e?

• D3J4-Vu D kullanıcısına yanıt

Hocam 4 ay beklediniz galiba stokların bitmesi için?

Şimdi 3070Ti yurtdışı veririm ama TR garantili şu an için yok.

Alternatifler var ama onları atarım memnuniyetle, zaten 2080 super hiç bir zaman 3070Ti gücünde değildi, 3060Tİ'ye rakip;

Asus NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti TUF Gaming V2 OC TUF-RTX3060TI-O8G-V2-GAMING 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

Asus tuf 10bin lira, hemde kullanılmamış. (Bu fiyatı vermekten bile utanıyorum kendim. Asıl fiyatı 399 dolar ama TR satıcıları işte ne beklersin. Ona rağmen sizin ilandan ucuz o yüzden üzülüyorum alıcıya.)

Performans testi: (2) RTX 3060 Ti vs RTX 2080 Super vs RTX 3070 - Test in 8 Games - YouTube

XFX Speedster MERC 308 6600XT ekran kartı - inventus

Artı olarak bunu alabilirdi. fiyatı 2.2 kat daha düşük. Performans %10 daha az, 6500 liran cepte, kutusu da açılmamış.

Mining için aldı diyeceğim 11bin liraya tonlarca 3070 var ikinci el. Ben ama sıfır vermek istedim.

• Ortada bir rog strix 3070ti yok hocam bahsettiğiniz fiyatlara

• 12 bine alan arkadaş hiç mi bizi bulmaz ya böyleleri bize yari fiyat isteyen gelir millete üstüne para veriyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.