Şimdi Ara

ASUS P6T ve Deluxe Kullanıcı Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınırlı sayıda gelen ve tükenen anakartı alan kullanan arkadaşlar, nedir görüşleriniz yorumlarınız ?

Bende istiyorum bu anakartı yeni sisteme geçmek için ama ne anakartı bulabiliyorum nede adam gibi DDR3 ram. Gelen anakartları kapışan arkadaşlar ne diyorsunuz anakart hakkında ? Ayrıca bu anakartın farklı modelleri var ve alırken bunada dikkat edin ki sonradan yanlış anakart almış olmanın pişmanlığını yaşamayın.

BURADAN farklı modellerin kıyaslamasını bulabilir ve ihtiyacınıza göre uygun anakartı satın alabilirsiniz.

Anakartı temin edebileceğimiz yerleri ve fiyat bilgilerinide yine bu başlık altında toplarsak konu dağılmamış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 30 Ocak 2009; 22:55:31 >

• ASUS RAMPAGE II EXREME al bence dostum hiç gerek yok o anakarta paran varsa kaçırma süper rampage extreme:=)) hayatımda gördüğüm en güzel anakart
  • Asus rampage II extreme çok etkileyeci gorunebilir ama testlerde asus p6t deluxe daha önde, çok uç noktada bir kullanıcı değilseniz, kasanın 2-3 yerinde ısı sensorune,10larca fana ihtiyacınız yoksa ve sistemi uzay montajda kullanmıyorsanız tercih edebileceğiniz en iyi anakart asus p6t deluxe modeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

Asus rampage II extreme çok etkileyeci gorunebilir ama testlerde asus p6t deluxe daha önde, çok uç noktada bir kullanıcı değilseniz, kasanın 2-3 yerinde ısı sensorune,10larca fana ihtiyacınız yoksa ve sistemi uzay montajda kullanmıyorsanız tercih edebileceğiniz en iyi anakart asus p6t deluxe modeli

görmüş olduğunuz testleri bi zahmet verebilirmisiz ? bende x58 bi sistem kurucağımda
  • http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3471&p=1

bu sitede 300$ civarında olan x58 anakartları karşılaştırmışlar, birinci ASUS P6T Deluxe, ayrıca forumda bir başlıkta butun chipsetler için anakart testlerini vermiş bir arkadaş onun linkini veriyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_29383626/tm.htm

ayrıca newegg.com sitesinden bu anakartları alanların yaptıkları yorumları görebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Folkart

quote:

Asus rampage II extreme çok etkileyeci gorunebilir ama testlerde asus p6t deluxe daha önde, çok uç noktada bir kullanıcı değilseniz, kasanın 2-3 yerinde ısı sensorune,10larca fana ihtiyacınız yoksa ve sistemi uzay montajda kullanmıyorsanız tercih edebileceğiniz en iyi anakart asus p6t deluxe modeli

görmüş olduğunuz testleri bi zahmet verebilirmisiz ? bende x58 bi sistem kurucağımda

• quote:

Orjinalden alıntı: CELTIC FROST

ASUS RAMPAGE II EXREME al bence dostum hiç gerek yok o anakarta paran varsa kaçırma süper rampage extreme:=)) hayatımda gördüğüm en güzel anakart

Rampage II Extreme çok güzel kart ama buralarda bulmak mümkün değil. Gelecek gibi de gözükmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şubat ortasında geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: azk

şubat ortasında geliyor

Nerden öğrendin abi? Daha önce de ocak ortasında en geç gelecek demişlerdi. Sürekli ertelenip duruyor.
  • bilmiyorum dostum belkide triple SLI desteği ve eşsiz görünümü sanki beni daha çok etkiledi..doğrudur ben performansına bakmadım açıkcası ama ne bilim rampage çok daha güzel sanki

ASUS P6T ve Deluxe Kullanıcı Yorumları
  • guzellik konusunda kimse p6t deluxe daha guzel diyemez bence, tabiki rampage II extreme bambaşka gorunuyor, ben testlerde çıkan sonuçları soyledim.
  • Önemli olan güzelliği değil beyler, önemli olan işlevi. Bu konuda bırakın Rampage falan, rakip firmaların muadil ürünlerinden bile çok çok üstün bir anakart Deluxe model
  • quote:

guzellik konusunda kimse p6t deluxe daha guzel diyemez bence, tabiki rampage II extreme bambaşka gorunuyor, ben testlerde çıkan sonuçları soyledim.

Hocam senin verdiğin testlerde Rampage gözükmüyor. Diğer anakartlara göre Deluxe üstün ama Rampage ile kıyaslaması o testte yapılmamış. Israrla Deluxe daha üstün neden diyorsun anlamadım.
  • kusura bakmayın arkadaşlar, benim incelediğim bir test vardı, onda p6t eluxe daha ustundu ama yeni bios ile yapılan testlerde rampage II extreme fark atmış. Sanırım bilgilendirdiğim için özür dilerim.

http://www.tweaktown.com/reviews/1662/1/asus_rampage_ii_extreme_x58_motherboard/index.html

http://vr-zone.com/articles/asus-rampage-ii-extreme--p6t-deluxe/6233-1.html?doc=6233

• quote:

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3471&p=1

bu sitede 300$ civarında olan x58 anakartları karşılaştırmışlar, birinci ASUS P6T Deluxe, ayrıca forumda bir başlıkta butun chipsetler için anakart testlerini vermiş bir arkadaş onun linkini veriyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_29383626/tm.htm

ayrıca newegg.com sitesinden bu anakartları alanların yaptıkları yorumları görebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Folkart

quote:

Boş yere MSI sevmiyormuşum. Bu sefer bence en iyisini MSI yaptı. P45 Platinum ve X38 Platinum'dan sonra MSI kendini epey aştı. Önceki anakartları da ep iyiydi bence zaten.

Çok bozuluyormuş. Yalan ! Türkiye'de niye JetWay az bozuluyor ? Çünki TR'de hiç satmıyor, ondan.

• bugun vatandan p6t deluxe siparişi verdim, bir aksilik olmazsa yarın elimde olacak, eğer sistemi kurabilirsem yorumlarımı ekleyeceğim
  • bekliyoruz

Bende sipariş verecektim ama şişirilmiş fiyatı yüzünden son anda vaz geçtim. Zaten ram da bekliyorum nasıl olsa, elimde sadece işlemci var :)
  • öğrenciyim, şu an memleketteyim, kasa öğrenci evinde kaldı, elimde butun sistem var ama kasa ve psu olmadığı için çalıştıramıyorum, anakartı vatandan aldım 384$ a geldi, amerikadan 300$a alacaktım, buradan almak daha mantıklı geldi garanti anakartta çok önemli bir unsur, burada iyi bir psu bulursam uzay montaj çalıştırmayı deneyeceğim. Ekran kartının performansını çok merak ediyorum, bi de sistemi çalıştırabilmek için core contact freezer için lga 1366 aparatı yapmam gerekiyor
  • quote:

bugun vatandan p6t deluxe siparişi verdim, bir aksilik olmazsa yarın elimde olacak, eğer sistemi kurabilirsem yorumlarımı ekleyeceğim

yorumlarını bekliyoruz artık demir alma vakti core 2 den şimdiden hayırlı olsun anakartn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.