Şimdi Ara

Asus R7 265 Overclock ile ilgili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Asus marka ekran kartı vardır benim merak ettiğim bu kartı voltajsız ne kadar oc edebileceğimizdir. Oc olarak AMD nin kendi Catalyst programını kullanmaktayım . Şu an aşağıdaki değerleri voltajsız olarak kullanmaktayım bunun stabil oldugunu hangi program ile test edebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

İlk etapta UH 4.0 testini en yüksek özelliklere alarak orada test edersiniz. Test ederken testin sonuna kadar bekleyip; mavi ekran alıyor musunuz, sistem kilitleniyor mu gibi durumlara bakarsınız.Eğer böyle şeyler olmazsa bu seferde test esnasında görüntüde ufak ufak bozulmalar, karelenmeler oluyor mu onu kontrol edersiniz.Bu durumlardan biri bile oluşursa OC stabil değildir. Bunları sorunsuz geçip, oyunlarda da sıkıntı yaşayabilirsiniz. UH 4.0 testini geçip, oyunlarda hata alırsanız, hızları bir miktar azaltırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

İlk etapta UH 4.0 testini en yüksek özelliklere alarak orada test edersiniz. Test ederken testin sonuna kadar bekleyip; mavi ekran alıyor musunuz, sistem kilitleniyor mu gibi durumlara bakarsınız.Eğer böyle şeyler olmazsa bu seferde test esnasında görüntüde ufak ufak bozulmalar, karelenmeler oluyor mu onu kontrol edersiniz.Bu durumlardan biri bile oluşursa OC stabil değildir. Bunları sorunsuz geçip, oyunlarda da sıkıntı yaşayabilirsiniz. UH 4.0 testini geçip, oyunlarda hata alırsanız, hızları bir miktar azaltırsınız.

Yorumunuz için teşekkürler. En yakın zamanda deneyip sonuçları paylaşmaya çalışacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aleregrax kullanıcısına yanıt
    Testte bir sorunla karşılaşmamanız güzel.Ama testteki bütün ayarları en yükseğe alıp (extreme ,8xAA gibi) öyle testi gerçekleştirin ki kart iyice yük altına girsin, OC stabil mi değil mi tam olarak anlayalım.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4850 crossfire ile ilgili
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buna ek olarak gpu hızı 1040 bellekler 6000 mhz de yapmıştım testi. Dediğinizi yapıp onu da paylaşacağım.

GPU hızınız 1100 Mhz'da falan stabil olur herhalde, belki voltaj falan ister ama voltaj olaylarına girmeyin şimdilik. Voltaj vermeden nereye kadar gittiğini bulun.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • aleregrax kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=E7xMcVqvONE

şu videoya bakabilirsin ekran kartı oc hakkında bika. bilgi vermiş
    Kingston 4GB Ram (Windows 7 64 BİT)
  • Dediğinizi yaptım ve Uh 4.0 testi . Ayrıca Cetin. arkadas onerin için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleregrax -- 29 Ocak 2015; 20:28:12 >

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

ne kadar oc yaptin yahu 27.6 gayet iyi o ayarlarda.7870 aliyordu o fps'yi amd surucu olayini mi gelistirdi bu dedigim 1-1.5 sene once filandi.

Usta voltajsız gpu: 1050 mhz bellekler 6000 mhzde çalıştırdım max sıcaklık 61 i gördüm. Dün de furmark testi yaptım 15 dakikalık ondada sıkıntı cıkarmadı maximum sıcaklık 76 dereceyi gördü.

Testte yine sorun çıkmadıysa ve bu hız sizin için yeterliyse; oyunlarda da önümüzdeki günlerde test edersiniz bir hata verecek mi diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleregrax

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

ne kadar oc yaptin yahu 27.6 gayet iyi o ayarlarda.7870 aliyordu o fps'yi amd surucu olayini mi gelistirdi bu dedigim 1-1.5 sene once filandi.

Usta voltajsız gpu: 1050 mhz bellekler 6000 mhzde çalıştırdım max sıcaklık 61 i gördüm. Dün de furmark testi yaptım 15 dakikalık ondada sıkıntı cıkarmadı maximum sıcaklık 76 dereceyi gördü.

yeterli bence daha da yukseltmene gerek yok iyi olmus.furmarkta isinir normaldir oyunlarda o kadar isinmaz 60 derece filan bisi degil.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Daha da yükseltmem galiba. Oyunlarda da yetiyor. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: aleregrax

Daha da yükseltmem galiba. Oyunlarda da yetiyor. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Rica ederim, iyi oyunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.