Şimdi Ara

Asus Prime X470 Pro Anakart m2 ssd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Baslikta yazan anakartim icin samsung 970 evo 2tb lik m2 ssd aldim. Ancak windowsu.kurduktan sonra malesef windows ekrani gelmeden hata veriyor ve windows u acamiyorum. Vatan bilgisayarda bios ayarlarini kurcaladik ama cozum bulamadik. Anakarttaki 2.slotta da denememeize ragmen malesef windows oturumu acamadik. Simdi size.sormak istedigim bu anakarta sahip olupta m2 ssd kullanan varsa bana hangi.marka.kullandigini soyleyebilir mi. Mesela corsair ve adata var ama onlar uyumlu mudur. Bilen varsa yardimci olursa sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• BIOS'dan AHCI'ye al disk ayarlarını, ondan sonra windows'u sıfırdan kur.
  • öncelikle o anakartın son bios güncellemesini yaptınız kabul ediyorum. yapmadıysanız yaparsınız.
    windows 10'un son sürümü için media creation tool ile usb ye windows 10 u atmanız gerek.
    evet 970 2tb anakartla uyumlu olmayabilir, ssd arızalı olabilir, çok düşük bir ihtimal m.2 portlarınızda bir sorun olabilir.

ben prime x370 pro kullanıyorum. tam olarak işlevini bilmesemde belki işinize yarayabilecek bir tane seçenek gördüm. onu "on" yapıp deniyebilirsiniz.

Asus Prime X470 Pro Anakart m2 ssd sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.