Şimdi Ara

ASUS - M2N-SLI Deluxe (En Uygun İşlemci?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu ürünü ikinci elden bir arkadaşıma alacağım ama ürün hakkında hiçbir bilgim yok; o yüzden size danışmak istediğim.
    Profesyonel bir çözüm olmayacak; sadece oyun amaçlı bir bilgisayar. 2GB Ram; Phenom işlemci ve 8800 GTS besleyecek.
    Sadece problem çıkarmasın yeter. Asus'un kalitesi ortada ama ürün hakkında yorum bulamadım nette. Eğer siz tamam işinizi görür derseniz alacağım.
    Teşekkürler.

Ürünün linki;
    http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=szSFtrap7crpBaQE

ASUS - M2N-SLI Deluxe (En Uygun İşlemci?)

M2N-SLI Deluxe
    AMD Live!™ Ready
    - Support AMD Socket AM2+/AM2 CPU
    - AMD Live™Ready!
    - NVIDIA nForce 570 SLI Technology
    - Advanced Thermal Design: Heat-pipe Thermal solution
    - Dual channel DDR2 800
    - ASUS Crystal Sound:
    ASUS Array Mic
    Noise Filter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 13 Kasım 2009; 12:18:14 >

• usta o kart çok güzel zaten 80-100 lira arası gider bu kartlar bildiğim kadarı ile
    soğutması güzel birde zaten phenom destekli kart ve deluxe modeli asuslar için üst seviye kartlardır
    kullanan arkadaşlarım oldu taş gibi karttır sorunsuz kullanırsın tavsiye ederim
    yabancı linklerde sürüyle inceleme vardır ASUS KALİTESİZ ÜRÜN YAPMAZ

Diğer bileşenler 8800 GTS ve 2 GB Kingston Ram olacak. Oynanacak oyunlar ise bir iki sene içerisinde çıkan oyunlar. (GEOW, Dead Space, Fear 2, Terminator Salvation, Riddick, Call Of Juarez vb.)

• quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

Kartı aldık; peki sizce işlemci olarak en uygun ne gider bu anakarta?

Diğer bileşenler 8800 GTS ve 2 GB Kingston Ram olacak. Oynanacak oyunlar ise bir iki sene içerisinde çıkan oyunlar. (GEOW, Dead Space, Fear 2, Terminator Salvation, Riddick, Call Of Juarez vb.)

öncelikle herkeze merhaba. Aslında uzun zamandır takip ettiğim bir forum ve çok yararlı bilgiler edindiğim zamanlar olmadı değil ama nedense üye olmayı çok gecikirdiğimi düşünüyorum ve ilgimi çeken bu konuyu kullanıcı olarak dile getirmek ve yardımcı olmak istedim. 13 kasımda yazılmış msja cvp veriyorum büyük ihtimalle işlemcinide almışssındır arkadaşının ama benim eski anakartımdan m2n-sli delux gerçekten çok memnun olduğum bir karttı o açıdan sıkıntı yaşamazsın. İşlemciden bahsediyorsan ben 1.5 yıl boyunca AMD Phenom X4 Quad-Core 9550 işlemci ve 4 gb ram ile kullandım harika performanslar alıyordum. fakat crossfireX yapmayı istedigim için anakartımı değiştirdim. malum bu kart sli destekli. konuyu saptırmadan tekrar söyleyeyim kesinlikle pişman olmayacagın bi anakart ve işlemci olarak eğer bulabilrisen hala AMD Phenom X4 Quad-Core 9550 almanı tavsiye ederim. düşün fiyata bulabilrisin diye düşünüyorum. herkeze iyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.