< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudden_44 -- 6 Temmuz 2023; 17:18:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (79. sayfa)

-
-
Basin sagolsun hocam. Efsanevi bir yardimin dokundu bana cihazi bulma konusunda. Resmen ayagima getirdin :) paylastigin bilgiler de mukemmel. Tesekkurler guzel insan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O Senin güzelliğin. Konuyu dağıtmak istemiyorum. Özür dilerim
Insan insana lazım, gerisi boş. Simdi biz bu cihazları nasıl ekosistem ile hayatimizda en son nereye getirecegiz merak ediyorum. Böyle meşgalelerle kafamızı dağıtıyoruz, hepimizin derdi var. Sıkıntılarımızı unutursak ne ala
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
https://www.hepsiburada.com/bix-pb301--portlu-pd--2x-usb--led-gstergeli-65w--30000-mah-laptop-telefon-tablet-powerbank-p-HBCV00002IBUCB?magaza=ucuzlukvar&url_src=and-product-detail
Power bank olarak bu urunu aldim. Forumdan bir arkadas daha bunu kullaniyor sanirim. Fiyat performans olarak en uygun bu gozume carpti. Power bank ile turbo mode'da kullanma gibi bir planim yok. Performans mode'da kullanmayi dusunenler bu power bank'i tercih edebilir. Elime gectiginde, inceleme firsati yakaladigim an tekrar yazarim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Önceden bahsettiğim gibi ürün abd den geldi ama şarj adaptörüne dönüştürücü lazım. Evde eski bir tane buldum kullansam sorun olur mu
Daha önce belirtmiştim amazon.com da Türkiyeye gönderen bir satıcı var diye ona yazmıştım gümrükte sorun oluyor mu daha önce gönderdiniz mi diye dönüş yapmışlar almayı düşünen varsa bilgisi olsun.
Ürün linki:
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0C52RFZXB/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A16LWTD06LE7VB&psc=1
Hi,
Thanks for reaching out. We have sent a few of these to Turkey! You are correct in that the customs process can be a bit tricky, though we have experience navigating it and will assist in every way we can to help ensure your package is delivered to you without any issues.
Best,
Connor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tam oturtursan bir sorun olmaz, gözlemle ve dinle. Zaten akımı adaptör sağlıyor, o sadece girişi degistiriyor
Boyle bir cihazda gümrük ve ötv mi devreye giriyor? Yoksa piyasa degeri uzerinden mi vergi aliniyor?
Valla hocam çok araştırdım bi örneğini bulamadım ben 6 yıl önce com.tr yokken acer laptop almıştım o zaman extra para ve tc mi alıp benim adıma gümrük işlemlerimi halletmişlerdi 1 haftaya gelmişti. Ama şuanki durumda alan görmedim posedür nasıl işliyor bilmiyorum. Şuan ürün alınmak istediğinde ödeme kısmına geçince 4000 tl kargo 1000 tl de gümrük ücreti kesiyor ama yeterli mi o ücret gümrükte sonra sıkıntı çıkıyor mu belirsiz o kısımlar. Firmada çok geçiştirir tarzda bi cevap vermiş kesin konuşmamış.
-
Bilmiyordum, başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabırlar versin inşallah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ooo hayırlı olsun, benim hayalimde de rtx 4090 var 😀
Teşekkürler. Bu bile çok pahalıyken o gereksizkere gereksiz pahalı tabii bana göre 😅 Bütçesi yetene ucuz bile olabilir 😁 İnşallah kavuşursunuz diyeyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ooo süpermiş. Simdi boyut atlayacak olay. Bakalim nasil performans alacaksiniz. Türkçe inceleme göreceğiz sonunda. Bakalim nelere sahit olacagiz sayenizde. Hayirli olsun, sevindim
----‐-----
Cok sagolun. Derdimle yormak istemiyorum. Allah kimseye yasatmasin. 7 sene kanserle mücadele ettik, sonunda kurtaramadim maalesef. Kafam dağılıyor burada
1000 TL gümrük keşke güzel olurdu. Aslinda alternatifleri bilmek guzel sayenizde. Su an doviz sakin. Asus TR ve Vatan da tekrar satisa cikinca kactan satacaklar gorecegiz? Merak ediyorum
Normal desktop 4090 dan alinan performans gibi bir deger veriyor mu? Bunun bir benchmark ı var mı acaba? Cok degisik gercekten.
Bi de bu haricilere neden rgb koymamis Asus? Kafamda deli sorular
Keşke. Asus trde de bugün gelen mailden bahsetmiştim stok geldi şeklinde mail gelmişti ancak ben maili 1 saat sonra gördüğüm için girdiğimde stok yok yazıyordu. Buna istinaden mail attım stoğa girdi mi yoksa mail mi hatalı diye aşağıdaki maili gönderdiler. Yani stoğa giriyor ancak çok kısa sürede tükeniyor oradan almayı düşünen arkadaşlar stoğa girdiğinde haber veri işaretleyip mail bildirimini açar ve sık sık takip ederlerse denk getirme ihtimalleri olabilir. Tabi umarım ilerleyen süreçte stok sorunu tamamen biter de herkes istediği şekilde alabilir.
Merhaba,
Sormuş olduğunuz ürün stokları yenilendikten sonra tükenmiştir.
Sacma Bence. Asus Vatan'ı yetkilendirdi sadece. Sonra Vatan ön siparisin bir kismini dagitabildi. Sonra Asus Tr sayfasinda ürün satisa cikti. Biraz satildi, orada da bitti. Sacmalik surada basliyor. Madem elinde cihaz var, Vatan'a gonder ön siparisten alanlara teslim et. Adam orada bekliyor. Sen sitende ertesi gun teslim cihaz sattin. Ön siparisten alan sadece 2000 TL kur farki ödemedi. Daha 1 hafta sonra teslim alacaklar cihazlari Vatandan alanlar. Ben halen ön siparisin iyi yönetilemedigini düşünüyorum
3000 TL kur farkı pardon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X