Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.154
Cevap
220
Favori
386.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler şu Rog ally 72 wh bataryasını almanın bir yolu yok mu ya. Nereye baktıysam türkiyeye gönderim yapılmıyor

• degusto17 D kullanıcısına yanıt
    Bı uygulama vardı adını hatırlamıyorum ama parasını veriyorsunuz oraya giden biri getiriyor vs güvenilir mi bilemiyorum tabii ama o şekil yapan arkadaşlar varmış hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt

g-localzone miydi

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Galiba oydu hocam

• Acaba kullanan var mı forumda. Ürünü istesek de alamıyoruz böyle sistem mi olur ya

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    O uygulama glokzone du galiba ama 10 dolarlik ürün size 200 dolar a patlar.. cok pahalıya getiriyorlar o yuzden pek tutmadi

• srkngncy S kullanıcısına yanıt
    Yani doğrudur hocam da o yapan arkadaş 80 dolar mesela ürün 110 dolara mi ne getirdi demişti yanlış hatırlamıyorsam

• Ürün fiyatının genelde %10’u komisyon oluyor ve 10 ile 20€ getirenin ücreti var. Kargo size ait.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lextor L kullanıcısına yanıt

son cümlene katılıyorum. ben de merakla bekliyorum ama 'alamayacağım'. bu yüzden vazgeçmek zorunda kaldım. ally z1 e ile devam ...

• wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Emin ol yeterli hocam hiç aceleye gerek yok hatta açık söyleyeyim 3060 seviyesinde bı handheld çıkmadan almayı düşünmeyin ortalama 10 FPS fazla için 60k para verilmez kesinlikle
    Steam deck vardı bende bu ally iki katı FPS veriyor diye aldım yoksa güç anlamında yeterli olmadığını biliyordum alırken handheldde ekran küçük en kötü uzun vadede 720 ye alır oynarım diyip aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 5 Eylül 2025; 9:2:4 >
  • Ben de bugün Sahibinden den ikinci el Ally Z1E aldım. Steam Deck kullanıyordum ama performansı zayıftı. İçine SteamOS kullanıp devam edeceğim.

Bir de Lenovo Legion GO 2 duyuruldu ve 16 GB fiyatı 1099$. Eski ürünlere sıkı sıkı sarılmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bados123 B kullanıcısına yanıt

Kullanım deneyiminizi ileride paylaşırsanız çok sevinirim. Ben de z1e kullanıyorum. belki değiştiririm.

• Z1 extrem bir 2 yil daha rahatça goturur diye umuyorum .. suan telefonlar bile emulatorle rahatça oynatiyor pc oyunlarini.. ileride mobile islemciler gelistikce fiyatlar dusecektir hem batarya sorunu ortadan kalkar bu sayede.. suan icin consol u olan bence degistircem diye cok zorlamasin.. ps nin consollari 450 usd bandında olacagi soyleniyor ps4 pro ayarinda bir guc ile gelecek deniyor.. beklemekte fayda var..

• 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.