Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.154
Cevap
220
Favori
386.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Doğrudur çok kötü bi pazarlama yönetimi oldu ürünü 1 haziranda alanlara 19unda kargolama yaptılar 4 haziranda alan için 10 temmuza kaldı. Asus kendi sitesi için de gpn ile anlaşmış onlar durumdan bi haber bugün telefonla da görüştüm gpn ile sanki züccaciyeyi arayıp da rog ally sormuşum gibi garip tepkiler verdiler😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihd1 F kullanıcısına yanıt

Yanlış olmasın 10 temmuz değil 21 temmuza ertelendi, tam saçmalık. Elektronik ürünlere meraklı olduğum için bu cihazı alıyorum yoksa bilgisayarımda var ps5, switch, series s de var. Asus ve Vatan benim gibi bu ürünlere para harcamayı seven bir müşteriyi tamamen kaybetti. Bizim siparişi iptal etmemiz için 21 temmuza ertelediklerini düşünüyorum. Sadece inat olsun diye bekliyorum. Eğer iptal ederlerse yasal hakkım neyse kullanacağım sonra yurtdışına çıkınca yada sarı siteden alırım.

• coppermine kullanıcısına yanıt

Yok hocam nerde ya gereksiz pahalı bencede, belki ilerde durumum olursa amd'nin kartını alabilirim, hayırlısı bakalım

• trueben T kullanıcısına yanıt
    Hoba, 21 temmuz ne ya. Merdiven alti cihaz mi üretiyorlar :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geronimo180 G kullanıcısına yanıt

:)) Vatan çok rezil firma birde 2000tl hediye çeki verdik diyor. Hediye çekiyle alınabilecek ürün sayısı sadece 5 şaka gibi.

• trueben T kullanıcısına yanıt
    Cok sabirlisiniz, umarim erkene cekerler. Asus a yazmak lazim

• Cihazı alırken kontrol et dediğiniz krpnik bir sorunu var mıdır? Monitöre baglamak için illaki charge sock mu almak lazım? Kutu içerisinden çıkan adaptöründe sadece type c ile şarj özelliği mi bulunuyor? Aldıgımızda direkt olarak armory uygulamasından bios update mi yapmalıyız? En sorunsuz bios versiyon nedir tavsiye ettiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 7 Temmuz 2023; 7:1:29 >
    Şuan 2 haftalığına İstanbuldayız. Gelmişken de Asus XG Mobile'i buradan İstanbuldan aldım. Almanya'da rtx 3080 versiyonunu ikinci elde bulmak bile güçleşti. Benim kafamda 800-850 Euro varken, satışta olanlarda fiyatlar 1200-1300 Euroları görüyordu. Bunu İstanbul'da sıfır açılmamış halde çok daha uygun bir fiyata satın aldım, kutusunu da ben açtım hatta. 2 Ay önce ingiltereden Asus Rog Flow laptopla alınmış, laptopu ayrı satmış arkadaş, bunu ayrı satıyıodu. Faturasını da aldım, bir sorun olursa İngiltere çıkışlı olsa da Almanya'da hallettiririm sanırım.

Şuan 34 inch monitörüme bağlı Zotac Magnus One barebone pc var. Mini itx formunda kasada i7 10700, 32gb ram ve tam boy Rtx 3070 var. Bu ufak kasayı şimdi TV'nin yanına koyup TV'ye oyun ve multimedia konsolu yapacağım. Masa üstü olarak da Asus Rog Ally ve rtx 3080'li XG Mobile bağlı olacak. Her ne kadar adı rtx 3080 olsa da mobil bir ekran kartı olduğundan performansı tam boy rtx 3060-3060ti arası olur sanıyorum. 34 inch monitör 3k gibi bir çözünürlükte olduğundan bu setup ile ilerlerim, gerekirse de söküp mobil devam ederim diye düşündüm. Almanya'ya döndüğümde kuracağım masa üstü dizaynının ve performans verilerinin fotıgrafını atarım.

• Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

08:40 itibariyle umarım konuyu görüp yakalayan olur

• 17000TL'ye alıp pahalı dediğimiz ürüne 30.000TL vererek almak. Ne diyeyim, garibiz yahu.

• Elimde acil nakit ihtiyacından satmayı düşündüğüm rog ally cihaz var istanbul elden teslim yapabilirim.Romanyadan alınmış global garanti türkiyede de aktif.ilgilenenler özelden yazabilir.

• Bu biraz ilginç değil mi stokta diyor hemen bitiyor acaba incele için gönderdikleri kişiler belli süre sonra iade edip onlarımı satıyor bu kadar hızlı stok tükenmemesi lazım bence

• HEMRES-42 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen birden tüm stoğu açınca baş edemeyiz diyip ya da kura göre fiyatı arttırırız elimizdekinin hepsinden olmayalım diyip 10 tane stok açıp kapatıyorlar dünde yazdım almayı düşünen mail bildirimi açıp pusuya yatsın illaki yakalar ben dün yurtdışından getiren arkadaştan sipariş verdim vermemiş olsam sabah alırdım.

bu arada Almanyaya dönmeden koordine edebilirsem Teknoseyir’den Levent üstada bırakmaya çalışacağım, o daha doyurucu bir video hazırlar eminimki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coppermine kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğiniz ilan sahibindendeydi. Hayirli olsun.

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

Bu foto alinti. Kisi cok guzel birsey yapmis, herseye ayri bölüm kestirilmis

• Simdi kdv ye de zam geldi, bakalim nasil etkileyecek?

• Selamlar,

Buharlı Güverte için JSAUX Yerleştirme İstasyonu, HDMI 2.0 4K @60Hz ile 6'lı Buharlı Güverte Yuvası, ÜÇ USB 3.0, Gigabit Ethernet, 100W PD Hızlı Şarj Valf Buharlı Güverte ile Uyumlu
    amazon
    Buharlı Güverte için JSAUX Yerleştirme İstasyonu, HDMI 2.0 4K @60Hz ile 6'lı Buharlı Güverte Yuvası, ÜÇ USB 3.0, Gigabit Ethernet, 100W PD Hızlı Şarj Valf Buharlı Güverte ile Uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NFC7RF?ref_=cm_sw_r_mwn_dp_S2GG762RSX0F30E6WWG7

Bu urunu kullanan var mi?

Bu 900 civarina geliyor. Ust modeli 1700 ayni isi gorur mu? Ust modeli de su

JSAUX Docking Station Steam Deck/ROG Ally ile uyumlu, 7'si 1 arada Steam Deck Dock 4K@60Hz HDMI ve DisplayPort, Gigabit Ethernet, 3 USB-A 3.2 ve USB-C 100 W giriş, Steam Deck-HB0702 ile uyumlu
    amazon
    JSAUX Docking Station Steam Deck/ROG Ally ile uyumlu, 7'si 1 arada Steam Deck Dock 4K@60Hz HDMI ve DisplayPort, Gigabit Ethernet, 3 USB-A 3.2 ve USB-C 100 W giriş, Steam Deck-HB0702 ile uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BTSFZ4Z6?ref_=cm_sw_r_mwn_dp_BKDR67ZZ43JHNT08S39T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAbi -- 7 Temmuz 2023; 18:57:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• BEYLER BU YENİ ÇIKAN AYA NEO 2 DENEN ZIMBIRTI ROG ALLY DEN DAHA MI GÜÇLÜ BİLGİNİZ VAR MI

• DemirAbi D kullanıcısına yanıt

ilk sıradaki bende var herşey çok güzel sadece dock da 30 w çalışmıyor bilginiz olsun

• Agres1vee A kullanıcısına yanıt

Aya neo 2s'te 7840u islemci var. Asus rog ally'da bulunan z1 extreme ile bire bir ayni ozelliklerde, ayni benchmark puanlarina sahip bir apu var. S olmayan versiyonda 6800u apu var. Z1 extreme saglam tokatliyor.

Su an piyasadaki fiyat performans canavari rog ally gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.